Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozrabiaka uczy się chodzić na smyczy...ładnie reaguje na wszystkie ruchy ręką...jest bardzo pojętny i chętnie łapie nowości...chwila pracy z tym psem i nie będzie sprawiał żadnych kłopotów...głaskamy się już chętniej i częściej:) a spać nie będzie do puki nie zejdę na dół i go nie pogłaskam...inaczej piszczy jak głupi...bardzo wyje jak słychać sygnał karetki...zapodaje bardzo wysokie dźwięki, a Bobi mu wtóruje ale on z kolei jest barytonem...uśmiałam się dziś jak głupia przy nich....
byliśmy odwiedzić Gacusia...tego pieska co go do budy przygarnął...przywitaliśmy się...chłopaki się obwąchali i ku mojemu zdumieniu jak powiedziałam idziemy do domu, odwiedzimy Gacka jutro, Herbus obrót na pięcie i ładnie za mną do furtki:)) tak żałuje że nie może u mnie zostać już na zawsze...:( długo o tym rozmawialiśmy i nie da rady:(...... jutro drukuje plakaty adopcyjne....takie papierowe...będę słupy obklejać....marzy mi się żeby ktoś z herb lub okolic go zaadoptował...mogłabym go wtedy odwiedzać....

Zmarło się Tobiemu...kochanemu psiaczkowi który był na dt u Pana Henia....myślałam że Herbus będzie z nim sobie pomieszkiwał...ale niestety:( już się nie poznają..... Asencja swoją deklarację na Tobiego przeniosła na Herbuska.... brakuje nam więc 255 zł stałych a jesteśmy na półmetku...jeszcze tylko tydzień został...

Posted

[quote name='Asencja']Skoro dziadzio Tobiś bryka szczęśliwy za TM to ja mogę dać teraz na Herbusia deklarację stałą 20zł./m-c.[/QUOTE]
dziękujemy kochana:)

Posted

dziękuje Marinka...trochę cienkie te filmy ale żaden ze mnie kamerzysta;)

[quote name='pikola']Ja tez dam 20 zl dla Herbuska.Bede wysylala razem z dekl.na Foxa.[/QUOTE]
dzięki serdeczne pikola :)

Posted

Danavas, dopiero teraz obejrzałam filmy :)
Niesamowite postępy zrobił Herbusek :) To chyba również zasługa Bobiego, który towarzyszy i przekazuje Herbiemu dobre fluidy ( masz w nim wspaniałego towarzysza :))
Uściskaj ode mnie chłopaków :):):)

Posted

podrukowałam ogłoszenia adopcyjne, znajomi mi pomogą i okleimy okoliczne miejscowości...jeśli ktoś zechciałby pomóc i powiesić u siebie to chętnie prześlę na maila...wysłałabym pocztą żeby nie trzeba było drukować, ale nie ma na to czasu niestety....

Posted

[quote name='Marycha35']Dziękuję za zaproszenie, roześlę chociaż. Kochane psiaki na filmikach:)[/QUOTE]

[quote name='Joodith']Dziękuję za zaproszenie. Aktualnie niestety nie mogę pomóc Maluszkowi, ale z całych sił zaciskam za niego kciuki.[/QUOTE]

dziękujemy za odzew:)

Posted

[quote name='kakadu']cudne filmy, ale na tym drugim ewidentnie dokuczasz psu nie dajac mu spac ;)[/QUOTE]
hehehe...on mi nie dawał spać kilka nocy wcześniej to sobie odbiłam;)

Posted

[quote name='Roszpunka']Kiedy Herbuskowi będzie trzeba wpłacać deklaracje - teraz już, czy jak pojedzie do hoteliku ?
Gdybym się zagapiła bardzo proszę o przypomnienie ...[/QUOTE]
od razu bo jeszcze za paliwo będziemy płacić.... a jego wyjazd do dt może się zorganizować z dnia na dzień.....choć mam cichą nadzieję zę ktoś się skusi na te ogłoszenia..... ale wtedy i tak lepiej mu kastrację zrobić od razu z tych pieniędzy....

[quote name='Lili8522']30zł popłyneło do Herbuska[/QUOTE]
dzięki