Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj byłam u Pani, która przygarnie Pawełka (bdt). Pani ma już doświadczenie w opiece nad jamniczkami. Myślę, że Pawełek będzie otoczony troskliwą opieką :)

Posted

Pawełek juz u figu...wielkie dzięki za pomoc :)...czeka az przyjedzie po Niego Pani Ania :)
Pawełek nie dostaje juz lekow, musi byc teraz dobrze odzywiany...male porcje ale czesto a apetyt ma ogromniasty :)
na razie przytyl 0.80 kg

Pani Piotrusia wyjechala za granice na urlop, Piotrusiem opiekuje się syn, wiec wiadomosci bedzą dopiero po powrocie

fotki z wczoraj

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='jaanka']No to znakomicie . Na imieniny dostali nowe domy :)
Bardzo się cieszę .[/QUOTE]

odebralam rzeczy na bazarek...dzieki :)
teraz tylko jeszcze czasu troche trzeba znalezc ;)

Posted

[quote name='__Lara']To Piotruś ma właściciela?[/QUOTE]

dzisiaj rozmawialam z Panią od Piotrusia i powdziala, ze juz Go nie odda :) :multi:
mam nadzieje, ze po powrocie zaloguje sie i napisze wiecej? :)
Piotrus ma sie bardzo dobrze, uwielbia rybe z ryzem, miesa nie za bardzo, a juz najbardziej smakuja Mu danonki :)
na bank mieszkal w budzie na lancuchu, biedaczek drepta w kolko :( w domu czuje sie juz tez coraz lepiej ale na dworze , w ogrodzie to jest w zywiole...moze tuptac i tuptac :)

u Pawelka tez ok, jeszcze wczasuje sie w w-wie, swietnie dogaduje sie z kolezanka jamniczka :)...bo glupoty Mu w glowie ;)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']dzisiaj rozmawialam z Panią od Piotrusia i powdziala, ze juz Go nie odda :) :multi:
Piotrus ma sie bardzo dobrze, uwielbia rybe z ryzem, miesa nie za bardzo, a juz najbardziej smakuja Mu danonki :)
na bank mieszkal w budzie na lancuchu, biedaczek drepta w kolko :( w domu czuje sie juz tez coraz lepiej ale na dworze , w ogrodzie to jest w zywiole...moze tuptac i tuptac :)

u Pawelka tez ok, jeszcze wczasuje sie w w-wie, swietnie dogaduje sie z kolezanka jamniczka :)...bo glupoty Mu w glowie ;)[/QUOTE]

BUDRYSEK, to wspaniała wiadomość :multi::multi::multi: jak się cieszę, Piotruś też ma domek :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='BUDRYSEK']dzisiaj rozmawialam z Panią od Piotrusia i powdziala, ze juz Go nie odda :) :multi:

u Pawelka tez ok, jeszcze wczasuje sie w w-wie, swietnie dogaduje sie z kolezanka jamniczka :)...bo glupoty Mu w glowie ;)[/QUOTE]

Super! po prostu wspaniałe wiadomości!!!
To się Piotrusiowi trafiło:):):)... Domek i kochający, rozpieszczjący Go Ludziska... Ekstra!!! A Pawełek? To dopiero chłopaczek...hihihi...

Posted

Pani, która opiekuje się Pawełkiem, podczas mojej wizyty powiedziała, że będę mogła odwiedzić jamnisia w Jej domu i porobić mu fotki :) Spróbuję umówić się za jakiś czas.