elisse Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 cały wątek przeczytałam,kibicuje małemu,aby szybko wrócił do zdrowia Malawaszko wielki szacun,że zdecydowałaś się wziąć sznupa pod swoją opiekę,jesteś WIELKA!! na opieke weterynaryjną w Suwałkach brak mi słów po prostu,przecież to na logikę nawet wychodzi,że ranę trzeba utrzymywać w sterylnych warunkach aby się dobrze goiła,na to nawet studiów nie trzeba kończyć! co do tajemniczych antybiotyków podawanych małemu.......wystarczyło przypilnować przy każdej wizycie,aby wet wpisywał WSZYSTKO na bieżąco do książeczki,a byłoby bez problemu po co komu książeczka zdrowia psa,w której jest tylko jedno odrobaczenie wpisane? Quote
malawaszka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 żar się z nieba leje poszliśmy więc na kilka minutek na szybkie siku, beznadzieja, ale kilka fotek zrobiłam dumny i blady olewacz koparkowy :D mam nadzieję, że niedługo będzie taki sliczny jak Zuzanka :loveu: Quote
malawaszka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 i uciekł do cienia będzie miał na imię Pocerowany :roll: znaleźliśmy też jakąś żabę :D Quote
malawaszka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 żartowałam przecież noo - mnie w głowie przylgnęło do niego Zbyszek :D taki Zbyszek Kieliszek mazurski włóczęga :D no ale J oprotestował i woła na niego Zibi Quote
AniaGucio Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Bardzie już pasuje Franky of Frankensteina ;) Mnie po głowie chodzi Lucek, Lucjan ;) Quote
farmerka63 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Też bym była taka dumna i blada jakby mi ktoś cudem udaremnił urwanie głowy ;) Zuza - missss stepów akermańskich :loveu: Quote
Anula Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Bardzo fajne imię Lucek - pasuje.A on tak bez zabezpieczenia przed drapaniem szwów.Mój by już dawno zjadł szwy razem z klejnotami. Quote
AnkaG Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Wasiu kolejny sznup u Ciebie i też ma śmiszne uchi :) Quote
malawaszka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 bez zabezpieczenia bo nie ma jak założyć kołnierza na tą szyję poszytą - pilnujemy i póki co jest ok - nie interesuje się i oby tak dalej :kciuki: widać, że jest nieźle też po tym że mogę mu tam dotykać - wcześniej warczał i nie pozwalał bo bolało - teraz mam nadzieję, aż tak nie boli go, no oby ten tydzień przetrwać w całości to będzie git :) a mnie nie pasuje do niego Lucek - ja mam tak, ze jak mam jakiegoś psa w domu to imię samo przychodzi i no chyba zostanie Zibi vel Zbynio :D no nic nie poradzę na to, że przylgnęło :oops: AnkaG no dokładnie - mogę zrobić wystawę śmiesznych sznupkowych uszu :D chyba tylko Brokat miał idealne z zewnątrz bo to co miał w srodku :shake: nie było idealne Quote
malawaszka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 nie :lol: Zbynio nie jest ciotowate :D nie mogę już inaczej no Quote
zerduszko Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Zbynio to dopiero ciotą zalatuje :D Zlituj się nad psem. , Quote
malawaszka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 nie mogę - on nie miał litości :evil_lol: nie mogę i już no to jest taki Zbyszek Kieliszek :D Quote
kornel Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 A mi tam sie Zibi podoba;) Eleganckie, a jeszcze jak dla sznupka to gites majonez:evil_lol: Quote
martaipieski Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 hihih Malawaszko ja tez tak jakos mam ze nie wybieram imienia tylko samo do głowy przychodzi moja przygarnieta kotka np. ma na imie Ciuciu hahah nie wiem skąd sie to wzieło:D czesto tez od imienia mamy milion zdrobnien itp. np. moja Diana, jest zwana Dianką, Janką, janina, kijanką :Di jeszcze kilka innych Luna to Luniak,Luniasta,żaba, Gwiazda i inne :D a Saba zwawa Grubą lub Buba :D biedne te mojedziewczyny :D;) Zbyszek jest śmieszne, ale mozna odmieniać:D :D Quote
Poker Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Mamy świetnego przyjaciela i nazywamy go Zbyniu. A może od Zbynio po prostu Bynio ? Quote
Anula Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ja też mam na tymczasie Miśka nazwanego tak przez dziewczyny ale ja nadałam imię Filip,Filipek,ponieważ jak przebywał w schronie to wyglądał jak Filip z konopi. Quote
malawaszka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 emdziolek czy przelałaś mi już pieniądze sznupa? wpisałaś w rozliczeniu 50 zł - podróż - to rozumiem podróż z Pauliną do Białegostoku? Quote
emdziolek Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Bilety dla Pauliny w obie strony kosztowało 43zł, Paulina musiała sie jakos kontaktowac z dziewczyna która odbierała Zibiego(?) wiec doładowała konto za piątaka. JEszcze nie przelałam ale własnie bede to robić Quote
emdziolek Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 btw i tak w przyszłym tygodniu ja dostane alimenty to Ci 20zł przeleje bo to tu zostanie złotówka to dam 5 a jak ja wybieram z konta to wybieram pełne sumy , przeciez nie wybiore 45zł na przykład. Myśle ze z tych reszt tak z 15zł sie uzbierało to ci 20zł przeleje gdzieś za tydzień. Quote
Recommended Posts