Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A moim zdaniem 3 książka i 3 film najlepsze właśnie :) mnie też ksiązka 3 sie najbardziej podoba:cool3: ale filmu niegdzie nie moge dostac:-( Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Heeej :D no jak to nie mówiłam ? a na gg to kto mowił? oczywiście że HAGRID mi sie podoba naj bardziej :loveu: co Ci sie najbardziej w Hagridzie podoba?miłość do zwierząt(zwykle baaaardzo nie typowych) czy postura:evil_lol: Quote
BBeta Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):BBeta horrory Kinga to ja też ubóstwiam :) To widze, że mamy podobny gust :cool3: Ja niedawno skończyłam czytać miasteczko salem, to chyba jedna z najlepszych książek Kinga ;) Quote
BBeta Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Raczej DVD ;) U mnie naprzykład nie ma już żadnej wypożyczalni video, wszystko zostało zastąpione dvd ;) Quote
Kati Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 U mnie sa jesze wypozyczalnie video, ale dobrze bo ja nie mam dvd (nawet na kompie). Chociaż ja dużo bardziej wole książki niż filmy. Chmielewska i masterton to podstawa :) HP też bardzo lubię, ale czytałam tylko 3 książki. I pomysleć, że weszłam tutaj poogladac fotki psów, a gadam o książkach. :lol: Quote
Tina.Sara Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 cześć dziewczyny :evil_lol: ale z was gaduły :eviltong: Paulina_mickey napisał(a):ja nie golądałam 3 częsci HP...:-( bo nigdzie nie moge jej znaleźć...:roll: Przyjedź do mnie to razem se pooglądamy :evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A moim zdaniem 3 książka i 3 film najlepsze właśnie :smile: Jupi :multi: mi z filmów najbardziej sie trzecia czesc podoba, potem czwarta. ale z książek to nie wiem :cool3: _ChiQuiTa_ napisał(a):Heeej :-D no jak to nie mówiłam ? a na gg to kto mowił? oczywiście że HAGRID mi sie podoba naj bardziej :loveu: Cześć. Ze mną na gg o tym gadałaś...ale ludzie jeszcze nie wiedzieli więc musiałaś napisać tutaj :cool3: Paulina_mickey napisał(a):co Ci sie najbardziej w Hagridzie podoba?miłość do zwierząt(zwykle baaaardzo nie typowych) czy postura:evil_lol: Ja myśle że postura :evil_lol: Kati napisał(a):U mnie sa jesze wypozyczalnie video, ale dobrze bo ja nie mam dvd (nawet na kompie). Chociaż ja dużo bardziej wole książki niż filmy. Chmielewska i masterton to podstawa :smile: HP też bardzo lubię, ale czytałam tylko 3 książki. I pomysleć, że weszłam tutaj poogladac fotki psów, a gadam o książkach. :lol: Witamy, witamy :cool3: Fajnie że wpadłaś...no przynajmniej wyraziłaś swoje zdanko o książkach :evil_lol: Samturia napisał(a):HP... lubie 3,4 i 6 część :-D:-D:-D Film czy książke? :D Xiara napisał(a):Hejka..! :smile: Cześć :eviltong: A co do książek to ja jeszcze lubie Tolkiena :cool3: A tak poza tym...to może przegram fotki na kompa... :P Kto chce? :cool3: To będzie w nagrode za taką rozmowe o książkach :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Oj zdecydowanie najwyższa pora na zdjęcia ;) Tolkien? Filmy super, ale nie jestem w stanie przeczytać żadnej z książek, bo nudzę się po pierwszym - 18stronicowym opisie jednej roślinki :cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 jestem bardzo miła i dam wam 2 foty na zachęte :evil_lol: zabawa a tak Sara rozwaliła se łape :/ reszty jeszcze nie zmniejszyłam :P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ojej, ale niefortunnie ta łapa przecięta, bo w dwóch miejscach jak dobrze widzę na zdjęciu :shake: Już lepiej z łapeczką? Quote
Tina.Sara Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 czy lepiej? krew leci troche...ale Sara zaczyna kuleć :/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Tina.Sara napisał(a):czy lepiej? krew leci troche...ale Sara zaczyna kuleć :/ Ojej to nie dobrze :shake: Byliście u weta? Quote
Tina.Sara Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 tu nie wiele trzeba tłumaczyć ;) : ciąg dalszy za chwile:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ile fooootek, aż nie wiem które cytować! :loveu: :loveu: :loveu: Psiaki super zabawę miały, tylko pozazdrościć :) Mordki kochane :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no wlasnie ja tez nie wiem którą mam zacywiać... wiec powiem ze sa boooskie:loveu: Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :loveu: Strasznie przypomina mi moją Ś.P.Tarę:placz: Quote
Anecioreczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Karolina na co wy Jeszcze czekacie?! Quote
Tina.Sara Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Justyna, ChiQuiTa, Guffi - dzięki :cool3: Anecioreczek - do weta?? mój tata źle sie czuje :/ Quote
KaRa_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jaka rozesmiana:lol: :lol: :lol: gdzie ta morde tak pchala,ze cala od sneigu:evil_lol: Quote
Samturia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ale fajniusie foteczki... takie zimowe, a u nas śniegu nima :( Quote
Recommended Posts