Tina.Sara Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:ale mordeczki no wiadomo :cool3: KaRa_TC napisał(a):Jaka rozesmiana:lol: :lol: :lol: gdzie ta morde tak pchala,ze cala od sneigu:evil_lol: Ja ją obsypałam :cool3: Samturia napisał(a):ale fajniusie foteczki... takie zimowe, a u nas śniegu nima :-( Spadnie w końcu :buzi: Quote
Dobcia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześć:lol: Śliczne zimowe fotki:loveu: A psiak za ogrodzeniem to pewno najszczęśliwszy z powodu śniegu:cool3: Widać, że mają frajde, takie uśmiechnięte pyszczki:loveu: Quote
Anecioreczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no ale ile można sie źle czuc? to tylko przejarzdzka do Veta i spowrotem...:shake: Quote
Xiara Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hej! A u nas śnieg sobie wziął i stopniał :-( Śliczne uśmiechnięte mordeczki :loveu: Quote
Tina.Sara Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Cześć! Ja na sekundke, trza coś z Sary łapą zrobić, więc chyba później wpadne do waszych galerii :buzi: [quote name='Dobcia']Cześć:lol: Śliczne zimowe fotki:loveu: A psiak za ogrodzeniem to pewno najszczęśliwszy z powodu śniegu:cool3: Widać, że mają frajde, takie uśmiechnięte pyszczki:loveu: Cześć :cool3: Psiak za ogrodzeniem...Bruno znaczy sie...:cool3: No, bardzo sie cieszy... [quote name='Anecioreczek']no ale ile można sie źle czuc? to tylko przejarzdzka do Veta i spowrotem...:shake: No jak mu to powiedziałam to sie obruszył i było "PIES WAŻNIEJSZY ODE MNIE!" :/ [quote name='Xiara']Hej! A u nas śnieg sobie wziął i stopniał :-( Śliczne uśmiechnięte mordeczki :loveu: U nas dzisiaj tyż :shake: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Coś tu widzę że nie chwaliłaś się tym pięknym bannerkiem który mi zrobiłaś :razz:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Karolinko, masz talent ;) U mnie śnieg widać tylko w górach. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Coś tu widzę że nie chwaliłaś się tym pięknym bannerkiem który mi zrobiłaś :razz:. ale fajny :evil_lol::cool3::loveu: Quote
Tina.Sara Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 oż Wy!!!!!!!!! ten baner miał być tajemnicą :evil_lol: a tak poza tym to ja nie mam talenta :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dobra dob ra juz nie bądź taka skromna :P Quote
Anecioreczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 witam..:) jak tam Sarunia?:> i Tińcia?:> Quote
Tina.Sara Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Anecioreczek']witam..:) jak tam Sarunia?:> i Tińcia?:> suuuper:cool3: tu już z opatrunkiem - bandaż na łapie a na tym skarpetka :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Że też one tak ślicznie pozują :loveu: Skarpetka świetna - nie ściąga jej? Quote
Tina.Sara Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 dzieki...a skarpetke już dawno zdjeła:shake: Quote
Anecioreczek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Obklej dookoła plastrami!!! Piekny banarek!:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Oj ja dopiero teraz bannerek zobaczyłam - śliczny :) A co do plastrów to czasem nawet one nie pomagają :cool3: Jak Gizmo miał rozorany bok i mimo, że chodził w kołnierzu, to trzeba mu było zawijać łapę tylną, żeby nie rozdrapywał tej rany. Bandaż, na to drugi bandaż, potem skarpetka, woreczek foliowy, taśma... po chwili nie było już na łapie niczego :shake: :p Quote
Tina.Sara Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Anecioreczek napisał(a):Obklej dookoła plastrami!!! Piekny banarek!:cool3: Plastry były..i ni ma :cool3: Dzięki ;] pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Oj ja dopiero teraz bannerek zobaczyłam - śliczny :smile: A co do plastrów to czasem nawet one nie pomagają :cool3: Jak Gizmo miał rozorany bok i mimo, że chodził w kołnierzu, to trzeba mu było zawijać łapę tylną, żeby nie rozdrapywał tej rany. Bandaż, na to drugi bandaż, potem skarpetka, woreczek foliowy, taśma... po chwili nie było już na łapie niczego :shake: :p Dzięki :cool3: Hihi...normalka :cool3: Chyba ze w gips psu łape wsadzić :evil_lol: Paulina_mickey napisał(a):suuuper banerek:loveu: Wy mieliście foty podziwiać a nie banner :cool3: ale dzięki :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czeeeeść :D Śliczny masz banerek kochanA:bigcool: a najlepsze to sa fotki :D najlepsza jest Tina w szaliku :loveu: jak leci? Quote
Tina.Sara Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 cześć pawianku :loveu: u nas jakoś leeeeeccciiii poooowooooliii Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 czesc :) sliczne fotaski :loveu::loveu: no super bannerek a kto Ci zrobil ?? :p Quote
Recommended Posts