Saththa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 jedyne nie chorobowe wyjasnienie jakie mi przychodzi jezcze do głowy to to, że zbyt łapczywie jadł;) Tazz czasem tak ma... ze jak za szybko zje to wymiotuje... a ze potem nie pozwalam mu tego zjeść to na nastepny posiłek też mu się zdarza bo głodny jest :shake: Quote
AniaGucio Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 A może coś zeżarł na spacerze?? Przy tylu psach można nie zauważyć. Wasiu, mam już wszystkie wpłaty z bazarku - wieczorem przeleję na Twoje konto (chyba mam zapisane). Na którym wątku będzie rozliczenie?? Quote
Saththa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 No ja wsztskie wpłaty tez mam z bazaroo ale nie mam potwierdzenia od 1 osoby ze paczka przyszła, to znaczy ze ja tez moge juz wysłać? Quote
AniaGucio Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Saththa napisał(a):No ja wsztskie wpłaty tez mam z bazaroo ale nie mam potwierdzenia od 1 osoby ze paczka przyszła, to znaczy ze ja tez moge juz wysłać? Ja tak robię, ale szczerze mówiąc nie wiem, czy można, czy też trzeba czekać, aż ostatnia osoba potwierdzi odbiór fantów. Quote
malawaszka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='AniaGucio']A może coś zeżarł na spacerze?? Przy tylu psach można nie zauważyć. Wasiu, mam już wszystkie wpłaty z bazarku - wieczorem przeleję na Twoje konto (chyba mam zapisane). Na którym wątku będzie rozliczenie?? zeżreć nie mógł nic bo on na smyczy biega - jadł tylko te liście jeżyn rozliczenie z Twojego bazarku będzie u Gucia bo dla niego będą te pieniążki jesli się zgodzisz http://www.dogomania.pl/threads/193726 [quote name='Saththa']No ja wsztskie wpłaty tez mam z bazaroo ale nie mam potwierdzenia od 1 osoby ze paczka przyszła, to znaczy ze ja tez moge juz wysłać? wg mnie tak Quote
malawaszka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 byliśmy teraz na spacerze i żałuję że nie miałam aparatu - Zbynio z Dropsem świrowali jak dwa koziołki :D gonitwom po skoszonej łące nie było końca :lol: Quote
AniaGucio Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='malawaszka']zeżreć nie mógł nic bo on na smyczy biega - jadł tylko te liście jeżyn rozliczenie z Twojego bazarku będzie u Gucia bo dla niego będą te pieniążki jesli się zgodzisz http://www.dogomania.pl/threads/193726 Pewnie, że tak - ja do Guciów mam słabość ;) Quote
malawaszka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='AniaGucio']Pewnie, że tak - ja do Guciów mam słabość ;) hihi ciekawe dlaczego :loveu: aaa byłaś u Chmurki? http://www.dogomania.pl/threads/209553-KOSZALIN-CHMURKA.-Prawie-sznaucerka-miniaturka-).-Oddana-na-staro%C5%9B%C4%87-do-schroniska.. nie wybierasz się przypadkiem w najbliższym czasie taką trasą jak z Colargolem?? :lol: Quote
sybil Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Czy to znaczy, że rzyganka już nie ma? :lol: Zbyniu, nie rób kawałów! Quote
malawaszka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 się okaże czy już nie będzie - po kolacji póki co nie było, qpa ładna jakby kto pytał :evil_lol: Quote
AniaGucio Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='malawaszka']hihi ciekawe dlaczego :loveu: aaa byłaś u Chmurki? http://www.dogomania.pl/threads/209553-KOSZALIN-CHMURKA.-Prawie-sznaucerka-miniaturka-).-Oddana-na-staro%C5%9B%C4%87-do-schroniska.. nie wybierasz się przypadkiem w najbliższym czasie taką trasą jak z Colargolem?? :lol: A do kogo miałaby pojechać Chmurka?? Quote
sybil Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 malawaszka napisał(a):się okaże czy już nie będzie - po kolacji póki co nie było, qpa ładna jakby kto pytał :evil_lol: Jak qpa była to jelita drożne, pewnie się nahapał pazernie i zwrócił, a teraz już dobrze :multi: Quote
malawaszka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 AniaGucio napisał(a):A do kogo miałaby pojechać Chmurka?? docelowo do nas - znaczy do Ulki12 jak Lola pójdzie do domku Quote
AniaGucio Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 malawaszka napisał(a):docelowo do nas - znaczy do Ulki12 jak Lola pójdzie do domku Hmmm... a Lola się wybiera do domu?? Quote
Saththa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Malawaszko w takim razie jutro pójdzie przelew do Ciebie za bazarek:) Quote
malawaszka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 AniaGucio napisał(a):Hmmm... a Lola się wybiera do domu?? prawdopodobnie tak - poczekajmy aż będzie na 100% pewne Saththa napisał(a):Malawaszko w takim razie jutro pójdzie przelew do Ciebie za bazarek:) oki, potwierdzę na bazarkowym jak dojdzie Quote
AniaGucio Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jakby ktoś pytał to na 80% wybieram się do mamy na Boże Ciało, bardzo prawdopodobne że będę też w Koszalinie :cool3: Quote
malawaszka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 AniaGucio napisał(a):Jakby ktoś pytał to na 80% wybieram się do mamy na Boże Ciało, bardzo prawdopodobne że będę też w Koszalinie :cool3: to zdaje się już niedługo tak? Quote
AniaGucio Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 malawaszka napisał(a):to zdaje się już niedługo tak? Nadchodzący tydzień!! Quote
AniaGucio Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 AniaGucio napisał(a):Nadchodzący tydzień!! Spokojnie, jak nie w nadchodzącym tygodniu to w lipcu - wybieram się na praktyki właśnie do Koszalina ;) Quote
malawaszka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 szwy zdjęte - Zbynio jest niedobrym psem, chciał nas pożreć mimo kagańca... strasznie jest przewrażliwiony na swoim punkcie i gryzie nie na żarty ... na szczęście tym razem obyło się bez ofiar... nie wiem czy to dlatego, że tak długo żył w bólu, czy po prostu tak się kiedyś nauczył żyć, nie jest to fajne - bo owszem moje psy też nie na wszystko pozwalają - zwłaszcza Luna na obcinanie pazurów, ale ona prędzej sobie łapę wyrwie niż mnie pogryzie tak na serio, a Zbynio się nie pierniczy... on gryzie Quote
Saththa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 malawaszka napisał(a):szwy zdjęte - Zbynio jest niedobrym psem, chciał nas pożreć mimo kagańca... strasznie jest przewrażliwiony na swoim punkcie i gryzie nie na żarty ... na szczęście tym razem obyło się bez ofiar... nie wiem czy to dlatego, że tak długo żył w bólu, czy po prostu tak się kiedyś nauczył żyć, nie jest to fajne - bo owszem moje psy też nie na wszystko pozwalają - zwłaszcza Luna na obcinanie pazurów, ale ona prędzej sobie łapę wyrwie niż mnie pogryzie tak na serio, a Zbynio się nie pierniczy... on gryzie Tak po prawdzie ja mu sie nie dziwię po tym jak go zszywano w tak krótkim czasie tyle razy... grzebali mu tam i zszywali nie wypowiem się jak... ufam, że mu przejdzie! Quote
malawaszka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 samo nie przejdzie... z obcinaniem tez będa jazdy bo jak mu pokazałam maszynkę to zwiał... trochę będzie z nim pracy ech... po takiej super fajnej Zuzi mam za swoje :lol: Quote
Saththa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 malawaszka napisał(a):samo nie przejdzie... z obcinaniem tez będa jazdy bo jak mu pokazałam maszynkę to zwiał... trochę będzie z nim pracy ech... po takiej super fajnej Zuzi mam za swoje :lol: No tak wiem, że samo nie. ale, że po pracy z nim przejdzie;) Quote
wilczy zew Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Luna jest Twoim psem,więc dla mnie to normalne,że nie ugryzie dla Zbynia to obca jeszcze jesteś,pewnie dużo przeszedł i ma spokojnie zgadzać się na ból,dobrze go rozumiem Quote
Recommended Posts