azalia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ja również poproszę o konto,bo zadeklarowałam wpłatę za jedną wizytę behawiorystki. Quote
zadra Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Juz wyslałam kaskę!Przepraszam,że tyle to trwało. Quote
gabrisia1 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dziękuje Wszystkim co pomagają Zojeczce.POZDRAWIAM Quote
zadra Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 azalia napisał(a):Co u Zojeczki,jak się miewa? Właśnie,co słychać? Quote
gabrisia1 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 W domu bez zmian,15 listopada następna wizyta behawiorystki. Quote
gabrisia1 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Na moje konto nie wpłynęły żadne pieniądze.POZDRAWIAM Quote
gabrisia1 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ............................................ Quote
handzia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Gabrysiu, nie można na forum podawać takich danych (numerów kont, nazwisk) Trzeba je przesłać na pw. do osób zainteresowanych. Dogomania nie jest stowarzyszeniem tylko forum internetowym. Nie potrzebujemy faktury, tylko jakiegoś rachunku, potwierdzenia, że pieniądze zostały przeznaczone na ten cel. Osoby prywatne zdecydowały wpłacić pieniądze za wizytę i na pewno wpłacą. O tym świadczą wcześniejsze posty, gdzie wapiszon dopytuje się o nr konta. Przypomnę jej jeszcze na pw. :) Ps. Wysłałam już pw. do wapiszon i azalia, które zdecydowały zapłacić za dwie pierwsze wizyty. Następną zapłacimy my, ponieważ zbieramy pieniążki na ten cel :) Quote
wapiszon Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nie miałam dostępu do netu( tylko grzecznościowy). Dzisiaj mogę zrobi już przelew. To mam wysłać na konto Gabrysi czy tej behawiorystki? Jeśli na konto behawiorystki to muszę mieć jej adres i imię i nazwisko. Pozdrawiam Quote
handzia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Jutro Funia zadzwoni do Gabrysi i zapyta o nazwisko i adres. Trzeba przelać od razu na konto behawiorystki. Wstrzymaj się jeszcze dzisiaj Małgosiu :) Quote
Tola Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Ja koncze bazarek 11.11 - wtedy będzie mozna wysłac na kolejną wizytę. Quote
wapiszon Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Znalazłam maila do behawiorystki na stronie Zojki i napisałam do tej Pani Quote
gabrisia1 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Dziękuję w imieniu Zojeczki pieniążki wpłynęły na moje konto.POZDRAWIAM Quote
handzia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ale zamieszanie się zrobiło...Ja już nie wiem o co chodzi :shake: Wpłata wpłynęła od azalia. Napisała do mnie, że wpłaciła wczesniej na konto inne niz jej podałam, czyli na konto Gabrysi. Gabrysiu, podaj jeszcze dane swoje do wapiszon, ona prześle pieniądze, a Ty prześlesz dalej :) Quote
gabrisia1 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Rozmawiałam z Funią żeby Zojce znależć dom z ogrodem po którym mogła by biegać cały dzień i gdzie była by szczęśliwa.Jak pisałam kilkakrotnie Zojeczka tylko na spacerach jest szczęśliwa,w domu nigdy nie będzie ,w domu jest coraz gorzej stosuję się do zaleceń behawiorystki do których mogę się stosować i jest coraz gorzej.Nie ma sensu zbierać więcej kasy na następne wizyty które nic nie dają.Dopóki nie uda się znaleść takegio domu będe sie opiekować Zojką żeby nie narażać Was na koszty zrobiłyście co mogłyscie dla Zojki .Szukałabym takiego domu ale nie mam takich możliwości jak Wy.Podjęłam tę decyzję dla dobra Zojki która w domu jest kupką nieszczęścia jedynie jest radosna jak idziemy na spacer. Quote
funia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Gabrysia wpadła na dobry pomysł ....Zaadoptuje kącik przy bloku ( wychodzi na ten teren okno i balkon Gabrysi)ogrodzi i postawi budkę .Zojka bedzie tam mieszkac i normalnie oproócz tego wychodzić na spacery jak dotychczas . Niestety w domu nadal zachowuje się jak zdziczała .....Na dworze rozkwita .Ja uważam ze to dobry pomysł bo Zojka zostanie z Gabrysia i bedzie tam gdzie pragnie najbardziej czyli na dworze . Musimy pomóc zebrać pieniadze na bude .Pomoge wybrać Gabrysi najlepszą dla Zojki .Gabrysia pokryje koszty ogrodzenia . Buda to kwota około 300 zł . Quote
handzia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Skoro Zojka woli być na dworze i miałaby dobrze ocieploną budkę, to czemu nie? Pani Gabrysia chodziłaby z nią nadal na spacery, sunia nie miałaby stresu, związanego z wchodzeniem do klatki do bloku. Mamy parę groszy z bazarku na behawiorystę, resztę trzeba będzie dozbierać. Dusje, co Ty na to, że Zojka miałaby być na dworze? Wapiszon, wysyłałaś już może pieniądze gdzieś? Quote
funia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Jutro wymierzę budke u siebie i podam Gabrysi optymalne wymiary .Wtedy dopasujemy zamóienie i policzymy koszty .A jak zabraknie to zrobimy szybką zbiórkę . Quote
wapiszon Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 handzia napisał(a):Skoro Zojka woli być na dworze i miałaby dobrze ocieploną budkę, to czemu nie? Pani Gabrysia chodziłaby z nią nadal na spacery, sunia nie miałaby stresu, związanego z wchodzeniem do klatki do bloku. Mamy parę groszy z bazarku na behawiorystę, resztę trzeba będzie dozbierać. Dusje, co Ty na to, że Zojka miałaby być na dworze? Wapiszon, wysyłałaś już może pieniądze gdzieś? Tak, wysłałam 40 zł do Gabrysi. Quote
Tola Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Czy ten teren z przyszłą budka jest ogrodzony? Quote
gabrisia1 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Odmówiłam behawiorystkę z tego mam od wapiszona 40 zł i od azali następne 40 zł razem 80 zł przeznaczę te pieniądze budę które będzie kosztować około 300 POZDRAWIAM. Quote
funia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Tola napisał(a):Czy ten teren z przyszłą budka jest ogrodzony? Pisałam wyżej ,ze bedzie ogrodzony Gabrysia opłaci ogrodzenie .My budę . Quote
funia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 gabrisia1 napisał(a):Odmówiłam behawiorystkę z tego mam od wapiszona 40 zł i od azali następne 40 zł razem 80 zł przeznaczę te pieniądze na ogrodzenie które będzie kosztować około 250 zł.Jeśli się na to nie zgadzacie to napiszcie gdzie mam odesłać pieniądze.POZDRAWIAM. Gabrysiu a to nie na budę będą te pieniadze odkładane ? Quote
Recommended Posts