zuzlikowa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 muza_51 napisał(a):Witam. Przed chwilą poszedł przelew dla Kumpla. Przepraszam,że mała kwota.Ja już nie mam siły wchodzić na Dogomanię - tyle nieszczęścia psiego,że serce mnie boli. Szkoda że nie jestem milionerką. Pozdrawiam i trzymam kciuki za obydwu panów. Bardzo dziękujemy... Quote
Isadora7 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Z kim sie mogę skontaktować jak najszybciej w sprawie jamniczka? Potrzebuje informacji i być może uda się załatwić dla niego tymczas. Ale potrzebuje paru informacji. Może jakiś telefon będzie szybciej a czas się liczy? No i dane kontaktowe i tak potrzebne aby zrobić wątek i newsa na SOS (dzięki takim newsom był duży odzew dla kilku jamniorków m.in. Zuzia, Zuzia2, Calineczka, Pusia i inne) i zrobiłabym eventa na fejsie. Quote
paulinken Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Isadora7 napisał(a):Z kim sie mogę skontaktować jak najszybciej w sprawie jamniczka? Potrzebuje informacji i być może uda się załatwić dla niego tymczas. Ale potrzebuje paru informacji. Może jakiś telefon będzie szybciej a czas się liczy? No i dane kontaktowe i tak potrzebne aby zrobić wątek i newsa na SOS (dzięki takim newsom był duży odzew dla kilku jamniorków m.in. Zuzia, Zuzia2, Calineczka, Pusia i inne) i zrobiłabym eventa na fejsie. Isadoro, a zrobiłabyś allegro cegiełkowe? Quote
zuzlikowa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Isadora7']Z kim sie mogę skontaktować jak najszybciej w sprawie jamniczka? Potrzebuje informacji i być może uda się załatwić dla niego tymczas. Ale potrzebuje paru informacji. Może jakiś telefon będzie szybciej a czas się liczy? No i dane kontaktowe i tak potrzebne aby zrobić wątek i newsa na SOS (dzięki takim newsom był duży odzew dla kilku jamniorków m.in. Zuzia, Zuzia2, Calineczka, Pusia i inne) i zrobiłabym eventa na fejsie. Jasne ,że najszybciej bezpośrednio z BUDRYSEK... tel- 607 488 598 Myślę,że to też może być kontakt do ogłoszeń. Quote
Isadora7 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='paulinken']Isadoro, a zrobiłabyś allegro cegiełkowe? [quote name='zuzlikowa']Jasne ,że najszybciej bezpośrednio z BUDRYSEK... tel- 607 488 598 Myślę,że to też może być kontakt do ogłoszeń. Nie zauważyłam wcześniej wpisu paulinken. Tak - zrobię - jak będzie ustalone konto, z tego co wiem badania (są w trakcie). Dla jamniczka jest szansa na DT, rozmawiałam już z BUDRYSEK i dostałam informacje które są istotne. Quote
ihabe Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 dziedeczke chetnie bym zabrała na DT do nas, ale teraz mam do 17 czerwca tego psiaka od Budryska: http://www.dogomania.pl/threads/209165-Uratowany-przed-wywozem-do-Mys%C5%82owic-czarno-bia%C5%82y-nakrapiany-Colino potem wyjezdzam na wakacje, wracam 10 lipca i wtedy moge zabrać Piotrusia. Czy ktoś może do tego czasu dać Piotrusiowi DT? Quote
Isadora7 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Na SOS dla jamników już jest. Szykuję newsa i event. W newsie i evencie uzwględnię obu chłopaków. Trzeba konto ustalić abym mogła dac do newsa i wydarzenia na fejsie Quote
Isadora7 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Podaję dane osób mogacych sparwdzic dobzre domek dla zagłodzonego jamnika. Mają doświadczenie w ratowaniu zagłodzonych ze wskazaniem na jamniki najlepiej dopytać Prezes Fundacji Głosem Zwierzat - nick na dogo GoniaP tutaj watek zagłodzonej jamniczki uratowanej przez Fundację. http://www.dogomania.pl/threads/204297-Skrajnie-wychudzona-w-zaawansowanej-ci%C4%85%C5%BCy-schronisko-%C5%81%C3%B3d%C5%BC-POMOCY!!!target=%22blank%22 Ja ze swojej strony błagam wręcz aby na ewentualną wizyte szła osoba z tejże Fundacji. Ktoś może mieć serducho ale musi tez wykazac wiedzę w ratowaniu zagłodzonych psów, lub mieć. Nie wygłodniałych a zagłodzonych. To jest różnica. Quote
cyga-fryga Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 zapraszam na bazar: http://www.dogomania.pl/threads/209196-WARTO!-Zaprszam-na-Bazarek-na-BUDRYSKA!do-21ego?p=17035468#post17035468 Quote
BUDRYSEK Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 wyniki chlopakow sa kiepskie :( i wskazuja na totalne zaglodzenie :( Jamniczk jest na specjalnej diecie i cos tam probuje jesc ale Piotrus nic :( w dodatku ma zabki w fatalnym stanie :( Quote
__Lara Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 BUDRYSEK napisał(a):wyniki chlopakow sa kiepskie :( i wskazuja na totalne zaglodzenie :( Jamniczk jest na specjalnej diecie i cos tam probuje jesc ale Piotrus nic :( w dodatku ma zabki w fatalnym stanie :( Brak słów :( nie wiem co napisać :( ludzie są podli :( Quote
Sarunia-Niunia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Chyba najważniejsze teraz dla chłopaków to znaleźć Im domki... Tylko to pozwoli Ich uratować... Schron? Boże, aż strach pomyśleć, że mieliby się tam znaleźć...:(:(:(... Żeby tylko zaczęli choć cokolwiek zjadać... Quote
Isadora7 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Czy sa jakie sustalenia w kwestii np konta? ludziska mnie na fejsie pytają Quote
BUDRYSEK Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 ma ktos nr do GoniP? po kradziezy tel przepadly wszystkie numery :( Quote
paulinken Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 A jakie są zalecenia weta co do karmienia? Kiedyś był Royal Canin dla rekonwalescentów. Quote
BUDRYSEK Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Onek z roztrzaskana glowa http://www.dogomania.pl/threads/209292-Dostalem-siekiera-w-glowe...ale-chce-zyc...POMOZ!?p=17038771#post17038771 Quote
jaanka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 BUDRYSEK napisał(a):ma ktos nr do GoniP? po kradziezy tel przepadly wszystkie numery :( Masz już ? Quote
Drzagodha Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 A dziadeczek płynnego też nie je? Jak nic się dla niego nie znajdzie, to pogadam z rodziną czy weźmiemy go na tymczas, ale nic nie obiecuje... Z kotami u mnie na dt nie ma problemu, a u psów niestety zdarzają się spięcia z moimi, a moja mamuśka straszna panikara jest... Dziadek chodzi normalnie, czy nie ma siły się ruszać? Quote
BUDRYSEK Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Drzagodha napisał(a):A dziadeczek płynnego też nie je? Jak nic się dla niego nie znajdzie, to pogadam z rodziną czy weźmiemy go na tymczas, ale nic nie obiecuje... Z kotami u mnie na dt nie ma problemu, a u psów niestety zdarzają się spięcia z moimi, a moja mamuśka straszna panikara jest... Dziadek chodzi normalnie, czy nie ma siły się ruszać? dzieki :) a pamietasz o moich kociakach? :( Quote
zuzlikowa Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Chyba najważniejsze teraz dla chłopaków to znaleźć Im domki... Tylko to pozwoli Ich uratować... Schron? Boże, aż strach pomyśleć, że mieliby się tam znaleźć...:(:(:(... Żeby tylko zaczęli choć cokolwiek zjadać... Dom dla psiaków nieodzowny, ale najpierw muszą się pozbierać troszkę i mieć szansę spokojnie w domku fukcjonować... tak więc przez jakiś czas muszą być w lecznicy... bardzo niepokoi mnie stan Piotrusia -Dziadeczka... był bardzo słabiutki już w schronisku, a teraz jeszcze to,że nie je... na kroplókach samych nie daleko zajedziemy. Niech już powolutku zaskakuje i sam zajada, choć po ociupince. Co do powrotu do schronu... nawet nie jestem w stanie sobie tego na myśl przywołać... Quote
zuzlikowa Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Isadora7 napisał(a):Czy sa jakie sustalenia w kwestii np konta? ludziska mnie na fejsie pytają Konto BUDRYSEK... z dopiskiem: albo dla Piotrusia- Dziadeczka, albo dla Pawełka- Jamniorka... Wysyłam na pw konto BUDRYSEK. Quote
Recommended Posts