Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety do Socika nie wyrobiłam sie zeby uzupełnił ksiazeczke dzisiaj tez napewno sie nei wyrobie bo on do 15 tylko przyjmuje a tam nawet autobus nie jedzie.

Ciesze sie że malutki już u Ciebie.
Mam nadzieje ze bedzie grzeczny i ze rana szybciutko sie zagoi.
Tabletke dostał 1 czerwca, wpisał mu 30ego bo 30 maja je dostalismy ale musielismy poczekac z podaniem. Wiec ta druga daj mu 14 czerwca.
Takze to co mały dostawał to dopiero w poniedziałek sie dowiem dokładniej wezme rozpiske , zeskanuje i tutaj wstawie.

Pół nocy dzisiaj nie spałam.. bałam sie ze młody z tego stresu jeszcze gdzies rane rozwali czy rozdrapie.

Powodzenia maluchu i Moniko.

aaa smycz i szelki sa mojego psa :P Nie zdazyłam kupic wiec dałam mu szelki Billiego to odeślij na mój adres - wysle ci na pw.

I podaj mi tez nr konta to Ci wysle pieniazki.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martaipieski napisał(a):
ale fotek:loveu::loveu::loveu::loveu:
sliczny jest:) rana nie wyglada tak jak wygladac powinna ale myslałam że bedzie gorzej, mysle ze dokładne oczyszczenie o odkazenie wystarczy i mam nadzieje ze wszytko ładnie sie zagoi

no też mam nadzieję, najgorsze te włosy wokół i te poprzyklejane paskudztwa - to musimy usunąć

wilczy zew napisał(a):
Ta rana to średnio mi się podoba :shake:
ciekawe,że będąc obcą osobą całkiem nieźle sfotografowałaś ranę a na poprzednim tym czasie były takie z tym problemy

kwestia aparatu

Posted

wilczy zew napisał(a):
Ta rana to średnio mi się podoba :shake:
ciekawe,że będąc obcą osobą całkiem nieźle sfotografowałaś ranę a na poprzednim tym czasie były takie z tym problemy

Ja nie mam aparatu z zoomem juz tyle razy mówilam wiec zeby zrobic mu zdjecie musiałam robic dosłownie z odległości 10cm od rany a na taka odległosć z telefonem nie pozwalał sie zbliżac.

dżizas...:roll:

Posted

emdziolek napisał(a):
Niestety do Socika nie wyrobiłam sie zeby uzupełnił ksiazeczke dzisiaj tez napewno sie nei wyrobie bo on do 15 tylko przyjmuje a tam nawet autobus nie jedzie.

Ciesze sie że malutki już u Ciebie.
Mam nadzieje ze bedzie grzeczny i ze rana szybciutko sie zagoi.
Tabletke dostał 1 czerwca, wpisał mu 30ego bo 30 maja je dostalismy ale musielismy poczekac z podaniem. Wiec ta druga daj mu 14 czerwca.
Takze to co mały dostawał to dopiero w poniedziałek sie dowiem dokładniej wezme rozpiske , zeskanuje i tutaj wstawie.

Pół nocy dzisiaj nie spałam.. bałam sie ze młody z tego stresu jeszcze gdzies rane rozwali czy rozdrapie.

Powodzenia maluchu i Moniko.

aaa smycz i szelki sa mojego psa :P Nie zdazyłam kupic wiec dałam mu szelki Billiego to odeślij na mój adres - wysle ci na pw.

I podaj mi tez nr konta to Ci wysle pieniazki.

ale ja muszędzisiaj wiedzieć co dostał - pisałaś, że wczoraj byłaś z nim na antybiotyku - byłaś? czy nie dostał niczego i może mój wet rozpocząć leczenie po swojemu?

Posted

Pisze przecież ze nie byłam bo sie nie wyrobiłam w domu byłam po 14 i zanim zdazylam cokolwiek ogarnac to Paulina juz u mnie była .
Takze smiało idź z nim do weta a ja tam czy siak Ci wszystko wysle w poniedziałek.

Posted

[quote name='AniaGucio']Monika musi wiedzieć, czy mały dostał jakiś antybiotyk przed podróżą!!

pisałam przecież ze nie byłam u weta to jak miał dostac antybiotyk...??

Posted

emdziolek napisał(a):
Pisze przecież ze nie byłam bo sie nie wyrobiłam w domu byłam po 14 i zanim zdazylam cokolwiek ogarnac to Paulina juz u mnie była .
Takze smiało idź z nim do weta a ja tam czy siak Ci wszystko wysle w poniedziałek.
Masakra, a zadzwonić tez nie mogłaś zapytać jaki antybiotyk dostał?! Nie wiem czy taka głupia jesteś czy złośliwa, ale chyba zdajesz sobie sprawę, ze antybiotykoteriapi nie wolno przerywać. Na marne byłoby faszerowanie psa! Jak się temu psu coś stanie, to ja Ci własnoręcznie oczy wydrapię!

Posted

Wypraszam sobie !! Moze bys sie troche opanowała z łaski swojej?
Jak dzwoniłam do Socika to już go nie było w gabinecie wiec nie mógł mi podac nazwy leków myslisz ze on wszystko pamieta jak ma tylu pacjentów..??
Dzwoniłam do niego dzisiaj z rana o 9 ale on dzisiaj nie jest w gabinecie tylko jego współpracownica bo jego żona bedzie rodzic :/

Tak to Ty sobei możesz ubliżać swoim koleżankom a ja Twoją koleżanką nie jestem i napewno nie bede.

Jeżeli Twoim zadaniem jest tylko rozpetywanie wojen na watkach to moze tu nie przychodź bo na nic sie nie przydasz, tylko bedziesz psuła atmosfere na wątku ;/

Amen.

Posted

malawaszka napisał(a):
no to już wiemy, że antybiotyk i tak został przerwany, nic to, jedziemy

To jedźcie, trzymam kciuki. Dobrze, że teraz ma się nim kto zająć porządnie i troskliwie.

Posted

emdziolek napisał(a):
Wypraszam sobie !! Moze bys sie troche opanowała z łaski swojej?
Jak dzwoniłam do Socika to już go nie było w gabinecie wiec nie mógł mi podac nazwy leków myslisz ze on wszystko pamieta jak ma tylu pacjentów..??
Dzwoniłam do niego dzisiaj z rana o 9 ale on dzisiaj nie jest w gabinecie tylko jego współpracownica bo jego żona bedzie rodzic :/

Tak to Ty sobei możesz ubliżać swoim koleżankom a ja Twoją koleżanką nie jestem i napewno nie bede.

Jeżeli Twoim zadaniem jest tylko rozpetywanie wojen na watkach to moze tu nie przychodź bo na nic sie nie przydasz, tylko bedziesz psuła atmosfere na wątku ;/

Amen.

Jasne, że koleżankami nigdy nie będziemy, bo ja z kimś takim tak "opiekującym" się zwierzęta na pewna bym się nie zadawała. Nie obchodzą mnie twoje durne tłumaczenia, ciągle coś ci przeszkadza, ale złej baletnicy.... itd. Mam radę dla Ciebie: pluszowe, tylko pluszowe zwierzaki dla ciebie. I zamilcz lepiej, bo każdy na tym forum wie, jak wygląda Twoja pseudo opieka nad psami i do jakiego stanu potrafisz je doprowadzić. A z wątku na pewno nie zniknę, bo dla Ciebie tu nie jestem, tylko dla psa.

Posted

zerduszko napisał(a):
Jasne, że koleżankami nigdy nie będziemy, bo ja z kimś takim tak "opiekującym" się zwierzęta na pewna bym się nie zadawała. Nie obchodzą mnie twoje durne tłumaczenia, ciągle coś ci przeszkadza, ale złej baletnicy.... itd. Mam radę dla Ciebie: pluszowe, tylko pluszowe zwierzaki dla ciebie. I zamilcz lepiej, bo każdy na tym forum wie, jak wygląda Twoja pseudo opieka nad psami i do jakiego stanu potrafisz je doprowadzić. A z wątku na pewno nie zniknę, bo dla Ciebie tu nie jestem, tylko dla psa.

Przepraszam Cie bardzo jaka pseudo opieka nad psami???

Masz mi coś do zarzucenia do przedstaw konkretne dowody!!

Mi niby cos przeszkadza?
Jak narazie to tobie cos ciagle rpzeszkadza, to ze zdjec ran nie ma , to ze nie ma skanu od weta to to to tamto, przestan marudzic i moze weź sie sama za konkretna robote pani mąrdalo

Posted

zerduszko napisał(a):
Masakra, a zadzwonić tez nie mogłaś zapytać jaki antybiotyk dostał?! Nie wiem czy taka głupia jesteś czy złośliwa, ale chyba zdajesz sobie sprawę, ze antybiotykoteriapi nie wolno przerywać. Na marne byłoby faszerowanie psa! Jak się temu psu coś stanie, to ja Ci własnoręcznie oczy wydrapię!

Dzięki za te słowa, dobra kobieto. No wreszcie ktoś sie odważył.

Posted

[quote name='emdziolek']Przepraszam Cie bardzo jaka pseudo opieka nad psami???

Mi niby cos przeszkadza?
Jak narazie to tobie cos ciagle rpzeszkadza, to ze zdjec ran nie ma , to ze nie ma skanu od weta to to to tamto, przestan marudzic i moze weź sie sama za konkretna robote pani mąrdalo

Młoda osobo panuj nad językiem jak rozmawiasz z dorosłymi.
Oczekiwałaś wsparcia finansowego i takie otrzymałas,wiec w zamian oczekujemy namacalnych(zdjęcia)dowodów Twojej opieki nad psem. Jest to logiczne i uczciwe.

Konkretne dowody to by się znalazły w śród buldożków.

Zerduszko pomogła tylu psom,że nie musi się Tobie tłumaczyć!!

Posted

wśród buldożków??

Co za bzdury !
To wszystko co tam sie działo to jedno wielkie kłamsto i manipulacja ze strony hodowcy.
Tyle.

A dowody wstawiam w miare mozliwosci, wszelkie skany i tyle zdjec ile udało mi sie zrobic wiec prosze mi nie zarzucac braku dowodów.

Posted

[quote name='emdziolek']Przepraszam Cie bardzo jaka pseudo opieka nad psami???

no bez paniki ;)

co do pseudo-opieki to polecam dla odświeżenia pamięci np to:

od postu nr 5894 - mrowa23 z 30.05.2010

http://www.dogomania.pl/threads/6576...1#post14782127

a z innego forum - e - p s y . p l - w tym słowie spacje między literami z linku/adresu do wykasowania - post z 2010-05-30 z 16:32

http:// e - p s y . p l /viewtopic.php?t=5596&postdays=0&postorder=asc&start=285

Posted

dusje napisał(a):
Mozna prosic o wlasciwy link? Ten podany nie dziala

Czekamy na powrot Malawszki od weta :lol:

Działa, tylko trzeba z adresu e- psy spacje na początku usunąć.