kakadu Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 dzieki za pw; ciesze sie, ze niuniek zlapany :) niestety nie moge dac stalej deklaracji; przykro mi... wplace jednorazowo 10 zlotych, ale to we wtorek dopiero; poprosze o nr rach na pw - dziekuje Quote
danavas Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 kakadu napisał(a):dzieki za pw; ciesze sie, ze niuniek zlapany :) niestety nie moge dac stalej deklaracji; przykro mi... wplace jednorazowo 10 zlotych, ale to we wtorek dopiero; poprosze o nr rach na pw - dziekuje dziękujemy:multi::multi::multi::multi: Quote
Kava Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 NIECH SOBIE SPI JAK NAJDLUZEJ i odpoczywa, bo te dwa tagodnie to nie bedzie lizanie miodu.... bidulek nie wie co sie dzieje i dlatego klapie zebami.... trudna sytuacja sie zrobila... ja bym proponwala zalozenie mu szeleczek i wyprowadzanie , bo taka izolacja moze pogorszyc jeszcze jego strach. i nieufnosc, a tego przeciez nie chcemy, nie po to byl lapany ... dziewczyny ja nie mam w tych dniach ani czasu ani glowy, bo sama przeprowadzam wieksza akcje na dobro pewnego przytuliska, wiec nie bede narazie uczestniczyla w robieniu reklamy i szukaniu sponsorow... bede wpadac od czasu do czasu i kikac co nowego.... cioteczka Danavas uparta jak to baba... dopiela swego... Quote
danavas Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Kava zbyt duże ryzyko...nie mogę sobie na to pozwolić....on nawet na wpół przytomny próbował gryźć smycz...nie wypuszczę go przez te dwa tygodnie...ale na zmianę z mamą będziemy do niego chodzić...przecież nie pozwolę żeby tam sam siedział...zobaczę jak się z Bobim dogada...bo oni obaj są przyjaźni...może też Demol...jak się z którymś polubi to będę ich na noc dawać razem...zobaczymy jak będzie...to dopiero pierwszy dzień.... Quote
unixena Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 To nam sie ciotka sprawila na medal .Herbusek zlapany ..tylko sie martwie ,by nie musialas Agus zaplacic za to cene zdrowia .Wiesz pies nie jest szczepiony i oby tylko nie byl wsciekly ..ale to sie okaze .Niemniej jednak sciskam lapki ,by sie wszystko dobrze skonczylo .Chwala Bogu ,ze ten sznurek nie byl wrosniety .Jeden problem mniej ,ze pies jest na razie bezpieczny .Musimy tu na watek sprowadzic wiecej ciotek ,moze cos wspolnie da nam sie zdzialac .Te dwa tygodnie szybko mina ..a potem bedzie nowy problem ..co dalej? Quote
mestudio Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Właśnie co dalej z pieseczkiem? Dwa tygodnie miną bardzo szybko, czy jest jakiś widok na hotelik, tymczas? Quote
Aimez_moi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Danavas.....:):)..czyli na psiaka kasy nie masz...... no to rob Babo bazarek....dam Ci na niego jakis zapach....... Quote
danavas Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Aimez_moi napisał(a):Danavas.....:):)..czyli na psiaka kasy nie masz...... no to rob Babo bazarek....dam Ci na niego jakis zapach....... kochana on już ma bazarek...na spółkę z Dunią...ale drugi mu zrobimy...zbieramy deklaracje http://www.dogomania.pl/threads/209845-w-budowie?p=17103868#post17103868 Quote
anula42 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Boże- nastepny sierotek-dawajcie numer konta to dorzucę grosza Quote
Lili8522 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Przeczytałam i super! Cieszę się że się udała :evil_lol: Tylko szkoda że Twoim kosztem cioteczko :-( Quote
danavas Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 anula42 napisał(a):Boże- nastepny sierotek-dawajcie numer konta to dorzucę grosza wysłane...cioteczko jesteś niezawodna:) Quote
danavas Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Lili8522 napisał(a):Przeczytałam i super! Cieszę się że się udała :evil_lol: Tylko szkoda że Twoim kosztem cioteczko :-( E tam...:) dobrze jest:) Quote
danavas Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Ciotki moje...a on będzie pamiętał jak mu sie trochę reakcje wyprostują że ja go głaskałam? bo ja tam chodzę co chwile i on się budzi i go głaskam...oglądam sobie...dotykam i takie tam...a on patrzy kto wszedł i jak widzi że ja to luz....dalej kima... a tymczas już jest dzwoniłam do Henia...może go zabrać za 300zł na miesiąc w tym karma i wszystko co mają inne psy.. i powiedział że może po niego przyjechać za dwa tygodnie...za zwrotem za paliwko....spoko nie?:) Quote
unixena Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Jak tam ma trafic Herbusek to bedzie miec super .Oby tylko udalo sie nam zebrac dosyc deklaracji .Ciotki ..wysylajcie zaproszenia gdzie sie da ..trzeba odciazyc ciotke danavas . Quote
jusstyna85 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Szkoda,że Cie ugryzł,ale uśmiałam sie :) Sam sobie dał 2 tygodnie :) UUuufff...dobrze,że jest po wszystkim. Daj mu czas,nie bądź nachalna,niech najpierw poczuje sie bezpiecznie. Quote
danavas Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 a długo będzie taki niemrawy???? no i czy on czai teraz co sie z nim robi czy będzie miał film urwany??? Quote
jusstyna85 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 danavas napisał(a):a długo będzie taki niemrawy???? no i czy on czai teraz co sie z nim robi czy będzie miał film urwany??? Zależy jaką dawke mu dałaś...Do jutra pewnie pośpii,no chyba,że w nocy zrobi Ci demolke w garażu,jak dojdzie do siebie. Nie da rady przegryźć drzwi?na pewno będzie chciał się wydostać Quote
danavas Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 nie ma opcji żeby się przedostał....ja mu dałam tyle co na psa 10kg a wet drugie tyle bo nic go nie brało...twardziel....on już nie śpi...leży tylko ...łebek w górze i ogląda otoczenie...daje się głaskać......chyba miał takiego pietra że średnio to na niego działa.... Quote
olalolaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Bardzo się ciesze że psiak złapany mimo wszystko, gratulacje się Ciotce nalezą :) Suka moich dziadkow po sedalinie byla normalna dopeiro po dwoch dniach, no ale tutaj przez stres pewnie szybciej dojdzie do siebie. Danavas musisz jak najmocniej go oswoić, przez pierwsze 3-4 dni bym go nie wyprowadzała, przychodź często i karm go z ręki, mów dużo i głaskaj.. wiesz o co chodzi.. Potem warto zainwestowac w szelki guardy ( z nich na pewno nie wyjdzi9e jak będa dopasowane) i powoli niech wychodzi, inaczej zdziczeje jeszcze, odwali mu jak będzie cały czas zamknięty.. , Quote
jusstyna85 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 danavas napisał(a):nie ma opcji żeby się przedostał....ja mu dałam tyle co na psa 10kg a wet drugie tyle bo nic go nie brało...twardziel....on już nie śpi...leży tylko ...łebek w górze i ogląda otoczenie...daje się głaskać......chyba miał takiego pietra że średnio to na niego działa.... To nie dostał powalającej dawki :) Dobrze,że sie udało złapać Quote
marra Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Jestem, dziękuję za pw :D Herbusku jesteś już okiełznany ;) ja myślę że mały jak dojdzie do siebie to nie zrobi żadnej demolki, myślę że kilka dni wystarczy na oswojenie go ze sobą a trzymanie go w zamknięciu może jeszcze bardziej go dołować. myślę że spacerek po tych paru dniach na dopasowanych szeleczkach, mocnej smyczy poprawi mu humorek a kto wie może i bardziej Ci zaufa ? ;) Quote
Neczka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Rozsyłam dalej i podnoszę... niestety tyle mogę. Trzymam kciuki za Herbuska Quote
Lu_Gosiak Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 dostalam dwa zaproszenia a ja watek podczytuje od poczatku:):) danavas gratuluje - uparta z Ciebie kobita:loveu::loveu: kurcze narazie finansowo leze...6 psow po hotelach bez kompletu deklaracji - niestety poki co jednorazowo moge cos podeslac Quote
Recommended Posts