Ola&Kora Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Karolinko, moja narzeczono :*:*:* :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Aaaa, padłam z zachwytu :mdleje: Te łapinki takie "niechodzone", do zacowałania w sam raz :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Ola&Kora napisał(a):Cześć Karolinko, moja narzeczono :*:*:* :evil_lol: :evil_lol: Ty to lepiej sie ślubem zajmij, co? Behemot napisał(a):Aaaa, padłam z zachwytu :mdleje: Te łapinki takie "niechodzone", do zacowałania w sam raz :loveu: Może sztuczne oddychanie ci sie przyda? :cool3: Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dzien dobrey ;) albo dobry wieczor :D jak kto woli :D:D co tam slychac? :razz: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Tina.Sara napisał(a): Może sztuczne oddychanie ci sie przyda? :cool3: Chętnie, ale w wykonaniu jakiegoś przystojnego mencizny :cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 co tam słychać? JAK TO CO TAM SŁYCHAĆ :cool3: SZUKAM KSIEDZA :D Behemot napisał(a):Chętnie, ale w wykonaniu jakiegoś przystojnego mencizny :cool3: Uuuu... :cool3: Znam dużo :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ślub... no no :D a zaprosicie mnie? weście no zaproscie ciocie Edysie :d obiecuje nie zezreć wszystkich placków :D Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 heheh :D ksiedza ^^ dobra to ja tez moge sie wprosic?? jestem cichutka wiec nie bede przeszkadzac ^^ :lol: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Justyna & Gizmo :cool3: - cześć ZonkOne - wszystko super :cool3: Edyta - już ślub był :cool3: u Olki. Wszyscy byliście zaproszeni :cool3: A wesele bedzie dopiero :cool3: Anka11 - a prosze bardzo :cool3: Quote
Dobcia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hey Karolina:cool3: Ja się na wesele pisze:evil_lol: Uwielbiam jeść:evil_lol: Aha! I gratulacje:cool3::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 no chodź do nas na wesele do Olki!!! NO CHODŹ!!!!!!!!!!!!!!!! i dzięki :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 heyka :D co tam słychac? u nas nowe foteczki ZaPrAsZaMy...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 to kiedy to wesele cio?? nio i cio tam chcecie na prezent slubny:cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Paulina - zara lookne :cool3: Gosia - no nie wiem... musze sie z żoną skontaktować :cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Melduję się ze żyję;) naprawdę?:cool3: a już myślałam, że Cie ufo porwało:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ludzie mam dobrą wiadomość :cool3: dzisiaj dam wczorajsze foty:loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Wczorajsze foteczki :loveu: Przy tej migawce im strasznie siwe pyszczki powychodziły:shake: NIKT JEJ NIE BIŁ! tylko moja siostra na nią palcami pokazywała a ona sie tak skuliła :cool3: aaa!!!:placz: A tutaj zademonstruję jak się robi siu siu :cool3: Tina kuca i robi siu siu, podchodzi do niej Sara Tina odchodzi, Sara siusia w tym samym miejscu co Tina wcześniej Bruno - szop :eviltong: cdn. Quote
Agushka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 drapcie mnie teraz noooo, albo masażyk brzuchola poproszę :) Quote
anka11 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 heja :p sliczne fotecki :loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jakie niewiniątko :loveu: Uwielbiam, kiedy piesek tak kładzie uszka po sobie :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Agushka napisał(a):drapcie mnie teraz noooo, albo masażyk brzuchola poproszę :smile: :evil_lol: furciaczek napisał(a):slodka minke strzelila:loveu: no słodką, ale wyszła jakby miała ze 12 lat:cool3: anka11 napisał(a):heja :p sliczne fotecki :loveu::loveu::loveu: hej :D dzięki:D:D Behemot napisał(a):Jakie niewiniątko :loveu: Uwielbiam, kiedy piesek tak kładzie uszka po sobie :loveu: Ja też :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jakie słodkie bezuche stworzonko :loveu: A oczy jej wyszły takie...takie... przerażające, jak jakis zombie :evil_lol: Quote
Recommended Posts