Lili8522 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Byłam dziś w lecznicy iiii zupełnie przypadkowo widziałam Jamniczka :crazyeye::oops:, patrząc na zdjęcia z 'przed' teraz wygląda lepiej Quote
K&M Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 BUDRYSEK napisał(a):dzieki za chec pomocy :) kto moze zrobic bazarek? prosimy.... jak mówiłam mogę podrzucić kilka fantów, a jak bazarek to ok ale na dogo bo z kasą marnie :( jakby co proszę się kontaktować na private :) Quote
azalia Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Który z piesków jedzie do Jeleniej góry?Pytam,bo tu mieszkam i może mogłabym w czymś pomóc np.zawieźć do weta. Quote
danka1234 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Zgodnie z wcześniejszym uzgodnieniem przed rozpoczętym leczeniem jamnika. Jamnicza Skarpeta przelała za leczenie Pawełka na podane konto lecznicy 500zł. niech maluch zdrowieje i jak najszybciej znajdzie nowy domek. Jeśli potrzeba pomocy w ogłoszeniach,słuzę pomocą. Quote
asikowska Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 dziekujemy Jamniczej Skarpecie:) podnoszę do góry Was kochane robaczki:) Quote
BUDRYSEK Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 azalia napisał(a):Który z piesków jedzie do Jeleniej góry?Pytam,bo tu mieszkam i może mogłabym w czymś pomóc np.zawieźć do weta. supcio :) do Jelenie jedzie Piotrus, kumpel jamniczka jakby co to kontakt podam pozniej na pw Quote
BUDRYSEK Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 asikowska napisał(a):dziekujemy Jamniczej Skarpecie:) podnoszę do góry Was kochane robaczki:) asikowska kasiorka dotarla, bedzie po polowie dla maluszkow...bardzo dziekuje :) Quote
BUDRYSEK Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 danka1234 napisał(a):Zgodnie z wcześniejszym uzgodnieniem przed rozpoczętym leczeniem jamnika. Jamnicza Skarpeta przelała za leczenie Pawełka na podane konto lecznicy 500zł. niech maluch zdrowieje i jak najszybciej znajdzie nowy domek. Jeśli potrzeba pomocy w ogłoszeniach,słuzę pomocą. bardzo dziekuje :) Quote
BUDRYSEK Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 jutro zabieram Piotrusia do siebie , trzeba go porzadnie wykapac, ze wzgledu na to ze nie zapowiada sie transport do Jeleniej Gory sama musze go zawiezc, mam tam 530 km w 1 str, w obie 1060 km (8l na 100 km) to wychodzi ok 400 zl na paliwo...bardzo prosze o pomoc, musze pozyczyc ta kwote i niech juz bedzie w tym dt bo lecznica to prawie tak jak schron tyle, ze 25 za dobe :( Quote
inga.mm Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Budrysku, a na miau nikt nie deklaruje tej trasy? Quote
BUDRYSEK Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 inga.mm napisał(a):Budrysku, a na miau nikt nie deklaruje tej trasy? sprawdzalam, nikt nie jedzie w tamte str na dniach Quote
__Lara Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 BUDRYSEK napisał(a):jutro zabieram Piotrusia do siebie , trzeba go porzadnie wykapac, ze wzgledu na to ze nie zapowiada sie transport do Jeleniej Gory sama musze go zawiezc, mam tam 530 km w 1 str, w obie 1060 km (8l na 100 km) to wychodzi ok 400 zl na paliwo...bardzo prosze o pomoc, musze pozyczyc ta kwote i niech juz bedzie w tym dt bo lecznica to prawie tak jak schron tyle, ze 25 za dobe :( Może uda mi się coś przelać na początku lipca... :/ Quote
faith35 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 jestem, kurcze, tyle długów...:( aż się ryczeć chce... jeszcze do tego 400 zł transport psiaków... postaram się pomóc, może allegro cegiełkowe? Isadora robi :) Ja zrobię cegiełki bazarkowe po niedzieli, bo teraz już jeden bazar trwa, a 2 bazarków robić w tym samym czasie nie będę, bo tak to bym od komputera nie mogła odejść ;) Quote
Ola164 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Z takich zdjęć jakie są wyszło mi niestety tylko coś takiego... Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Piotrus juz na miejscu, w bdt w Kowarach cala droge grzecznie jechal, wczoraj rownie grzecznie zniosl kapiel :) jest bezproblemowy, praktycznie jakby go w ogole nie bylo, siedzi sobie cichutenko albo drepta po domu wydaje mi sie ze byl na lancuchu przu budzie, czesto chodzi w kolko wczoraj wszystko ladnie zjadl, miesko smakowalao, niestety dzisiaj juz apetyt jest kiepski w domu oczywiscie zaczal zwiedzac wszystkie pomieszczenia, ma piekny koszyczek do spanka, mam nadzieje, ze nie bedzie problemu z dogadaniem sie z Tola? jezeli Pani znajdzie chwilke to zagladnie na watek i napisze jak tam nasz Piotrus :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ma kolezanke Tole :) tez staruszke :) Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 zalecenia dla Piotrusia Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Piotrus i Pawelek maja szczepienia na wirusowki i wscieklizne, Pawelek jest zachipowany Quote
taks Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Budrysku zrób proszę trochę miejsca w skrzynce pocztowej Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 taks napisał(a):Budrysku zrób proszę trochę miejsca w skrzynce pocztowej oki, momencik :) Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Pawelek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 jofracy napisał(a):wiadomo co słychać u Pawełka? jest w lecznicy Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 przerazliwie smutny psiak :( kumpel ze schronu http://www.dogomania.pl/threads/210164-Boję-się-kochać-bo-znowu-dostanę-BATY!!!-Proszę-o-szansę....?p=17139259#post17139259 Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us wplaty na chłopakow: 25 - pajda na oba psiaki 80 - asikowska na oba psiaki 50 - muza_51 na Piotrusia 500 - Skarpeta Jamniczkow dla Pawełka bardzo wszystkim dziekuję Quote
Recommended Posts