Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Pawelek pojechal dzisiaj na probe do nowego ds...ale jak tylko zobaczyl inne psiaki to zaczal dymic i nawet nie wyszedł z auta...jutro kolejna proba,Pani pojedzie zabrac go tylko na dluzszy spacerek, na szczescie nie zrazila sie

Piotrus dalej czeka na dom :(

Ważne, że się nie zrazili, to dobrze rokuje :)

Posted

dlugi:

Pawełek 536,28
Piotruś 524,27

trzeba szybko cos kmbinowac bo kasa leci :(

dla Piotrusia nie mamy nic:(

Pawelek jest zadziora wiec tez kiszka bo wszyscy maja inne psy

wplaty na moim koncie:
25 - pajda na oba psiaki
30 - Joanna S. Gliwice na oba psiaki
50 - muza_51 na Piotrusia

bardzo dziekuje :)

Posted

paulinken napisał(a):
A mi się wydawało, że Piotrusiowi ktoś coś proponował tutaj.

Ja pisałam, że jak się nic kompletnie nie znajdzie, to będę pertraktować z rodziną. Tylko muszę wiedzieć jak on do innych psów i kotów, czy jak jakiś pies na niego szczeka to to zlewa, czy raczej próbuje się odgryźć? Jeden z moich psiaków niestety nie lubi "intruzów" i wszystko zależy od tego, jak ten "intruz" reaguje na niego. Ale to i tak najwcześniej za tydzień, na weekend wyjeżdżam, poza tym aktualnie pokój dla tymczasowiczów zajmują mi dwa małe kociaki. A ten pokój przynajmniej na początku musi być wolny, żeby w razie czego móc zwierzaki od siebie odseparować. Ale to i tak nic nie obiecuję, bo nie wiem jak rodzina zareaguje.

Posted

Piotrus pojedzie na dt do Poznania...tylko trzeba zebrac kase na transport
w lecznicy tylko nabija mi rachunek a 24 zl za dobe to kosmos, musimy znalezc jakis transport jak najszybciej

Piotrus jedzie na dt do Jeleniej Gory na tzw sanatorium

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Piotrus pojedzie na dt do Poznania...tylko trzeba zebrac kase na transport
w lecznicy tylko nabija mi rachunek a 24 zl za dobe to kosmos, musimy znalezc jakis transport jak najszybciej

Piotrus jedzie na dt do Jeleniej Gory na tzw sanatorium

To trzeba jak najszybciej znaleźć ten transport :/

BUDRYSEK, do Poznania z....?

Posted

MOGŁABYM POMÓC W TRANSPORCIE (OD ŚR JESTEM WOLNA), JEŻELI CHODZI O ZBIERANIE FUNDUSZY TO MOGĘ ZAOFEROWAĆ FANTY NA BAZAREK, SWÓJ PIERWSZY WŁAŚNIE ZORGANIZOWALIŚMY I SERDECZNIE ZAPRASZAM:

ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA NESKA- SUPER KOBIECE KSIĄŻKI, DZIECIĘCE GADŻETY, MŁODZIEŻOWA BIŻUTERIA!! Zbieramy na kundelka żeby znów zaczął machać ogonkiem :-D oto link:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9808079

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
allegro.plAllegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!

ENJOY!!!!

(prosimy także o rozesłanie wiadomości po wątkach w miarę możliwości- dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy)

Posted

K&M napisał(a):
MOGŁABYM POMÓC W TRANSPORCIE (OD ŚR JESTEM WOLNA), JEŻELI CHODZI O ZBIERANIE FUNDUSZY TO MOGĘ ZAOFEROWAĆ FANTY NA BAZAREK, SWÓJ PIERWSZY WŁAŚNIE ZORGANIZOWALIŚMY I SERDECZNIE ZAPRASZAM:

ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA NESKA- SUPER KOBIECE KSIĄŻKI, DZIECIĘCE GADŻETY, MŁODZIEŻOWA BIŻUTERIA!! Zbieramy na kundelka żeby znów zaczął machać ogonkiem :-D oto link:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9808079

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
allegro.plAllegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!

ENJOY!!!!

(prosimy także o rozesłanie wiadomości po wątkach w miarę możliwości- dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy)

dzieki za chec pomocy :)

kto moze zrobic bazarek? prosimy....

Posted

finansowo pomóc nie mogę, ale w związku z tym, że rozpoczęły mi się wakacje, będę miała dużo czasu na rozsyłanie PW odnośnie Piotrusia i Pawełka :) Więcej pomóc nie mogę, ew. po niedzieli bazarek cegiełkowy oraz "hopanie" pozostałych bazarków na chłopaków. Niech dzielnie walczą, a zwłaszcza Kumpel.

Posted

faith35 napisał(a):
finansowo pomóc nie mogę, ale w związku z tym, że rozpoczęły mi się wakacje, będę miała dużo czasu na rozsyłanie PW odnośnie Piotrusia i Pawełka :) Więcej pomóc nie mogę, ew. po niedzieli bazarek cegiełkowy oraz "hopanie" pozostałych bazarków na chłopaków. Niech dzielnie walczą, a zwłaszcza Kumpel.

to jest ogromna pomoc:) dzieki :)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
to jest ogromna pomoc:) dzieki :)

nie ma za co dziękować, zawsze staram się pomóc psiakom jak tylko mogę :) cały czas rozsyłam PW z prośbą o wejście na wątek, a bazarek jak wspomniałam- po niedzieli zrobię.