Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jakoś mnie to nie dziwi, że uciekasz, gdy zostałaś po raz n-ty złapana za rękę. aczkolwiek albo mam deja vu albo nie wiem, ale to zniknięcie bylo juz pare razy praktykowane przez ciebie ;)

wyłudzaniem pieniędzy faktycznie zajmują się organy ścigania :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:roflt: :roflt: tom się ubawiła jak norka :roflt:

jak pod doopskiem się pali to Emilia D. zawsze z fasonem UCIEKA :)i straszy :)

Mogłabyś laska napisać chociaż jak się leczy białaczkę w Suwałkach ;)

Posted

Wszystko zapisałam.

Mam dosyć bawienia sie w kotka i mysze i zniesławiania mnie na każdym możłiwym forum i gdzie sie tylko da.
Wcale nie uciekam - poprostu rezygnuje z czegoś co nie ma sensu.

Jak Panie są takie wyspecjalizowane w oskarzaniu to poprosze dane osobowe jak jesteście takie odważne i spotkamy sie w sądzie ;-)

Posted

moje dane osobowe znasz bardzo dobrze :] adres tez znasz - wszak mieszkałaś tu rok :] nawet na umowie Całusa masz moje dane osobowe, poza nazwiskiem bo w międzyczasie zmieniłam je wychodząc za mąż :)

ja jednego nie pojmuję, cały świat nie kocha Cię ? a może jednak robisz coś niestosownego, coś co nie jest do zaakceptowania, coś co spotyka się z krytyką społeczeństwa? dopuściłaś taką myśl do siebie?

Dorota Pawlaczek

Posted

O rany, a to się porobiło :crazyeye::stormy-sad::crazyeye:! Kto by się spodziewał, byłam wzruszona bezinteresownym ratowaniem biedaka, a tu taka bania pękła, przykro bardzo. Cudnie, że Zbynio u Malawaszki dochodzi do formy! Zdrowiej chłopie i ustawiaj się w kolejce do domku (własnego;))

Posted

ktoś napisał iż jak zostanie zbanowana to założy nowe konto, ależ nie ponieważ nie wolno zakładać dwóch kont a moderatorzy mają możliwość sprawdzić numer IP więc będą wiedzieć czy się zarejestrowała jeszcze raz pod innym nickiem

Posted

nie tu - to gdzies indziej, chocby na FB bedzie działała - ten typ juz tak ma, pomimo ze bardzo chciałam wierzyc w zmiane to jednak juz nie ma sie co ludzic....

a szkoda, bo mozna wybaczyc mozna pomoc mozna wszystko, ale warunek jest jeden oprocz obietnic to jeszcze poprawa...

a jak maluszek sie ma? zdrowieje?

Posted

greatmadwomen napisał(a):
ktoś napisał iż jak zostanie zbanowana to założy nowe konto, ależ nie ponieważ nie wolno zakładać dwóch kont a moderatorzy mają możliwość sprawdzić numer IP więc będą wiedzieć czy się zarejestrowała jeszcze raz pod innym nickiem

Całe szczęście!!!!!!

Emdzielek a nie pomyślałaś ze skoro na każdym forum Cie oskarżają to coś nie tak jest z Tobą a nie z nami??chyba sa powody, nikt nikogo nie oskarża od tak sobie z nudów!!!

moj adres mam podać na wątku czy chcesz na pw????

a co do zaśmiecania watku może i zaśmiecamy, ale przynajmniej Zbynio ciagle na pierwszej ;)

Posted

ale jeśli chcemy aby dano emodziolek bana to należy to zgłosić do moda, a nie gadać, więc która to zrobi? można podać jako dowód ten wątek i kilka innych co po drodze jest podanych

Posted

No to sklerozy zupełnej nie mam :) Nick dobrze zapamiętałam :)

Ciekawe czy weci wzięli za usługi tyle co pisała emdziolek bo chyba rachunków nie przedstawiła ...

Posted

moderator sam ją ściga ze względu na niejasności finansowe...eh..że ja się dałam nabrać:( Mogę liczyć tylko na to że Pan który Willego zaadoptował jest naprawdę spoko....:placz:

Posted

greatmadwomen napisał(a):
ale jeśli chcemy aby dano emodziolek bana to należy to zgłosić do moda, a nie gadać, więc która to zrobi? można podać jako dowód ten wątek i kilka innych co po drodze jest podanych

Już dawno to zostało zrobione.

Zawsze w takich syt. mnie bawi, że tego pokroju osoby straszą nas sądami, kiedy to one powinny przed nim stanąć. Tak było w przypadku Aliny S i im podobnych.

Posted

[quote name='zerduszko']Już dawno to zostało zrobione.

Zawsze w takich syt. mnie bawi, że tego pokroju osoby straszą nas sądami, kiedy to one powinny przed nim stanąć. Tak było w przypadku Aliny S i im podobnych.

na to nie ma co liczyć... tzw. "niska szkodliwość czynu"

Posted

ockhama napisał(a):
na to nie ma co liczyć... tzw. "niska szkodliwość czynu"

jak sie zbierze wszystko do kupy to może nie taka niska...

co do adresu IP - przykro mi to mówić, ale w dobie mobilnego internetu i innych cudów technicznych, zmienne IP nie jest niczym rzadkim...

AnkaG napisał(a):
No to sklerozy zupełnej nie mam :) Nick dobrze zapamiętałam :)

Ciekawe czy weci wzięli za usługi tyle co pisała emdziolek bo chyba rachunków nie przedstawiła ...

przedstawiła, ale takie rachunki to ja Ci moge też przedstawić

Ona nas przepraszam chciała nastraszyć tą policją i sądami? :roflt: jakież to żałosne... i głupie

"nasze domysły i bujna wyobraźnia" ? buahahahahaha...:roflt: do pięt Ci nie dorastamy!

Posted

[quote name='jambi']

co do adresu IP - przykro mi to mówić, ale w dobie mobilnego internetu i innych cudów technicznych, zmienne IP nie jest niczym rzadkim...

Zmienne IP nie jest niczym rzadkim ...
Zdecydowanie "rzadkie" jest to samo IP z "róznych" miejsc ... a więc szkoły, domu, kafejki internetowej i czego kto tam chce.

Na tym watku emdziolek napisała wszystkie posty z tego samego numeru IP
.

Posted

[quote name='Maupa4']Zmienne IP nie jest niczym rzadkim ...
Zdecydowanie "rzadkie" jest to samo IP z "róznych" miejsc ... a więc szkoły, domu, kafejki internetowej i czego kto tam chce.

Na tym watku emdziolek napisała wszystkie posty z tego samego numeru IP
.

ach tak?! no cuda nad cudami....

Posted

[quote name='jambi']ach tak?! no cuda nad cudami....

Tak - cuda nad cudami.
A przeciez kazdy post ma swój numer IP.
I ten ze szkoły i ten z domu i z kafejki i od koleżanki.
I ciekawie się robi jak wszystkie te posty mają jeden czyli ten sam numer.

Posted

[quote name='Maupa4']Tak - cuda nad cudami.
A przeciez kazdy post ma swój numer IP.
I ten ze szkoły i ten z domu i z kafejki i od koleżanki.

musi kabel ciągnie ze sobą do szkoly , kafejki , koleżanki :grins: