danavas Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='pikola']Filmiki swietne.Ale fajniejsze chlopaczki na filmikach:cool3:Ze tak powiem,kazdy z innej parafii.Swietne towarzycho Ciotka.:loveu:[/QUOTE] :) no, ale dają czadu ..... trzymać w domu takie stado to jest szaleństwo;) a Herbus dziś znów uciekł. sterroryzował mamę i nawiał...biegał po wsi 6 godzin aż nie wróciłam z pracy i go nie złapałam...poszło łatwiej niż ostatnio:) wyrabiam się w tropieniu i łapance.... Quote
pikola Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='danavas']:) no, ale dają czadu ..... trzymać w domu takie stado to jest szaleństwo;) a Herbus dziś znów uciekł. sterroryzował mamę i nawiał...biegał po wsi 6 godzin aż nie wróciłam z pracy i go nie złapałam...poszło łatwiej niż ostatnio:) wyrabiam się w tropieniu i łapance....[/QUOTE]Ja mysle ze on wlasnie w taki sposob stracil dom..To taki ''ciekus jest'',jak to mowi moja mamcia.:lol: Quote
azalia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 A to uciekinier z Herbusia,domku chłopakowi życzę. Quote
danavas Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='pikola']Ja mysle ze on wlasnie w taki sposob stracil dom..To taki ''ciekus jest'',jak to mowi moja mamcia.:lol:[/QUOTE] ten ciekus za swój dom uważa plac gdzie jest jego kumpel Gacek.....tylko że jego tam nikt nie chce zresztą on się ich boi...byli dziś w szoku ze dał mi się pogłaskać;) a moim zdaniem starcił dom bo szkudzi bardzo...skacze na klamki...sam sobie otwiera drzwi...te co sie nie chca otworzyć to zjada...moje garażowe już na wióry przerobił.... skacze na parapety...sika do doniczek...hehehehe.....zjadł mi sznurówki z dwoch par butów i zamordował zielonego pluszowego królika:)...aha i jeszcze klapki mojego Jarka...też im zrobił mały lifting:) Quote
UBOCZE Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dzięki, danavas, za zaproszenie. Na razie mogę tylko kibicować. A potem? Zobaczymy... Quote
danavas Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='UBOCZE']Dzięki, danavas, za zaproszenie. Na razie mogę tylko kibicować. A potem? Zobaczymy...[/QUOTE] dzięki za obecność:) Quote
marra Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='danavas']ten ciekus za swój dom uważa plac gdzie jest jego kumpel Gacek.....tylko że jego tam nikt nie chce zresztą on się ich boi...byli dziś w szoku ze dał mi się pogłaskać;) a moim zdaniem starcił dom bo szkudzi bardzo...skacze na klamki...sam sobie otwiera drzwi...te co sie nie chca otworzyć to zjada...moje garażowe już na wióry przerobił.... skacze na parapety...sika do doniczek...hehehehe.....zjadł mi sznurówki z dwoch par butów i zamordował zielonego pluszowego królika:)...aha i jeszcze klapki mojego Jarka...też im zrobił mały lifting:)[/QUOTE] a to co ??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: toż to nasz Herbusek grzeczniutki :evil_lol: Oj coś czuję że to będzie uciekinier i myślę że dobrze by było gdyby jednak został zaadoptowany przez kogoś spoza wsi bo będzie nawiewał. Znam taki niereformowalny przypadek:mad: ...no ale żeby sikać do doniczek:shake:...:loveu: Quote
unixena Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ha ha ha ..ja nie moge :grins:.Herbus to maly akrobata -sikacz doniczkowy :evil_lol:.W dodatku nawiewacz .:painting:... Ma ta nasza cioteczka z nim siedem swiatow ....:diabloti: Quote
danavas Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 a drze pychol już od rana...musiałabym z nim cały czas siedzieć i go głaskać żeby był cicho... Quote
Lili8522 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='danavas']a drze pychol już od rana...musiałabym z nim cały czas siedzieć i go głaskać żeby był cicho...[/QUOTE] Nie chce zostawać sam Gagatek? Quote
marra Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='danavas']a drze pychol już od rana...musiałabym z nim cały czas siedzieć i go głaskać żeby był cicho...[/QUOTE] oj nie ma tak dobrze niestety :( oby nie był problemowy w zostawaniu sam :( oj Ty Herbusku łobuzku :D Quote
Borówka16 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jestem na zaproszenie davans, później poczytam. Quote
danavas Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Borówka16']Jestem na zaproszenie davans, później poczytam.[/QUOTE] witam:) dziękuje za odzew:) Quote
Roszpunka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='danavas']od razu bo jeszcze za paliwo będziemy płacić.... a jego wyjazd do dt może się zorganizować z dnia na dzień.....choć mam cichą nadzieję zę ktoś się skusi na te ogłoszenia..... ale wtedy i tak lepiej mu kastrację zrobić od razu z tych pieniędzy....[/QUOTE] Czy numer konta to ten sam, co bazarkowy? Jeśli nie, to poproszę na PW , gdzie mam na rozrabiakę wpłacać :-) Quote
danavas Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 ten sam może być tylko w tytule że na Herbuska.....i nick z dogo:) Quote
wiga138 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 proszę o duze streszczenie i nr konta na pw ! gdzie psiaczek teraz przebywa ? Quote
jusstyna85 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 On na pewno potrzebuje czasu,by zaufać i nabrać dobrych nawyków. Warto dac mu szansę... Quote
danavas Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='wiga138']proszę o duze streszczenie i nr konta na pw ! gdzie psiaczek teraz przebywa ?[/QUOTE] zrobione:) Quote
danavas Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='jusstyna85']On na pewno potrzebuje czasu,by zaufać i nabrać dobrych nawyków. Warto dac mu szansę...[/QUOTE] on jest taki kochany ja tu codziennie walkę toczę o niego, z mamą, z mężem, ze sobą samą...tak bardzo chce go u nas zostawić...już się pojawia nadzieją i familia prawie urobiona a wtedy Herbus wywija taki numer że spadam na ziemię i wiem że to się nie uda.....o rany..... gdyby chociaż z tym Kubą się zgodził....ale jest jeszcze gorzej niz z Bobim było...:( dziś rozwalił ogrodzenie na ogrodzie....codziennie kombinujemy i łatamy dziury....cały czas chce uciekać.... ale są też postępy...uczymy się ładnie wchodzić do auta......nie boi się jeździć:) dumnie siedzi na kanapie i ogląda widoki.... na smyczy subcio spaceruje...jest absolutnie pozytywnie nastawiony do wszystkich psów (oprócz mojego Kuby), nie załatwia się w domu, zdarza mu się już przyjść na zawołanie, nie skacze już po ścianach i nie zrzuca doniczek z okien...jak mu pozwolę to gramoli się na kanapę i w chwili zapomnienia potrafi się przytulic...ale tylko do mnie....niestety...no i najważniejsze już nie wyje w nocy i nie szczeka tyle co na początku...chyba że się ze mną "kłóci", wtedy daje ostro po bębenkach... Quote
Kava Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='danavas']on jest taki kochany ja tu codziennie walkę toczę o niego, z mamą, z mężem, ze sobą samą...tak bardzo chce go u nas zostawić...już się pojawia nadzieją i familia prawie urobiona a wtedy Herbus wywija taki numer że spadam na ziemię i wiem że to się nie uda.....o rany..... gdyby chociaż z tym Kubą się zgodził....ale jest jeszcze gorzej niz z Bobim było...:( dziś rozwalił ogrodzenie na ogrodzie....codziennie kombinujemy i łatamy dziury....cały czas chce uciekać.... ale są też postępy...uczymy się ładnie wchodzić do auta......nie boi się jeździć:) dumnie siedzi na kanapie i ogląda widoki.... na smyczy subcio spaceruje...jest absolutnie pozytywnie nastawiony do wszystkich psów (oprócz mojego Kuby), nie załatwia się w domu, zdarza mu się już przyjść na zawołanie, nie skacze już po ścianach i nie zrzuca doniczek z okien...jak mu pozwolę to gramoli się na kanapę i w chwili zapomnienia potrafi się przytulic...ale tylko do mnie....niestety...no i najważniejsze już nie wyje w nocy i nie szczeka tyle co na początku...chyba że się ze mną "kłóci", wtedy daje ostro po bębenkach...[/QUOTE] jedno jest pewne: on testuje Was. Jezeli bedziecie z godnoscia znosic jego wybryki to i pozwoli sie glaskac. To troche jak ujazmianie dzikich koni.... a swoja droga, to ile on ma lat? wiadomo cos o nim wiecej niz to ze sam o siebie sie musial martwic ? jak dlugo koczowal na ulicach i bezdrozach? takiego goscia nie ujazmia sie w tygodniu.... niestety nie trac jednak nadzieji i pracuj z nim dalej.... czekamy na relacje Quote
Recommended Posts