Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Ania się odezwie jak dotrą do domku - dzwoniłam do niej przed 10 minutami to czekała na dworcu jeszcze

pociag ma pewnie spoznienie...

Posted

Mały jest taki słodki mi podróż z Nim przebiegła bezproblemowo ;)
Czekam teraz na wieści jak tam u Ani ;)
Dodam że Emila miała wesoło w domku swojego Billego , tymczasowiczkę Kelę oraz Farta - on się dobrze dogaduje z psami więc nie powinno być żadnych problemów :)

Posted

Witajcie cioteczki!
Wlasnie siedzimy sobie z Farcikiem na podłodze w łazience i coś czuje ze tak będzie już do 5 rano. Farcik to bardzo sympatyczny i wydaje się bezkonfliktowy pies-oby tak dalej! Zamknelismy się w łazience bo latał za Guckiem jak głupi a nie chce żeby sobie coś zrobił czy tez niepotrzebnie wkurzal Gucka, który jak widać nadal, a to już 8 lat, potrafi mnie zaskoczyć :).
Umowilam się z ludką jutro na dworcu o 6:15.

Posted

malawaszka napisał(a):
jest OK! psiaki się dogadali ładnie :) mnie tez ta wiadomość uradowała bo znaczy to, że i z moim Dropsem i resztą siędogada :)

O to chodzilo ;)

Gucio i Fart???? :evil_lol::lol:

[video=youtube;Nc_LeHroSbM]http://www.youtube.com/watch?v=Nc_LeHroSbM&playnext=1&list=PL2EE2DE731424CF25[/video]

Posted

Dzieki za kciuki, bylysmy w kontakcie z Paulina i bez problemu udala sie przesiadka, na ktora byly 3 minuty ;) Zreszta bez ryzyka, bo pociagi skomunikowane. Psinek byl grzeczny, nie bylo potrzeby zamykania go w transporterku. W strone Warszawy dzis pusto, wiec mielismy przedzial dla siebie. Bystrzacha na kazdej stacji wstawal i patrzyl na mnie, czy wysiadamy. Intuicja czy juz podrozowal? Wszamal 2 psie kabanoski, popijal wodą, luzik. Jest ufny i znosi zmiany bezproblemowo. Na kazdego, kto sie nim zajmuje, patrzy z ufnoscia. Z Ania pomaszerowal nie ogladajac sie na mnie ;) Zaniedbany bardzo, ale bedzie slicznym sznupkiem. Na jutro ma juz bilet do Katowic, ja mam wsparcie w podrozy w osobie kumpeli zapsionej od zawsze, bedzie dobrze :)