Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a gdzie się wybierają;) Quote
Tina.Sara Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Guffi']:crazyeye: Świetny bannerek:loveu: ! Danke :cool3: [quote name='anka11']czesc :smile: sliczne fotaski :loveu::loveu: no super bannerek a kto Ci zrobil ?? :p Cześć. Dzięki...Ja se zrobiłam :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a gdzie się wybierają;-) Do Reksa :evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Hehehehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: One sa genialne:evil_lol: I świetnie pozują:loveu: Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 eheheh :D to masz talent i nie jestes leniwa :evil_lol: tak jak ja :) mi sie nie chce robic tych bannerkow :p Quote
Tina.Sara Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Edyta - ty gibbonie :eviltong: Dobcia - Dziękować, dziękować :cool3: Anka - Hihi..Leń :P Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Cześć :cool3: ja właśnie po wizycie księdza :evil_lol: dziewczyny siedziały zamknięte w garażu :p poza tym jestem chora i moja mama ma zamiar sprowadzać lekarza do domu...NO NIECH TYLKO SPRÓBUJE :mad::cool3: Quote
DiDDlina85 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ale świetna zimowa sesja..zdjecia suuuper:) Psiaki boskie!!! Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ja ci dam gibona... :x haha gibon:megagrin: :grin: mnie sie to z czym innym skojarzyło... albo z kim innym:cool3: :siara: Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Ale świetna zimowa sesja..zdjecia suuuper:smile: Psiaki boskie!!! Dziękujem :cool3: Paulina_mickey napisał(a):haha gibon:megagrin: :grin: mnie sie to z czym innym skojarzyło... albo z kim innym:cool3: :siara: Może rozwiniesz swoją myśl?:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tina.Sara napisał(a):Dziękujem :cool3: Może rozwiniesz swoją myśl?:cool3: Edtyka pewnie wie kogo mam na myśli...taki chłopak od nas ze szkoły...:cool3: Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Edtyka pewnie wie kogo mam na myśli...taki chłopak od nas ze szkoły...:cool3: Ahaaaa :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:i jak zdrówko .....witam:p Super :cool3: tak mnie wzieło na kaszel że oplułam ekran :cool3: Dzięki :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cześć :) Wracaj szybko do zdrówka! :* Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To paskudne choróbko zaatakowało biedną małą dziewczynkę :evil_lol:. Do zdrowia szybko powróć :D Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :smile: Wracaj szybko do zdrówka! :* Cześć :multi: Dzienkujem :D [quote name='Kamcia_14'] To paskudne choróbko zaatakowało biedną małą dziewczynkę :evil_lol:. Do zdrowia szybko powróć :-D Hihi :cool3: Dzięki :] Quote
anka11 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 tak tak!!! wracaj do zdrowka :p tylko nie muszaj [:evil_lol:] isc do lozka... bo kto da nam fotki?? :eviltong::eviltong: Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 anka11 napisał(a):tak tak!!! wracaj do zdrowka :p tylko nie muszaj [:evil_lol:] isc do lozka... bo kto da nam fotki?? :eviltong::eviltong: a kto ci powiedział że ja mam zamiar dać wam jakiekolwiek foty?:eviltong: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Tośka_m']Jak dzieciaki pięknie pozują :loveu: Tośka_m fajny masz baner:D Quote
anka11 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 yyy... no.... yy... nikt :D:D no to zmieniam wesje :p "tak tak!! wracaj do zdrowka :p tylko nie muszaj [:evil_lol:] isc do lozka bo .....eeee .... yyy... no bo tak :D" Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Tośka_m']Jak dzieciaki pięknie pozują :loveu: Dziękujęęęęę :diabloti: Kiedy ja cie ostatnio u nas widziałam?:cool3: Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 anka11 napisał(a):yyy... no.... yy... nikt :D:D no to zmieniam wesje :p "tak tak!! wracaj do zdrowka :p tylko nie muszaj [:evil_lol:] isc do lozka bo .....eeee .... yyy... no bo tak :D" hihiihi:evil_lol: już lepiej:evil_lol: Quote
Recommended Posts