Tina.Sara Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 limoncia - dzienkujem :cool3: anka11 - pozdro :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Xiara napisał(a):Cześć wam :multi: hej :D:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Czesc Wam. Mizianko, jak zwykle i pozdr. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Bry wieczór :D Gdzie pawianku sie podziewujesz:d Quote
barbara.h Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 a to ta łapunia? :shake: ale już dobrze? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Karolcia kochany Pawianku gdzie sie podziałaś? Nauka tak Cię pochłonęła ?? Quote
Tina.Sara Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Cześć :cool3: Melduję , że (jeszcze) żyję!! :cool3: U nas znów śnieg napadał, ślicznie teraz :D:D tylko skończe jeść lece na dwór fotki robić mimo że nadal kaszlem :cool3: [quote name='barbara.h']a to ta łapunia? :shake: ale już dobrze? Taaa...Już dobrze... - łapka sie skleja, widać nową skóre...Ale piach do środka włazi :shake: [quote name='_ChiQuiTa_']Karolcia kochany Pawianku gdzie sie podziałaś? Nauka tak Cię pochłonęła ?? Ja i nauka? :evil_lol: NO WIESZ? :mad::cool3: Wszyscy - nie chce mi sie was wszystkich cytować bo by ciągle była ta sama odpowiedź. WIĘC - u nas nawet fajnie :cool3: Nie wiem czy zdaze do was powpadać do galerii...:( Wybaczycie? :cool3: Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 czesc ;) tak tak wybaczymy :D:D no i dobrze ze lapka sie goi ale jak napisalas o tym piachu to az mnie ciary przeszly ... pozdrowionka :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No i ja reż się oczywiście ciesze niezmiernie ogromnie :bigcool: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witaj Karolinko :loveu:. Nie mogę sobie wybaczyć że u nas w mieście nie ma śniegu :placz:. DLACZEGO zima przyszła do was a mnie ominęła :placz:. Quote
Anecioreczek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 u nas dzis spadł ale zaś go nima bo stopniał:lol::lol: Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 czesc ;) a u mnie juz jest [snieg]:D:D ale juz sie topi po raz drugi :lol::evil_lol: a co tam Karolina u Ciebie?? Quote
Tina.Sara Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 cześć :cool3: troche mnie nie było....:cool3: ale wróciłam :D u nas zaraz po tym jak pisałam że śnieg pada to stopniał :cool3: ale teraz znów jest, wczoraj napadał. ALE ZNÓW TOPNIEJE. Jezu... :shake: Teraz ściągam sobie Lost sezon 3 odcinek 7 bo już był w środe a ja nie mam ABC :D:D:D:D pozdrawiam :buzi::cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cześć Karo :calus: Z tymi łaputkami to teraz nawal jest :shake: Quote
Recommended Posts