Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to byle do soboty:ylsuper::kciuki::kciuki::kciuki:. Jeśli mały ma tak mocny organizm, to z pewnością wyjdzie z dołka i jeszcze zazna szczęścia. Trzym się, Farcik (bo chyba tak został nazwany?)

Posted

emdziolek czy już znasz porę przyjazdu????? to jest WAŻNE bo bez tej informacji mam związane ręce a chcę poszukać czy ktoś nie zabrałby malucha przy okazji

czy dałabyś radę być przed 7 rano w sobotę w Warszawie? to pewnie musiałby być jakiś pociąg koło 4-5 rano wyjazd z Suwałk

Posted

[quote name='malawaszka']emdziolek czy już znasz porę przyjazdu????? to jest WAŻNE bo bez tej informacji mam związane ręce a chcę poszukać czy ktoś nie zabrałby malucha przy okazji

czy dałabyś radę być przed 7 rano w sobotę w Warszawie? to pewnie musiałby być jakiś pociąg koło 4-5 rano wyjazd z Suwałk

a nie ma szans się trochę poświęcić i pomóc żeby być rano??? to bardzo ważne bo wtedy transport byłby dużo taniej

Posted

Najwczesniej byłabym przed 11.....

ale wtedy musiałabym o 5 rano wyjedzać, a na 8 musze być jeszcze u mamy..... wiec jakbym pojechała tym po 10 to bym sie ze wszystkim wyrobiła

Posted

cholera to tamta opcja odpada a szkoda :( no ale i tak prosiłabym Cię o tą wcześniejszą porę jednak bo ja jak będę jechała to muszę wrócić jak najwcześniej - mama na pewno zrozumie i poczeka

Posted

Nie poczeka to wszystko jest juz organizowane od miesiaca i za kazdym razem ja przekładam bo cos gdzies trzeba zrobic z psami.
Wole juz tego po raz kolejny nie przekładać.....
Tak jak mówiłam ze moge byc po 15 na centralnej

Posted

a ja nadal jestem w szoku jak ta rana jest szyta,w głowie mi sie to nie miesci..................
Emilko moze edytuj pierwszy post, czy to sa aktualne dane odnosnie wydatków itd.???
moze do soboty cos sie zmieni moze jakims cudem znajdzie sie bezposredni transprot czy cos,:/

Posted

martaipieski napisał(a):
a ja nadal jestem w szoku jak ta rana jest szyta,w głowie mi sie to nie miesci..................
Emilko moze edytuj pierwszy post, czy to sa aktualne dane odnosnie wydatków itd.???
moze do soboty cos sie zmieni moze jakims cudem znajdzie sie bezposredni transprot czy cos,:/

Tak, to są aktualne dane.

Posted

AniaGucio napisał(a):
Waszko, a o której jedzie ta osoba z Warszawy do Katowic??

przed 7 rano wyjazd z Warszawy, nie jest to do Katowic, ale w Piotrkowie Tryb. mogłabym odebrać malucha wtedy, ale nie wazne bo nie da rady żeby mały był rano w Wawie...

Posted

[quote name='martaipieski']a moze udałoby sie znaleźć kogos z wawy kto by pojechał po małego do suwałk???nic mi nie przychodzi do głowy:(a ze wszytkim zawsze wiaża się koszty

ja się pytałam ajli - niestety koszt kosmiczny i nie mam takich pieniędzy, zostaniemy prze tej opcji sobotniej, jambi obiecała mi pomóc w Warszawie, żebym nie musiała błądzić tam i mi go podrzuci "na rogatki"