Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapomniałam jeszcze napisać że karmię Zojkę ACANĄ ADULT SMALL BREED.Każdą zmianę karmy przepłaca biegunką.Wiem że to jedna z najlepszych karm i chyba służy Zojeczce bo robi ładne kupy nie już takie wielkie.Jest w trakcie linienia/obłęddddddddddddddd/wiec nie wiem czy na sierść też dobrze działa.Kupiłam witaminyCAN- TITAN=KARNITYNA która ma też właściwości uspakajające nie wiem czy z acana która ma i tak dużo witamin mogę[video]http://www.fotosik.pl/video/0fca8e97013a0cca.html[/video] Zojce je dawać boję się przedobrzyć.PROSZĘ O RADĘ

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przekażę podziękowania Mateuszowi.

Podawałam kiedyś kotom Kalm w zawiesinie, ale u mnie to nie zdało egzaminu. Dopiero karma zadziałała. Milusia lubiła ją chrupać i ewidentnie widziałam zmianę w jej zachowaniu. Nie jest to tania karma, ale jak tak pomyślę, to warto było.
Jeśli chodzi o kupy i problemy przy zmianie karmy to Gabrysiu musisz pamiętać, że po schronisku to generalnie norma. Moja rada jest taka, aby mimo wszystko wdrażać niuni różne produkty, aby brzuszek się zaczął przyzwyczajać. Jeśli teraz będziesz na nią chuchała i dmuchała w tej kwestii to później możesz mieć problem jeszcze większy. Oczywiście wszystko z rozsądkiem, pomalutku. No chyba, że jest ewidentne wskazanie medyczne, że może jeść tylko wybraną grupę produktów.
Przechodzę to teraz w pewien sposób z Malinką. Jak dostaje coś nowego to zdarza się, że kupa jest trochę rzadsza, ale za chwilę wraca do normy. Po prostu nie można za bardzo uwrażliwić jej brzuszka :)
Trzymam kciuki i pozdrawiam ciepło :)

Posted

Jest nadzieja dla Zojki co prawda dużo pracy przed nią i przed panią Gabrysią ale nie ma rzeczy niemożliwych. Proszę o dane do rachunku w razie czego podaję telefon kontaktowy 606 803 289. pozdrawiam Kamilla

Posted

gabrisia1 napisał(a):
Jest nadzieja dla Zojki co prawda dużo pracy przed nią i przed panią Gabrysią ale nie ma rzeczy niemożliwych. Proszę o dane do rachunku w razie czego podaję telefon kontaktowy 606 803 289. pozdrawiam Kamilla

Rozumiem Kamillo, że jesteś behawiorystką pomagającą Gabrysi i Zojce.
Witam, mam nadzieję,że kiedyś się poznamy( mieszkam w Skórce). Z wcześniejszych wpisów zrozumiałam ,że za wizytę należy zapłacić 40 zł? Jeśli tak, to płacę za pierwszą wizytę. Proszę na PW podać nr konta:)

Posted

Moco zacisniete kciuki za Zojeczke :loveu: Na bazarku bylam,zakupilam i bede dzwigac na same szczyty :lol:

A ty, mala kudlatenko :loveu: sluchaj pilnie nauczycielki,stosuj sie do polecen i nie przynies nam wstydu,przeciez jestes madra i kochana i na pewno wiesz,ze chcemy twojego dobra :cool3: Mizianeczko,Zojenko i calusy w te twoja sliczna mordusie :lol:

Posted

Z zapartym tchem przeczytałam cały wątek i trzymam mocno kciuki:) Też mam pieska od roku ze wspaniałego przytuliska z Sandomierza na początku strachliwa i nieufna teraz radosna i kochana lecz ma swoje miejsce w domu gdzie chce sie schowac tak aby nikt jej nie widział taki kącik ciszy to jej robi dobrze . Uściski dla Zojeczki i oby było tylko lepiej

Posted

Wróciłam właśnie z Zojką ze spaceru,chyba będe musiała kupić 10 metrową linkę bo 5 metrowa robi się za krótka,tak rozrabiała na spacerze że miałam ochotę ją uwolnić.Mam jeszcze jedną nowinę na początku spaceru wyszła z domu z mężem nie zbyt chętnie ale się nie wyrywała i oglądała się za mną ja się schowałam jak mąż ją prowadził tosię nawet wysiusiała w domu jest bez zmian.POZDRAWIAM

Posted

Dzisiaj dopiero trafilam po raz pierwszy na wątek Zojeczki,bardz mnie poruszyła jej historia.Kibicuję całym sercem jej i Gabrisi,wierzę że się uda i dziewczynka zaufa ludziom.Prześlę pieniądze na jedną wizytę dla maleńkiej.