Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
no ta ta :lol: super nie? ale ma naciągniętą skórę - jak po liftingu...

Ja się przyjżałam to się dopatrzyłam ale cięzko uwierzyć ze tak szybko się zagoiła i tak ładnie.

Malawaszko jak dobrze żes go zabrała!!!!

Posted

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam za offa, ale szukam kogoś na już do przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej koło Mińska Mazowieckiego a dokładnie w Zakole-Wiktorowo!! Najlepiej jutro albo w piątek!! PLEASE !! Pojechałabym sama, ale obiecałam, że zabiorę Chmurkę z piątek, masakra, wszystko się zesrało :(

Posted

AniaGucio napisał(a):

Dziewczyny, bardzo Was przepraszam za offa, ale szukam kogoś na już do przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej koło Mińska Mazowieckiego a dokładnie w Zakole-Wiktorowo!! Najlepiej jutro albo w piątek!! PLEASE !! Pojechałabym sama, ale obiecałam, że zabiorę Chmurkę z piątek, masakra, wszystko się zesrało :(

rybon36 jest z Mińska
http://www.dogomania.pl/members/7063-rybon36

Posted

AniaGucio napisał(a):
Maile porozsyłane, ale czarno to widzę, bo to przecież długi weekend jest :( Rufus jest już tak długo w hotelu - 1,5 roku...

a dzwoniłaś pod ten tel z linka?

AniaGucio napisał(a):
A co z Chmurką - wydadzą mi ją?? Dzisiaj chyba nikt nie wchodził na jej wątek.

no ja mam nadzieję :) Lolcia pojechała właśnie do domku - czekamy na Chmurkę! Figu jedzie z Wawy w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek rano

Posted

Radiu, znalazłam cudem dziewczynę, która jutro pojedzie i przeprowadzi wizytę. Jak dobrze pójdzie, Rufus pojedzie do domu już w niedziele!
Ja właśnie jadę do Koszalina, wyjechalam pózniej bo musiałam wszystko ustalić. Gdyby jechała w niedziele to muszę wiedzieć najpóźniej w sobotę do 15, o której!!