Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Drops to super pies, wszystkie obce psy kocha?

obcych nienawidzi - na dworze pierwsze co to chce zeżreć :lol: ale jak pies wchodzi ze mną do domu i nie jest natarczywy to po kilku dniach Dropek go kocha :loveu: nie wiem jakby było z psem większym od niego = pewnie ciut gorzej, ale jakby był spokojny i przetrwał Dropsowe zaczepki początkowe to byłoby pewnie też ok - skarbek mój :loveu:

Posted

Oczywista oczywistość, że takie na spacerze się nie liczą :lol: Intruzy to przeca ;) Moja Kluska taka sama jak Drops, dziś mi wda psy chciała zeżreć, wytrzaskam jej d**ę, wrrrrrrr :angryy: Nienawidzę tego kogucenia u sznupaków :angryy:

Posted

rana - szok w trampkach.. wygląda jak wyszyty wzorek, rewelacja!
..a przy tych "męskich zabawach" to się trochę wzdrygnęłam.. no, ale skoro są delikatni ;)

a brzydalek urody wybitnej, domek szybko znajdzie.. ale może faktycznie lepiej żeby starsze (nastolatki) dzieciaki były, bo maluchy to jednak wsadzą palec do oka etc a skoro on taki wrażliwy, to by pewnie oddał ;)

Posted

2411magdalenka napisał(a):
rana - szok w trampkach.. wygląda jak wyszyty wzorek, rewelacja!
..a przy tych "męskich zabawach" to się trochę wzdrygnęłam.. no, ale skoro są delikatni ;)

zanim się zagoiło to ich stopowałam i nie pozwalałam na takie harce, ale już można bo jest super zarośnięte :)