AniaGucio Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 emdziolek napisał(a):To bym Convalescense czy jakos tak to sie pisze on wspomaga regeneracje organizmu. Szelki mu zaraz pójde kupić bo żarnych nie mam a obroży no nie mozna mu założyc. Smycz też musze mu kupić. Szelki to mu kupić takie co sie na łapki nakłada co nie..? a ten chłopak co jedzie to całkowicie mi obcy człowiek. To co nie dzwonic? Lepiej bedzie jak Paulina pojedzie..? Ten chłopak wiózł kiedyś 'mojego' psiaka, wozi dużo psów z dogo i jest godzien zaufania! W Warszawie Farcika odbiorę ja i zabieram go na noc do siebie. Jestem już umówiona z ajlii na 6 rano w sobotę. Jeżeli jest konieczność kupienia szelek, to kup, ale smycz to chyba każda z nas ma, prawda?? Nie ma sensu wydawania kasy na kolejną. Wystarczy, że dziewczyny będą miały ze sobą smycze, ja wezmę swoją. Quote
emdziolek Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 ok dobra to co, dzwonic do tego chłopaka i sie zapytac czy go zawiezie.?? Quote
malawaszka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 nie dzwonić - Paulina niech jedzie i ludka go odbierze z Białymstoku - nie kombinujmy już edit: teraz doczytałam, że AniaGucio zna tego kogoś - no to Ania decyduj już tam Quote
emdziolek Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Aniu to jak dzwonic do niego czy nie?? On za 3 godziny jedzie a przez ten czas jeszcze musze skoczyc do weta, do sklepu zoologicznego i odwołac wyjazd Pauliny. trzeba wszystko pozałatwiac Quote
AniaGucio Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Rozmawiałam z ajlii przez telefon i jesteśmy umówieni na 6 rano w sobotę. Nie ma sensu do niego dzwonić - wszystko ustalone :) EDIT: A my aby na pewno piszemy o tym samym chłopaku, trasie i dniu?? Paulina miała zawieźć malca do Białegostoku, ludka odbierze go od niej i dowiezie do mnie, do Wwy. A w sobotę malec jedzie do Waszki z ajlii. Quote
AniaGucio Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Teraz doczytałam (przeoczyłam jeden post). Wydaje mi się, że lepiej zostać przy tym co ustaliłyśmy, już nie kombinujmy! Quote
emdziolek Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Ok czyli dzisiaj paulina po 17 jedzie do Białego. Bedzie tam o 19:30 Quote
AniaGucio Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Super!! Teraz trzeba by jeszcze załatwić szeleczki - bez nich ani rusz! Nie wiadomo jak mały zareaguje na peronie. Ja jeżdżę ze swoim Guckiem już 8 lat PKP i za każdym razem mam stres'a. Quote
malawaszka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 no na pewno w okolicach pociągów, autobusów i dużego ruchu to psa w transporterku albo pod pachą - nie na smyczy - bezpieczniej Quote
martaipieski Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Emilko jak sie widziałyśmy w Poznaniu miałyscie fajny duzy transporter w nim mozna go dowieść do białegostoku,??? Quote
emdziolek Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Tak mamy go , Paulina go w nim powiezie ale musi z nim wrócic gdyż to nie jest mój . Quote
martaipieski Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 tak tak rozumiem:) ale chodzi mi zeby Paulinie było łatwiej go przewieśc, od Pauliny jak wyczytałam odbierze go Ludka ona z pewnoscia bedzie przygotowana do dalszego transportu:) trzymam kciuki........ Quote
Anula Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Saththa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 3mam kciuki za szybką i bezproblemową podroż :kciuki: Quote
Majka0010 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Litania Wigilijna Boże Ojcze, Panie Wszelkiego Stworzenia w tę noc Narodzenia Twego Syna prosimy Cię: od kopnięć od ciosów łopatą od razów kijami od przekleństw i pomstowań wybaw nas Panie... od głodu i zimna od wiatru i śniegu od skwaru i pragnienia wybaw nas Panie... od drutu kolczastego od łańcucha na szyi wybaw nas Panie... od okrucieństwa dzieci wybaw nas Panie... za nasze wykłute oczy za wybite zęby, połamane żebra i nogi rozpłatane brzuchy wybacz im Panie... Matko Boża, Opiekunko każdego bezdomnego stworzenia wstaw się za nami... za podpalone za uduszone za powieszone za zagłodzone za skatowane spływające krwią strzępy, co były zwierzęciem za zamęczone dla nauki, za wszystkie ofiary ludzkiego bestialstwa módl się o Pani... za skomlące z trwogi za jęczące z bólu za pragnące miłości za umierające w męce módl się o Pani... Opiekunów, co dom dzielić beda z nami i chleb i posłanie i dzień swój każdy, po nasze skonanie racz dać nam Panie... ugaś pragnienie, ucisz cierpienie i miej nas w Swojej opiece W godzinie śmierci człowieka.... wybacz mu Panie. Krystyna Sroczyńska (z tomiku "Okruchy cierpienia" 2010 r wyd.1) Przepraszam Panią Krystynę Sroczyńską - autorkę wiersza "Litania wigilijna" za okaleczenie tekstu i wykorzystanie go na forach internetowych bez zgody autorki, czym naruszyłam ustawę o o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 r., publikator: Dz. U. 1994, nr 24,poz. 83, tekst jednolity: Dz. U. 2006, nr 90, poz. 631 Proszę o usunięcie cytatów z tym wierszem. Ja również trzymam kciuki ! Quote
malawaszka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Maluszek już w pociągu z ludką :cunao::drink1: ludka z nieba mi spadłaś kochana!!!!! :Rose: bo Wy nie wiecie, a ja wiem, że ludka jutro rano się wybiera na wycieczkę do Goczałkowic Zdroju połączoną z przywiezieniem sznupka do Katowic, więc naprawdę z nieba spadła do tego wątku :Rose: Rany... jak się cieszę :sweetCyb: Dziękuję Wam Wszystkim tym ujawnionym i nieujawnionym :iloveyou: malutki dziś śpi u AniGucio i jutro przed południem będzie u mnie Quote
lilo Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 super , cooo za akcja Ciotki - logistycznie jesteście lepsze niż wszystkie firmy transportowe razem z pkp :) Brawo !! Quote
AniaGucio Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jadę na dworzec !! Z nerwów aż cała chodzę ;/ Quote
malawaszka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 AniaGucio jesteś tu ważnym ogniwem - dasz radę kochana :loveu: Quote
sybil Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Tyle :kciuki::kciuki::kciuki: było zaciśniętych, żeby maluch wyruszył do Waszki! Powodzenia Farciku, czy jak Ci tam! Moniko, chyba niewiele już brakuje do stworzenia drużyny (np piłkarskiej:evil_lol:) sznupów miniatur :lol: Quote
dusje Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 :klacz::klacz::klacz::bigcool::popcorn: Czekamy na relacje :lol: Quote
Recommended Posts