Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Fotki świetne...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Barbara.H. - witamy i dziękujemy :cool3: Luiza - cześć!!! :multi: tylko mi nie gadaj że fotki "specjalnie dla Oli" bo mnie wymęczyła dzisiaj. Cerberkowa, nie odpowiedziałaś na moje pytanie pt. "co u ciebie?" :mad: :cool3: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Tina.Sara'] Luiza - cześć!!! :multi: tylko mi nie gadaj że fotki "specjalnie dla Oli" bo mnie wymęczyła dzisiaj. Nie rozumiem wogóle aluzji... Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Cerber napisał(a):Nie rozumiem wogóle aluzji... no żebyś się przypadniem nie czepiała że fotki specjalnie dla Oli...z resztą nie tylko ty. wszyscy :cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Kara może ja filmik wstawie jak te pogawędki wyglądały?? Moje uszy.... :shake: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 z zazdrości :cool3: :evil_lol: :megagrin: Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 dlaczegoooo???????????? dlaczego????? dlaczego obcielas jej uszyyyyy??????:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ?????????????????????????????????????????????????????? ps.fajna fotka cudna minka.....biudiful dog Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Alynkaaa']dlaczegoooo???????????? dlaczego????? dlaczego obcielas jej uszyyyyy??????:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ?????????????????????????????????????????????????????? ps.fajna fotka cudna minka.....biudiful dog Opanuj się! Wdech, wydech, wdech, wydech...! Nie obcięłam uszu... Tylko je związałam :cool3: Ps. dzięki za biutiful doga :D Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No ja nie wiem co się tam u Ciebie wyprawia. Jak nie ogon ginie to znowu uszy....:mad::mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Nie nie mogę poprostu :lol: cóż za bezuszate spojrzenie :cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Tina.Sara']Opanuj się! Wdech, wydech, wdech, wydech...! Nie obcięłam uszu... Tylko je związałam :cool3: Ps. dzięki za biutiful doga :D Ok ok ok dalam rade:)dzieki za wskazowki inaczej bym niegdy nie pojela jak zlapac oddech :)i sie opanowac:)suuper instrukcja:):lol: noł problem tis dog is biutiful dis is de tru:) Quote
wiq Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 szit, Alynkaaa:lol::lol::lol: Karolina, na nastepny spacer wez aparat:cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Agushka - ja też nie wiem :placz: to one mi na złość robią! Alynka - ja zawsze udzielałam cudownych instrukcji... fenk ju wery macz... Wiq - pomyśle nad tym :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jaki słodki pysio :loveu: :loveu: do zacałowania :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 cześć Tinkowa :cool3: dzięki i popieram :cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 heeelooooooł:) inglisz is izi inglisz is kól ju ticzing mi ad aj ticzing juuuuuuuuuuuuuuuu:):evil_lol: end ewrybodyyyyyyy sing e song duda duuuda:) tyle jeszcze znam po angielsku:) Quote
Behemot Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ona bez uszu wydaje się jakaś taka... łysa :shake: :evil_lol: Quote
leemonca Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Behemot'] Ona bez uszu wydaje się jakaś taka... łysa :shake: :evil_lol: ha, ha, a kto jej zabrał uszy :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ta u nich wszystko ginie, to ogony, to uszy... Jakies dziwne rzeczy wyprawiają i potem efekty widać własnie takie. Tak wogóle to dzień dobry i poproszę trochę psów bez ubytków :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 heloł :) jo tyż czekom na fotki :D Quote
Ola&Kora Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Karolinka moja kochana :*:*:*:* Co za piękne foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Normalnie wszystkie cudne, śliczne, fantastyczne, bombowe, niesamowite... itd, itp... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Tina.Sara'] Co za zgodność:loveu: Śliczne portreciki:lol: Hehehe nawet razem śpiewają:cool3: Quote
Recommended Posts