Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cały wątek przeczytałam,kibicuje małemu,aby szybko wrócił do zdrowia
Malawaszko wielki szacun,że zdecydowałaś się wziąć sznupa pod swoją opiekę,jesteś WIELKA!!
na opieke weterynaryjną w Suwałkach brak mi słów po prostu,przecież to na logikę nawet wychodzi,że ranę trzeba utrzymywać w sterylnych warunkach aby się dobrze goiła,na to nawet studiów nie trzeba kończyć!
co do tajemniczych antybiotyków podawanych małemu.......wystarczyło przypilnować przy każdej wizycie,aby wet wpisywał WSZYSTKO na bieżąco do książeczki,a byłoby bez problemu
po co komu książeczka zdrowia psa,w której jest tylko jedno odrobaczenie wpisane?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

żar się z nieba leje poszliśmy więc na kilka minutek na szybkie siku, beznadzieja, ale kilka fotek zrobiłam

dumny i blady olewacz koparkowy :D

mam nadzieję, że niedługo będzie taki sliczny jak Zuzanka :loveu:

Posted

bez zabezpieczenia bo nie ma jak założyć kołnierza na tą szyję poszytą - pilnujemy i póki co jest ok - nie interesuje się i oby tak dalej :kciuki: widać, że jest nieźle też po tym że mogę mu tam dotykać - wcześniej warczał i nie pozwalał bo bolało - teraz mam nadzieję, aż tak nie boli go, no oby ten tydzień przetrwać w całości to będzie git :)

a mnie nie pasuje do niego Lucek - ja mam tak, ze jak mam jakiegoś psa w domu to imię samo przychodzi i no chyba zostanie Zibi vel Zbynio :D no nic nie poradzę na to, że przylgnęło :oops:

AnkaG no dokładnie - mogę zrobić wystawę śmiesznych sznupkowych uszu :D chyba tylko Brokat miał idealne z zewnątrz bo to co miał w srodku :shake: nie było idealne

Posted

hihih Malawaszko ja tez tak jakos mam ze nie wybieram imienia tylko samo do głowy przychodzi moja przygarnieta kotka np. ma na imie Ciuciu hahah nie wiem skąd sie to wzieło:D
czesto tez od imienia mamy milion zdrobnien itp. np. moja Diana, jest zwana Dianką, Janką, janina, kijanką :Di jeszcze kilka innych
Luna to Luniak,Luniasta,żaba, Gwiazda i inne :D a Saba zwawa Grubą lub Buba :D biedne te mojedziewczyny :D;)
Zbyszek jest śmieszne, ale mozna odmieniać:D :D

Posted

Ja też mam na tymczasie Miśka nazwanego tak przez dziewczyny ale ja nadałam imię Filip,Filipek,ponieważ jak przebywał w schronie to wyglądał jak Filip z konopi.

Posted

Bilety dla Pauliny w obie strony kosztowało 43zł, Paulina musiała sie jakos kontaktowac z dziewczyna która odbierała Zibiego(?) wiec doładowała konto za piątaka.

JEszcze nie przelałam ale własnie bede to robić

Posted

btw i tak w przyszłym tygodniu ja dostane alimenty to Ci 20zł przeleje bo to tu zostanie złotówka to dam 5 a jak ja wybieram z konta to wybieram pełne sumy , przeciez nie wybiore 45zł na przykład.

Myśle ze z tych reszt tak z 15zł sie uzbierało to ci 20zł przeleje gdzieś za tydzień.