Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

muza_51 napisał(a):
Witam. Przed chwilą poszedł przelew dla Kumpla. Przepraszam,że mała kwota.Ja już nie mam siły wchodzić na Dogomanię - tyle nieszczęścia psiego,że serce mnie boli. Szkoda że nie jestem milionerką. Pozdrawiam i trzymam kciuki za obydwu panów.

Bardzo dziękujemy...

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z kim sie mogę skontaktować jak najszybciej w sprawie jamniczka? Potrzebuje informacji i być może uda się załatwić dla niego tymczas. Ale potrzebuje paru informacji. Może jakiś telefon będzie szybciej a czas się liczy?

No i dane kontaktowe i tak potrzebne aby zrobić wątek i newsa na SOS (dzięki takim newsom był duży odzew dla kilku jamniorków m.in. Zuzia, Zuzia2, Calineczka, Pusia i inne) i zrobiłabym eventa na fejsie.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Z kim sie mogę skontaktować jak najszybciej w sprawie jamniczka? Potrzebuje informacji i być może uda się załatwić dla niego tymczas. Ale potrzebuje paru informacji. Może jakiś telefon będzie szybciej a czas się liczy?

No i dane kontaktowe i tak potrzebne aby zrobić wątek i newsa na SOS (dzięki takim newsom był duży odzew dla kilku jamniorków m.in. Zuzia, Zuzia2, Calineczka, Pusia i inne) i zrobiłabym eventa na fejsie.

Isadoro, a zrobiłabyś allegro cegiełkowe?

Posted

[quote name='Isadora7']Z kim sie mogę skontaktować jak najszybciej w sprawie jamniczka? Potrzebuje informacji i być może uda się załatwić dla niego tymczas. Ale potrzebuje paru informacji. Może jakiś telefon będzie szybciej a czas się liczy?

Jasne ,że najszybciej bezpośrednio z BUDRYSEK... tel- 607 488 598

Myślę,że to też może być kontakt do ogłoszeń.

Posted

[quote name='paulinken']Isadoro, a zrobiłabyś allegro cegiełkowe?

[quote name='zuzlikowa']Jasne ,że najszybciej bezpośrednio z BUDRYSEK... tel- 607 488 598

Myślę,że to też może być kontakt do ogłoszeń.

Nie zauważyłam wcześniej wpisu paulinken. Tak - zrobię - jak będzie ustalone konto, z tego co wiem badania (są w trakcie).
Dla jamniczka jest szansa na DT, rozmawiałam już z BUDRYSEK i dostałam informacje które są istotne.

Posted

Na SOS dla jamników już jest. Szykuję newsa i event. W newsie i evencie uzwględnię obu chłopaków. Trzeba konto ustalić abym mogła dac do newsa i wydarzenia na fejsie

Posted

Podaję dane osób mogacych sparwdzic dobzre domek dla zagłodzonego jamnika. Mają doświadczenie w ratowaniu zagłodzonych ze wskazaniem na jamniki

najlepiej dopytać Prezes Fundacji Głosem Zwierzat - nick na dogo GoniaP

tutaj watek zagłodzonej jamniczki uratowanej przez Fundację.
http://www.dogomania.pl/threads/204297-Skrajnie-wychudzona-w-zaawansowanej-ci%C4%85%C5%BCy-schronisko-%C5%81%C3%B3d%C5%BC-POMOCY!!!target=%22blank%22

Ja ze swojej strony błagam wręcz aby na ewentualną wizyte szła osoba z tejże Fundacji. Ktoś może mieć serducho ale musi tez wykazac wiedzę w ratowaniu zagłodzonych psów, lub mieć. Nie wygłodniałych a zagłodzonych. To jest różnica.

Posted

wyniki chlopakow sa kiepskie :( i wskazuja na totalne zaglodzenie :(
Jamniczk jest na specjalnej diecie i cos tam probuje jesc ale Piotrus nic :( w dodatku ma zabki w fatalnym stanie :(

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
wyniki chlopakow sa kiepskie :( i wskazuja na totalne zaglodzenie :(
Jamniczk jest na specjalnej diecie i cos tam probuje jesc ale Piotrus nic :( w dodatku ma zabki w fatalnym stanie :(

Brak słów :( nie wiem co napisać :( ludzie są podli :(

Posted

Chyba najważniejsze teraz dla chłopaków to znaleźć Im domki... Tylko to pozwoli Ich uratować... Schron? Boże, aż strach pomyśleć, że mieliby się tam znaleźć...:(:(:(...
Żeby tylko zaczęli choć cokolwiek zjadać...

Posted

A dziadeczek płynnego też nie je? Jak nic się dla niego nie znajdzie, to pogadam z rodziną czy weźmiemy go na tymczas, ale nic nie obiecuje... Z kotami u mnie na dt nie ma problemu, a u psów niestety zdarzają się spięcia z moimi, a moja mamuśka straszna panikara jest... Dziadek chodzi normalnie, czy nie ma siły się ruszać?

Posted

Drzagodha napisał(a):
A dziadeczek płynnego też nie je? Jak nic się dla niego nie znajdzie, to pogadam z rodziną czy weźmiemy go na tymczas, ale nic nie obiecuje... Z kotami u mnie na dt nie ma problemu, a u psów niestety zdarzają się spięcia z moimi, a moja mamuśka straszna panikara jest... Dziadek chodzi normalnie, czy nie ma siły się ruszać?

dzieki :)

a pamietasz o moich kociakach? :(

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Chyba najważniejsze teraz dla chłopaków to znaleźć Im domki... Tylko to pozwoli Ich uratować... Schron? Boże, aż strach pomyśleć, że mieliby się tam znaleźć...:(:(:(...
Żeby tylko zaczęli choć cokolwiek zjadać...

Dom dla psiaków nieodzowny, ale najpierw muszą się pozbierać troszkę i mieć szansę spokojnie w domku fukcjonować... tak więc przez jakiś czas muszą być w lecznicy... bardzo niepokoi mnie stan Piotrusia -Dziadeczka... był bardzo słabiutki już w schronisku, a teraz jeszcze to,że nie je... na kroplókach samych nie daleko zajedziemy. Niech już powolutku zaskakuje i sam zajada, choć po ociupince.
Co do powrotu do schronu... nawet nie jestem w stanie sobie tego na myśl przywołać...

Posted

Isadora7 napisał(a):
Czy sa jakie sustalenia w kwestii np konta? ludziska mnie na fejsie pytają

Konto BUDRYSEK... z dopiskiem: albo dla Piotrusia- Dziadeczka, albo dla Pawełka- Jamniorka...
Wysyłam na pw konto BUDRYSEK.