Sarunia-Niunia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 No to się nam Pawełek nie popisał... Całe szczęście, że Pani się nie zraziła, ale może być ciężko... Sama to przerabiam... Mimo to, kciuki trzeba ściskać jeszcze mocniej!!! Quote
__Lara Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Pawelek pojechal dzisiaj na probe do nowego ds...ale jak tylko zobaczyl inne psiaki to zaczal dymic i nawet nie wyszedł z auta...jutro kolejna proba,Pani pojedzie zabrac go tylko na dluzszy spacerek, na szczescie nie zrazila sie Piotrus dalej czeka na dom :( Ważne, że się nie zrazili, to dobrze rokuje :) Quote
BUDRYSEK Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 kumpel ze schronu...staruszek Retro http://www.dogomania.pl/threads/209422-Staruszek-Toro-pomalu-quot-znika-quot-...-Prosze-Pomoz!?p=17052216#post17052216 Quote
Sarunia-Niunia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 A jak tam dzisiejsze spotkanie Pawełka z nową Panią? Odbyło się? Miał być spacerek.... Quote
BUDRYSEK Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 dlugi: Pawełek 536,28 Piotruś 524,27 trzeba szybko cos kmbinowac bo kasa leci :( dla Piotrusia nie mamy nic:( Pawelek jest zadziora wiec tez kiszka bo wszyscy maja inne psy wplaty na moim koncie: 25 - pajda na oba psiaki 30 - Joanna S. Gliwice na oba psiaki 50 - muza_51 na Piotrusia bardzo dziekuje :) Quote
paulinken Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 A mi się wydawało, że Piotrusiowi ktoś coś proponował tutaj. Quote
danka1234 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 podajcie konto,przeleje obiecane wsparcie z Jamniczej Skarpety na leczenie jamnika Pawelka. Quote
BUDRYSEK Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 danka1234 napisał(a):podajcie konto,przeleje obiecane wsparcie z Jamniczej Skarpety na leczenie jamnika Pawelka. dzieki wielkie, zaraz wysylam konto leczicy Quote
Drzagodha Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 paulinken napisał(a):A mi się wydawało, że Piotrusiowi ktoś coś proponował tutaj. Ja pisałam, że jak się nic kompletnie nie znajdzie, to będę pertraktować z rodziną. Tylko muszę wiedzieć jak on do innych psów i kotów, czy jak jakiś pies na niego szczeka to to zlewa, czy raczej próbuje się odgryźć? Jeden z moich psiaków niestety nie lubi "intruzów" i wszystko zależy od tego, jak ten "intruz" reaguje na niego. Ale to i tak najwcześniej za tydzień, na weekend wyjeżdżam, poza tym aktualnie pokój dla tymczasowiczów zajmują mi dwa małe kociaki. A ten pokój przynajmniej na początku musi być wolny, żeby w razie czego móc zwierzaki od siebie odseparować. Ale to i tak nic nie obiecuję, bo nie wiem jak rodzina zareaguje. Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Piotrus pojedzie na dt do Poznania...tylko trzeba zebrac kase na transport w lecznicy tylko nabija mi rachunek a 24 zl za dobe to kosmos, musimy znalezc jakis transport jak najszybciej Piotrus jedzie na dt do Jeleniej Gory na tzw sanatorium Quote
asikowska Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wysłałam 50 zł na kochane mordki (JoannaS) zaraz rozsyłam wątek trzeba pomóc spłacić dług Quote
__Lara Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Piotrus pojedzie na dt do Poznania...tylko trzeba zebrac kase na transport w lecznicy tylko nabija mi rachunek a 24 zl za dobe to kosmos, musimy znalezc jakis transport jak najszybciej Piotrus jedzie na dt do Jeleniej Gory na tzw sanatorium To trzeba jak najszybciej znaleźć ten transport :/ BUDRYSEK, do Poznania z....? Quote
K&M Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 MOGŁABYM POMÓC W TRANSPORCIE (OD ŚR JESTEM WOLNA), JEŻELI CHODZI O ZBIERANIE FUNDUSZY TO MOGĘ ZAOFEROWAĆ FANTY NA BAZAREK, SWÓJ PIERWSZY WŁAŚNIE ZORGANIZOWALIŚMY I SERDECZNIE ZAPRASZAM: ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA NESKA- SUPER KOBIECE KSIĄŻKI, DZIECIĘCE GADŻETY, MŁODZIEŻOWA BIŻUTERIA!! Zbieramy na kundelka żeby znów zaczął machać ogonkiem :-D oto link: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9808079 Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy allegro.plAllegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj! ENJOY!!!! (prosimy także o rozesłanie wiadomości po wątkach w miarę możliwości- dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy) Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 __Lara napisał(a):To trzeba jak najszybciej znaleźć ten transport :/ BUDRYSEK, do Poznania z....? ze slaska do Poznania Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 K&M napisał(a):MOGŁABYM POMÓC W TRANSPORCIE (OD ŚR JESTEM WOLNA), JEŻELI CHODZI O ZBIERANIE FUNDUSZY TO MOGĘ ZAOFEROWAĆ FANTY NA BAZAREK, SWÓJ PIERWSZY WŁAŚNIE ZORGANIZOWALIŚMY I SERDECZNIE ZAPRASZAM: ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA NESKA- SUPER KOBIECE KSIĄŻKI, DZIECIĘCE GADŻETY, MŁODZIEŻOWA BIŻUTERIA!! Zbieramy na kundelka żeby znów zaczął machać ogonkiem :-D oto link: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9808079 Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy allegro.plAllegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj! ENJOY!!!! (prosimy także o rozesłanie wiadomości po wątkach w miarę możliwości- dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy) dzieki za chec pomocy :) kto moze zrobic bazarek? prosimy.... Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 asikowska napisał(a):wysłałam 50 zł na kochane mordki (JoannaS) zaraz rozsyłam wątek trzeba pomóc spłacić dług wielkie dzieki :) Quote
faith35 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 finansowo pomóc nie mogę, ale w związku z tym, że rozpoczęły mi się wakacje, będę miała dużo czasu na rozsyłanie PW odnośnie Piotrusia i Pawełka :) Więcej pomóc nie mogę, ew. po niedzieli bazarek cegiełkowy oraz "hopanie" pozostałych bazarków na chłopaków. Niech dzielnie walczą, a zwłaszcza Kumpel. Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 faith35 napisał(a):finansowo pomóc nie mogę, ale w związku z tym, że rozpoczęły mi się wakacje, będę miała dużo czasu na rozsyłanie PW odnośnie Piotrusia i Pawełka :) Więcej pomóc nie mogę, ew. po niedzieli bazarek cegiełkowy oraz "hopanie" pozostałych bazarków na chłopaków. Niech dzielnie walczą, a zwłaszcza Kumpel. to jest ogromna pomoc:) dzieki :) Quote
faith35 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 BUDRYSEK napisał(a):to jest ogromna pomoc:) dzieki :) nie ma za co dziękować, zawsze staram się pomóc psiakom jak tylko mogę :) cały czas rozsyłam PW z prośbą o wejście na wątek, a bazarek jak wspomniałam- po niedzieli zrobię. Quote
Szarotka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dostalam zaproszenie, ale narazie finansowo nie dam rady. Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Piotrus Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pawelka nie mam bo baterie padly :( Quote
BUDRYSEK Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 13 lat i rak...czy jest sens dalej zyc? http://www.dogomania.pl/threads/209942-Mam-RAKA..i-13-lat....Czy-jest-sens-dalej-zyc?p=17114176#post17114176 Quote
szafra Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Wpadam na wątek chłopaków. Zapisuję. Chudzinki z nich są straszne :shake::shake:. Szkoda, że jamniorek taki agresor do innych psiaków. Dziadeczek Piotruś taki staruszek ja nasz znaleziony TOTO ze schroniska http://www.dogomania.pl/threads/206996-Nikt-nawet-miski-wody-nie-poda%C5%82.-Uratowany.Co-dalej-Eutanazja. Quote
Recommended Posts