martaipieski Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 widziałam wiele szyć, ale czegos takiego w zyciu nie widziałam....wet to rzeźnik, Malawaszko tak sie ciesze i trzymam kciuki za sobotnia akcje Quote
sybil Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 No to byle do soboty:ylsuper::kciuki::kciuki::kciuki:. Jeśli mały ma tak mocny organizm, to z pewnością wyjdzie z dołka i jeszcze zazna szczęścia. Trzym się, Farcik (bo chyba tak został nazwany?) Quote
AnkaG Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Zajrzałam zobaczyć jaki psiur jedzie do Wasi ... biedactwo Quote
lilo Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 o matko biedny psiak , dobrze że jedzie do Malawaszki Quote
PaulinKa030894 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 dusje napisał(a):Za sobote! :cool3: trzymamy kciuki :D Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 emdziolek czy już znasz porę przyjazdu????? to jest WAŻNE bo bez tej informacji mam związane ręce a chcę poszukać czy ktoś nie zabrałby malucha przy okazji czy dałabyś radę być przed 7 rano w sobotę w Warszawie? to pewnie musiałby być jakiś pociąg koło 4-5 rano wyjazd z Suwałk Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='malawaszka']emdziolek czy już znasz porę przyjazdu????? to jest WAŻNE bo bez tej informacji mam związane ręce a chcę poszukać czy ktoś nie zabrałby malucha przy okazji czy dałabyś radę być przed 7 rano w sobotę w Warszawie? to pewnie musiałby być jakiś pociąg koło 4-5 rano wyjazd z Suwałk a nie ma szans się trochę poświęcić i pomóc żeby być rano??? to bardzo ważne bo wtedy transport byłby dużo taniej Quote
emdziolek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Najwczesniej byłabym przed 11..... ale wtedy musiałabym o 5 rano wyjedzać, a na 8 musze być jeszcze u mamy..... wiec jakbym pojechała tym po 10 to bym sie ze wszystkim wyrobiła Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 cholera to tamta opcja odpada a szkoda :( no ale i tak prosiłabym Cię o tą wcześniejszą porę jednak bo ja jak będę jechała to muszę wrócić jak najwcześniej - mama na pewno zrozumie i poczeka Quote
emdziolek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Nie poczeka to wszystko jest juz organizowane od miesiaca i za kazdym razem ja przekładam bo cos gdzies trzeba zrobic z psami. Wole juz tego po raz kolejny nie przekładać..... Tak jak mówiłam ze moge byc po 15 na centralnej Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 no to niepotrzebnie pisałaś, że możesz być na 11 - nic to... trudno Quote
emdziolek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Nie napisałam ze MOGE tylko że najwszczesniej byłabym przed 11 gdyby nie to ze jestem umówiona z mamą... Quote
AniaGucio Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Biorąc pod uwagę stan psa i to że jest upał, wskazane by nawet było żebyś jechała wcześnie rano Quote
AniaGucio Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Waszko, a o której jedzie ta osoba z Warszawy do Katowic?? Quote
martaipieski Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 a ja nadal jestem w szoku jak ta rana jest szyta,w głowie mi sie to nie miesci.................. Emilko moze edytuj pierwszy post, czy to sa aktualne dane odnosnie wydatków itd.??? moze do soboty cos sie zmieni moze jakims cudem znajdzie sie bezposredni transprot czy cos,:/ Quote
emdziolek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 martaipieski napisał(a):a ja nadal jestem w szoku jak ta rana jest szyta,w głowie mi sie to nie miesci.................. Emilko moze edytuj pierwszy post, czy to sa aktualne dane odnosnie wydatków itd.??? moze do soboty cos sie zmieni moze jakims cudem znajdzie sie bezposredni transprot czy cos,:/ Tak, to są aktualne dane. Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 AniaGucio napisał(a):Waszko, a o której jedzie ta osoba z Warszawy do Katowic?? przed 7 rano wyjazd z Warszawy, nie jest to do Katowic, ale w Piotrkowie Tryb. mogłabym odebrać malucha wtedy, ale nie wazne bo nie da rady żeby mały był rano w Wawie... Quote
emdziolek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 niestety nie da rady nic nie jedzie o 2 w nocy do warszawy z Suwałk bardzo mi przykro ale niestety tak sie nie da Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 na tą 11 też się nie da już ostatecznie tak? tylko na 15? Quote
martaipieski Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 a moze udałoby sie znaleźć kogos z wawy kto by pojechał po małego do suwałk???nic mi nie przychodzi do głowy:(a ze wszytkim zawsze wiaża się koszty Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='martaipieski']a moze udałoby sie znaleźć kogos z wawy kto by pojechał po małego do suwałk???nic mi nie przychodzi do głowy:(a ze wszytkim zawsze wiaża się koszty ja się pytałam ajli - niestety koszt kosmiczny i nie mam takich pieniędzy, zostaniemy prze tej opcji sobotniej, jambi obiecała mi pomóc w Warszawie, żebym nie musiała błądzić tam i mi go podrzuci "na rogatki" Quote
Recommended Posts