Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane,przecudowne i pozytywnie sfiksowane sznupy :loveu:Zbyniu daje czadu :cool3: Malawaszko,przyznaj sie,ze zapodajesz im jakies dopingi czy jakos tak w tym rodzaju,moze maryche? ;):evil_lol::lol:

Posted

o loosie jaki to jest uparty gnojek! nauczyć go czegoś to katorga! ale wreszcie załapał SIAD :mdleje: hahaha on pewnie wcześniej załapał, ale się ciulik stawia - chociaż w sumie nie wiem bo myśleniem oblicze nieskalane :D walczymy dalej :lol: dopiero załapał że za zrobienie tego co ja chcę jest nagroda :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
dopiero załapał że za zrobienie tego co ja chcę jest nagroda :shock:

może wcześniej nikt z nim nie pracował albo Cię testuje,przecież nie jest głupi bo to sznauc

Posted

wczoraj moja bratowa - fryzjerka ludzka - przycinała Vigusia:) to była jazda bez trzymanki!!!
leżałam z nim na trawie i przemawiałam jak do dwuletniego dziecka - ooo! ptaszek leci! ooo! kotek...kici, kici... i takie tam bzdedty:) a Magda wykorzystywała momenty i ciach, ciach... Zbynia chyba też trzeba wziąć podstępem...;)

Posted

Zbynia to trzeba wziąć siłą :D albo czaaaseemmmmmm - on jest kochany - dziś chyba już 5 dzień jak się uczymy SIAD :evil_lol: taki bystrzacha i wreszcie pierwszy raz am usiadł, ale jeszcze naprowadzany - uparty gad

Posted

malawaszka napisał(a):
Zbynia to trzeba wziąć siłą :D albo czaaaseemmmmmm - on jest kochany - dziś chyba już 5 dzień jak się uczymy SIAD :evil_lol: taki bystrzacha i wreszcie pierwszy raz am usiadł, ale jeszcze naprowadzany - uparty gad

nooo...to nie jest z nim aż tak źle:) sznupki to mądre pieski są;)

Posted

malawaszka napisał(a):

Kogoś mi przypomina :D