Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Socik miał to zrobic ale pies zaczął sie wybudzac jak kończył szyć a przy otwartej ranie ciezko cokolwiek powycinac ... Ja mu powycinałam tyle ile dałam rade wyciac. nie nasza wina ze pies ma tak silny organizm ze wybudza sie tak szybko ze nie da rady sie wogóle dookoła niego zakrecic al Socik nie da mu wiekszej dawki niz powinien dostac bo jest to niebezpieczne.
Wazniejsze było zaszycie rany niz wycinanie mu włosów bo jakby została rana rozwalona to dopiero by było..

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie emdziolek, prosze daj znać, bo jakby co ja mam go odebrać od Ciebie i musze sie jakoś dopasować :)

a ewentualnie - pytałaś Pauline co z tą jutrzejsza podwózka do Białegostoku? byłoby to możliwe?

Posted

Witam :)
Jutro wiozę małego do Białegostoku.
To i przy okazji może uda mi się pożyczyć klatkę łapkę od kobiety z "kotkowa"
Więc mi wszystko pasuje
Nie widziałabym również komplikacji żebym mogła go dowieźć gdziekolwiek ale jak już wszystko ustalone to tylko czekam na wyjazd.
Jutro miałam mieć do pracy na 12 do 20 ale okazało się że mam na 8 do 14 więc mi jak najbardziej odpowiada
Już podałam swój numer telefonu dla osoby która ze mną się skontaktowała na pw :)
Teraz tylko trzymać kciuki :)

Posted

PaulinKa030894 napisał(a):
No to pozostaje ustalić mi z Emilą szczegóły odebrania pieska i jazda ;)
Muszę tylko się dowiedzieć czy PKS nie bedzie mial nic przeciwko transportowi psiaka

No wlasnie, a ja sie dowiem, czy pociagi sa skomunikowane, bo wtedy moglabys tez pociagiem 17.28. Bede do Ciebie dzwonic po 14.00.
Ja bede wczesniej, wiec jesli moge cos pomoc z ta klatka lapka, to mow.

Posted

Farcik je i sucha i mokrą ale bardziej preferuje mokra dlatego mu kupiłam puszki i mieszam z sucha ( ostrzegam mały je za 10 - poważnie, dwa posiłki dziennie mu nie starczaja hehehe chetnie pożarłby też miske :evil_lol:)

To ja malucha pakuje. Jak mi sie uda jeszcze przed wyjazdem skoczyc do weta to uzupełnimi ksiazeczke o leki które dostawał zeby wet który sie teraz małym zajmie wiedział co maluch juz dostał.

Malawaszka wyslij mi tez swój nr konta, przeleje Ci pozostałe pieniazki. Wstawie tez nr konta jezli moge oczywiscie na pierwsza strone zeby teraz juz na twoje konto wpłacali ludzie pieniadze ale to dopiero popołudniu jak juz bede wolna a teraz zmykam ;-) zaraz dzwonek

Posted

Własnie znalazłam na suwalskiej stronie w ogloszeniach ze ktos dzisiaj jedzie koło 16 do Warszawy . Moze jakby mu dorzucic ze dwie dyszki to by wziął małego w transporterku..?? Zadzwonic zapytac??

Posted

To bym Convalescense czy jakos tak to sie pisze on wspomaga regeneracje organizmu.
Szelki mu zaraz pójde kupić bo żarnych nie mam a obroży no nie mozna mu założyc.
Smycz też musze mu kupić.

Szelki to mu kupić takie co sie na łapki nakłada co nie..?

a ten chłopak co jedzie to całkowicie mi obcy człowiek. To co nie dzwonic?
Lepiej bedzie jak Paulina pojedzie..?