Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jedyne nie chorobowe wyjasnienie jakie mi przychodzi jezcze do głowy to to, że zbyt łapczywie jadł;) Tazz czasem tak ma... ze jak za szybko zje to wymiotuje... a ze potem nie pozwalam mu tego zjeść to na nastepny posiłek też mu się zdarza bo głodny jest :shake:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może coś zeżarł na spacerze?? Przy tylu psach można nie zauważyć.

Wasiu, mam już wszystkie wpłaty z bazarku - wieczorem przeleję na Twoje konto (chyba mam zapisane). Na którym wątku będzie rozliczenie??

Posted

Saththa napisał(a):
No ja wsztskie wpłaty tez mam z bazaroo ale nie mam potwierdzenia od 1 osoby ze paczka przyszła, to znaczy ze ja tez moge juz wysłać?

Ja tak robię, ale szczerze mówiąc nie wiem, czy można, czy też trzeba czekać, aż ostatnia osoba potwierdzi odbiór fantów.

Posted

[quote name='AniaGucio']A może coś zeżarł na spacerze?? Przy tylu psach można nie zauważyć.

Wasiu, mam już wszystkie wpłaty z bazarku - wieczorem przeleję na Twoje konto (chyba mam zapisane). Na którym wątku będzie rozliczenie??

zeżreć nie mógł nic bo on na smyczy biega - jadł tylko te liście jeżyn
rozliczenie z Twojego bazarku będzie u Gucia bo dla niego będą te pieniążki jesli się zgodzisz http://www.dogomania.pl/threads/193726

[quote name='Saththa']No ja wsztskie wpłaty tez mam z bazaroo ale nie mam potwierdzenia od 1 osoby ze paczka przyszła, to znaczy ze ja tez moge juz wysłać?

wg mnie tak

Posted

malawaszka napisał(a):
się okaże czy już nie będzie - po kolacji póki co nie było, qpa ładna jakby kto pytał :evil_lol:

Jak qpa była to jelita drożne, pewnie się nahapał pazernie i zwrócił, a teraz już dobrze :multi:

Posted

AniaGucio napisał(a):
Hmmm... a Lola się wybiera do domu??

prawdopodobnie tak - poczekajmy aż będzie na 100% pewne

Saththa napisał(a):
Malawaszko w takim razie jutro pójdzie przelew do Ciebie za bazarek:)

oki, potwierdzę na bazarkowym jak dojdzie

Posted

szwy zdjęte - Zbynio jest niedobrym psem, chciał nas pożreć mimo kagańca... strasznie jest przewrażliwiony na swoim punkcie i gryzie nie na żarty ... na szczęście tym razem obyło się bez ofiar... nie wiem czy to dlatego, że tak długo żył w bólu, czy po prostu tak się kiedyś nauczył żyć, nie jest to fajne - bo owszem moje psy też nie na wszystko pozwalają - zwłaszcza Luna na obcinanie pazurów, ale ona prędzej sobie łapę wyrwie niż mnie pogryzie tak na serio, a Zbynio się nie pierniczy... on gryzie

Posted

malawaszka napisał(a):
szwy zdjęte - Zbynio jest niedobrym psem, chciał nas pożreć mimo kagańca... strasznie jest przewrażliwiony na swoim punkcie i gryzie nie na żarty ... na szczęście tym razem obyło się bez ofiar... nie wiem czy to dlatego, że tak długo żył w bólu, czy po prostu tak się kiedyś nauczył żyć, nie jest to fajne - bo owszem moje psy też nie na wszystko pozwalają - zwłaszcza Luna na obcinanie pazurów, ale ona prędzej sobie łapę wyrwie niż mnie pogryzie tak na serio, a Zbynio się nie pierniczy... on gryzie

Tak po prawdzie ja mu sie nie dziwię po tym jak go zszywano w tak krótkim czasie tyle razy... grzebali mu tam i zszywali nie wypowiem się jak...

ufam, że mu przejdzie!

Posted

malawaszka napisał(a):
samo nie przejdzie... z obcinaniem tez będa jazdy bo jak mu pokazałam maszynkę to zwiał... trochę będzie z nim pracy ech... po takiej super fajnej Zuzi mam za swoje :lol:

No tak wiem, że samo nie. ale, że po pracy z nim przejdzie;)