martaipieski Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 ok. faktycznie lepiej juz nie kombinować. a wiec trzymam kciuki bo inaczej pomóc nie dam rady:( Quote
AniaGucio Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Emilka, a Ty masz jakieś koleżanki w Wwie, żeby ewentualnie u nich się przespać?? Quote
emdziolek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Malawaszka - tak jak pisałam , bede po 15. Pieniazki na podróż wezme z tych do wpływaja na konto na Farcika Mam dwie znajome, jeszcze z nimi nie rozmawiałam ale dzisiaj postaram sie je złapać i cos wymyslic.. ewentualnie gdzies sobie pochodze po warszawie az bedzie jechał pierwszy powrotny do Suwałk Quote
AniaGucio Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ja akurat myślałam o piątku, jest pociąg z Suwałk o 15:17 - w Wwie jest o 20:10. Nie wiem, o której kończysz lekcje w piątek, nie wiem też co by na to powiedział mój mąż...może jakimś cudem mogłabym go przechować u mnie do soboty, skoro jest możliwy transport w sobotę rano, trzeba kombinować. Quote
ockhama Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 emdziolek napisał(a):w piatek mam lekcje do 15:25 niestety to zrób sobie bumelkę :multi: propozycja AniaGucio przechowania sznupa do soboty rano i poranny transport Wawa - Piotrków wszystkich uszczęśliwi - a Ty nie zarwiesz sobie nocki sobotniej ;) a żeby Cię zachęcić do właściwej decyzji to postawię Ci parę piw - przeleję na Twoje konto 50 zeta :lol: w piątek Quote
weszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Jestem w szoku. Zgodnie z życzeniem już nie będę komentować umiejętności i wiedzy weta. Najważniejsze żeby jakimś cudem to wszystko się nie zapaprało i zagoiło. I trzymam za podróż. Niestety nic więcej nie mogę pomóc. Quote
emdziolek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 ockhama napisał(a):to zrób sobie bumelkę :multi: propozycja AniaGucio przechowania sznupa do soboty rano i poranny transport Wawa - Piotrków wszystkich uszczęśliwi - a Ty nie zarwiesz sobie nocki sobotniej ;) a żeby Cię zachęcić do właściwej decyzji to postawię Ci parę piw - przeleję na Twoje konto 50 zeta :lol: w piątek Kochana, nie moge sie zerwac ze szkoły bo i tak mam ostatni tydzien na poprawianie ocen :( Naprawde bardzo bym chciała ale nie moge ;( Zreszta pogadam jutro z wycha moze cos sie wymysli.. Quote
ockhama Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='emdziolek']Kochana, nie moge sie zerwac ze szkoły bo i tak mam ostatni tydzien na poprawianie ocen :( Naprawde bardzo bym chciała ale nie moge ;( Zreszta pogadam jutro z wycha moze cos sie wymysli.. ok. no to wszyscy liczymy na Twoje umiejętności konwersacji ;) i wewnętrzną siłę motywacji :lol: dasz radę! Quote
PaulinKa030894 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Taa już ja widzę rozmowę z wychwą :D No mam nadzieję,że jakoś to będzie szkoda ze ja nie mam w piatek wolne to bym pojechala za Ciebie Emilka a tak to moja mama konczy pace o 16 wiec dopiero o tej porze moglaby sie zająć dzieciakami wiec bede pozytywnie myslec ze sie wszystko uda :D Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 mąż figu jedzie w piątek do Katowic z Wawy - ale niestety koło 15 wyrusza Quote
AniaGucio Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='malawaszka']mąż figu jedzie w piątek do Katowic z Wawy - ale niestety koło 15 wyrusza Czyli co, w sobotę rano nie jedzie?! Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 AniaGucio napisał(a):Czyli co, w sobotę rano nie jedzie?! w sobotę rano jedzie mąż ajlii :lol: także sobota rano byłaby aktualna jeśli mały mógłby przyjechać w piątek i u Ciebie się przespać Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 a jak rana malucha? sucha? nie leje się nic? Quote
emdziolek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Tak, rana sucha, wszystko wporzadku, Socik nie mógł tego inaczej zszyc bo tamten wet wcześniej szył blisko krańców rany wiec nie mógł dwa razy tak samo szyc najpierw musiał powicinać reszte martwej tkanki , wiec musiał dalej chwycic, ładnie to nie wyglada ale jest naprawde dobrze zszyte, dobrze ze narazie sie nie rozwala, mam nadzieje ze juz sie nie rozpaprze. Nawet udało mi sie dzisiaj troche rivanolem przemyc. Bedzie dobrze. Quote
malawaszka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 czekamy na wieści czy uda się w piątek pojechać :kciuki: i jak maluch się ma Quote
emdziolek Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Nie ma to jak przedmioty informatyczne.. juz pisze. Psiak ma sie dobrze, wyszły juz chyba z niego wszystkie robale ( mam nadzieje) brzuszek odrazu wyglada inaczej, juz ma wciecie w "talii", odrazu odżył, jeszcze ani razu nie widziałam aby był taki wesoły Młody śmiesznie wyje jak go zostawiam samego. Jest kochanym psiakiem. Byle doszedł do siebie. Niestety jutro jechac nie moge ;( Quote
AniaGucio Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 emdziolek napisał(a):Nie ma to jak przedmioty informatyczne.. juz pisze. Psiak ma sie dobrze, wyszły juz chyba z niego wszystkie robale ( mam nadzieje) brzuszek odrazu wyglada inaczej, juz ma wciecie w "talii", odrazu odżył, jeszcze ani razu nie widziałam aby był taki wesoły Młody śmiesznie wyje jak go zostawiam samego. Jest kochanym psiakiem. Byle doszedł do siebie. Niestety jutro jechac nie moge ;( Czy to już pewne na 100%?? Może jednak?! Quote
emdziolek Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 pewne na 100 % musze jutro pozaliczac kilka rzeczy.. Quote
ludka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mozna podzielic trase. Z Suwalk jest PKS o 17.00 - w Bialymstoku o 19.15. Pociag pospieszny z Bialegostoku 19.41 - w Wawie 22.10. Dworzec autobusowy i PKP w Bialym sa blisko siebie, powinno sie zdazyc nawet z malym opoznieniem PKS. Z Bialegostoku do Suwalk mozna wrocic PKS o 20.15 lub szybciej i taniej pociagiem osobowym o 19.50 - w Suwalkach 22.01. Wtedy osoba z Suwalk spedza razem 4 godziny w pozdrozy, czyli spoko. A moze oprocz PKS sa jeszcze jakies busy, ktorych nie znalazlam? Jak ktos z Suwalk dowiezie piesia, to do Bialego moge jutro po niego jechac. Nocleg w Wawie ma zapewniony? :) Quote
malawaszka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 wow to byłaby też super opcja! emdziolek co Ty na to???? jutro po szkole PKSem do Białegostoku Quote
ludka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jest tez pociag osobowy z Suwalk 17.28 -w Bialymstoku 19.37, ale 4 minuty na przesiadke bym nie ryzykowala bez upewnienia sie, ze pociagi sa skomunikowane, czyli ze TLK do Wawy bedzie czekac w razie spoznienia tego z Suwalk. TLK o 19.41 jest ostatnim pociagiem do Wawy, wiec trzeba na nią zdazyc. Quote
emdziolek Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Wiecie co zapytam sie Pauliny czy ona nie bedzie mogła skoczyc jutro do Białego z psiakiem, jak juz mówiłam w sobote rano musze byc u mamy. Quote
Recommended Posts