Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior napisał(a):
a ja postaram się swoją koleżankę z Wawki namówić na nią :cool3: To szalona kobieta znaczy szalona miłośniczka zwierzaków i wiem, ze ma miękkie serce i się zakocha w tej ślicznotce :)

Widzę kobitki, że Puniaczek ma powodzenie;) Teraz oby transport zorganizować;)

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiorku, to namawiaj, namawiaj!

Ja wezmę na pobyt tymczasowy inną biedę!

Kiedy mi dasz odpowiedź, czy mam sie szykować na przyjecie Puni, czy wziać innego psa?

Jutro?

Posted

Dobrze zrozumiałas! :loveu:

U mnie ma zapewniony domek tymczasowy.
A jesli Asior i jej koleżanka sie zdecydują, suczydło pojedzie do domu stałego!
Czekam na odpowiedź Asi.

Posted

Bardzo sie ciesze wreszcie zrozpaczony po wyrzuceniu dwukrotnym psiak trafi do domku :loveu: , jest na prawde nieklopotliwą dziewczynką, na pewno nic nie zniszczy nie nabrudzi w domu , reaguje juz na imię w pelni gotowa do adopcji

Posted

Asior, odezwij się!!

Ale i tak, i tak szukamy transportu do Warszawy!:p

Dla suczydła wszystko gotowe, kocyki, miska, jedzonko domowe miesno-warzywne, szampon na dzeń dobry...tylko suni nie ma :cool1:

Posted

Czekam na odp Justyny w sprawie soboty najbliższej i możliwości przetrzymania suni Almy przez kilka dni po sterylce
Jeśli transport w sobotę byłby możliwy darów do Uciechowa To Punię moglibysmy wziąść z powrotem do Starachowic A stąd do W-wy zawsze coś się da załatwić Tym bardziej że w niedzielę jeszcze jest międzynarodówka w Kielcach !

Posted

[quote name='Majaa']Czekam na odp Justyny w sprawie soboty najbliższej i możliwości przetrzymania suni Almy przez kilka dni po sterylce
Jeśli transport w sobotę byłby możliwy darów do Uciechowa To Punię moglibysmy wziąść z powrotem do Starachowic A stąd do W-wy zawsze coś się da załatwić Tym bardziej że w niedzielę jeszcze jest międzynarodówka w Kielcach !

Teraz ja czekam na odpowiedz od Majaa :) czy Alma bedzie w sobote :)
Punia wtedy w sobote by wyruszyla w droge

Posted

[quote name='malagos']Asior, odezwij się!!

Ale i tak, i tak szukamy transportu do Warszawy!:p

Dla suczydła wszystko gotowe, kocyki, miska, jedzonko domowe miesno-warzywne, szampon na dzeń dobry...tylko suni nie ma :cool1:

malagos Punia dzis otrzymałą komplet szczepien , obrozke przeciwpchelna , kąpać jej neistety nie mogłam bo zimna woda i zimno ale jak szamponik czeka ...........:loveu:
w sobote Punia rusza w strone domku

Posted

[quote name='justynavege']malagos Punia dzis otrzymałą komplet szczepien , obrozke przeciwpchelna , kąpać jej neistety nie mogłam bo zimna woda i zimno ale jak szamponik czeka ...........:loveu:
w sobote Punia rusza w strone domku
Puniaczku trzymamy kciuki;)

Posted

a kuku, moj ruter działa jakby nigdy nie szwankował, łabuz :cool1:

Justynko, jeśli Punia wyruszy jutro w droge, to kiedy bedzie w Warszawie?

Jutro dotrze do Warszawy stareńki kot zs schroniska w Poznaniu, którego też muszę jakos odebrac...:roll: Kota moze ptrzechować dobra duszyczka do niedzieli....

aha,

Posted

Dziewczyny, kicio który jedzie do malagos będzie czekał u mnie.. :oops:
Jestem z nią w stałym kontakcie telefonicznym, bo net wysiadł jej już całkowicie.. Jeśli będzie wiadomo co z transportem Puni do Warszawy to piszcie w wątku, dam jej znać..
Najlepiej byłoby, żeby wszystko zgrać ze sobą tak, żeby oba zwierzaki zostały jutro zabrane razem przez malagos, ale jeśli nie będzie to możliwe to piszcie proszę.. najwyżej malagos przyjedzie tylko po kicia..
A Punie zabierze jak już spokojnie dotrze do Warszawy..

Obie czekamy na wieści jak rozwija sie sytuacja..