wilczy zew Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 malawaszka napisał(a):zapakować? :lol: nie,wolę większe psy :eviltong: Quote
Poker Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 to masz teraz miniaturkę Lady. :roll: Moje udko pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Ona gryzła bez ostrzeżenia.:mad: Quote
malawaszka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 no to Zbynio ciut lepiej bo najpierw warczy, ale krótko i jak się zlekceważy to potem jak już gryzie to... gryzie i nie owija w bawełnę :roll: ale i tak jest fajnym psem, tylko potrzeba mu czasu i mądrych ludzi Quote
ULKA12 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Poker napisał(a):to masz teraz miniaturkę Lady. :roll: Moje udko pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Ona gryzła bez ostrzeżenia.:mad: A co zrobiłaś, żeby przestała? Ja Lolce szwy wyjęłam bez problemu, mała leżała i było jej chyba nawet przyjemnie, ale, że w przyrodzie nic nie ginie mam pod opieką Szafranka, który ma charakter po Zbyniu bo jest kochany dopóki wszystko jest po jego myśli, jak nie, to gryziemy. Quote
AnkaG Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Och ten Zbynio... Jakoś tak wychodzi, że sunie są łagodniejsze ... Quote
ludka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 malawaszka napisał(a):no to Zbynio ciut lepiej bo najpierw warczy, ale krótko i jak się zlekceważy to potem jak już gryzie to... gryzie i nie owija w bawełnę :roll: ale i tak jest fajnym psem, tylko potrzeba mu czasu i mądrych ludzi Waszka, probowalas go troche uczyc grzecznosci? Na przyklad miska i smakolyk - jak zasluzy, wykona polecenie "siad" lub "łapa". Takich sztuczek jest na pewno sporo. Tak mi kiedys podpowiadano, bo sama mam doswiadczenie z psami glownie cudzymi i grzecznymi. :) Psiak jest twardziel i ma charakterek. Bylam pelna podziwu, jak dobrze znosi podroz mimo rany, zmieniajacych sie osob i warunkow. Tez mi ostrzegawczo mruknal, gdy chcialam go zdjac z siedzenia, gdzie sobie spacerowal zamiast lezec i nie reagowal na zachety do zejscia. I widze, ze slusznie mu ustapilam. :evil_lol: Natomiast przy wysiadaniu, wsiadaniu itp. bardzo grzecznie sie dawal brac na rączki. Quote
malawaszka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ja go uczę - pomalutku, nie ma nic za darmo, uczymy się też szczotki, codziennie mu pokazuję maszynkę i włączam na chwilę :lol: a to całe szczęście własnie, że on nie protestuje przy podnoszeniu na ręce - to jest ogromny plus przy nim bo jak się próbuje wymknąć to za szelki go złapać nie można i przytrzymać bo gryzie, ale wziąć na ręce można Quote
malawaszka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/209740-MATERIA%C5%81OWA-KLATKA-transporter-np.-wystawowy-na-sznupy-do-26.06-g.20.00 Quote
wilczy zew Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 musi zacząć ufać ludziom,jemu trzeba mądrego ludzia Quote
malawaszka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 wilczy zew napisał(a):musi zacząć ufać ludziom,jemu trzeba mądrego ludzia jest coraz fajniejszy i coraz bardziej się lubimy - będzie dobrze :lol: pomalutku i wyjdzie na prostą - on musiał też mieć nieciekawe życie, ale bawić się potrafi, wyluzować też się potrafi - Drops mu pomaga - tłuką się całymi dniami :lol: Quote
Poker Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ULKA12 napisał(a):A co zrobiłaś, żeby przestała? . znalazłam jej DS :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Poker napisał(a):znalazłam jej DS :evil_lol: hahaha miałam to samo pisać ale czekałam na Ciebie :lol: Quote
wilczy zew Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 malawaszka napisał(a): wyluzować też się potrafi - Drops mu pomaga - tłuką się całymi dniami :lol: powszechnie wiadomo,że bijatyki bardzo pomagają w wyluzowaniu się :roflt: Quote
malawaszka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 ULKA12 napisał(a):Może on ma dusze kibola? no coś tędy właśnie - też nie bez kozery imię Zbyszek Kieliszek vel Zbynio Sznyt :errrr: byle fajtłapa takiego by nie dostał :lol: Quote
malawaszka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 masakra jak on wygląda taki powygryzany, ale nie wiem jak go obciąć :lol: na siłę się nie biorę za to moje kochane wariaty :lol: Quote
Recommended Posts