Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ehhh z tymi kompami to normalnie zwariowac można... Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 mało foteczek! mało!!:lol::eviltong: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 a wszystkie widziałaś? :cool3: Quote
leemonca Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 dzieńdoberek!!! może jeszcze dzisiaj się cóś odetka:cool3:? i będą foteczki :cool3:? Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Karola, jaki ty masz śliczny nowy banerek i avatarek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Cześć;) Poczekamy sobie, poczekamy... :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Ola&Kora napisał(a):Karola, jaki ty masz śliczny nowy banerek i avatarek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nieprawda :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 kto chce foty??? Wigilijne z poprzednich lat ale zawsze coś :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 tylko zmniejsze i wgram :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 No to ja czekam :cool3: :cool3: :cool3: I nie kłóć się ze mną, proszę! :diabloti: Ja jestem starsza i wiem lepiej! :diabloti: Avek i banerek są śliczne :eviltong: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Ola&Kora']No to ja czekam :cool3: :cool3: :cool3: I nie kłóć się ze mną, proszę! :diabloti: Ja jestem starsza i wiem lepiej! :diabloti: Avek i banerek są śliczne :eviltong: :eviltong: Co mnie wiekiem ten teges?! Dobra może nawet ujdą te moje dzieła... A teraz stare dobre czasy Wigilijne Idziemy sobie ulicą do mojego hausa :cool3: Zastajemy tam 2 dziwne osobniki (foty są z różnych okresów! Tu Sara była jeszcze mała) Biegniemy w stronę drzwi i nagle patrzymy w górę... Robi się niebezpiecznie! Uciekamy, wchodzimy do domu i patrzymy przez okno... Rozglądamy się wokół... Nagle słyszymy jakieś dziwne odgłosy dobiegające z kuchni więc idziemy w tamtą stronę, spoglądamy na stół i mało nie dostajemy zawału... Dziwny alien na nasz widok zamyka oczy z przerażenia i udaje zdechłego. Z krzykiem wybiegamy na dwór i nie zastajemy 2 dziwnych osobników płci żeńskiej. Szukamy... Patrzymy pod schody. I słyszymy dziwaczne jęki i poszczekiwania. Po chwili Rudzielec wybiega ze szczekiem przed siebie, ale na szczęście nie na nas. Czarnuch zostaje sam... Ze współczuciem patrzymy na czarnucha, kucamy i głaszczemy Kłaka. Robi się ciemno, dajemy 2 osobnikom chrupki i wracamy do domu. To był męczący dzień... Dobranoc :cool3: (spadam, gonią) Quote
Cerber Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 jak tylko zobaczyłam to zdjęcie to od razu wiedziałam, ze Sarka jest tu jeszcze malutka... ona by taka mogła zostać... taka puchata i wogóle nie... słodziak...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Tina.Sara'] Sara była strasznie słodka-misiaczek:loveu: Hehe Tina chyba nie lubi śniegu..;) Śliczna choinka, jeszcze jakby pod nią dziewuszki siedziały, to byłoby idealnie:loveu: Quote
Anecioreczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Moze i Nie lubi ale pieknie sie prezentuje^^ Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 O Bozie, Bozie, jaki słodki misiaczek był z Sary :loveu: Quote
Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Sarcia była ślicznym szczeniorkiem. Puchate cudeńko:loveu::loveu::loveu: ja bym powiedziała że Tina śnieg uwielbia i patrzy z przymrużeniem oka na pańcię co się do domu schowała... no bo tak pięknie na dworze, po co siedziec w tym domu? Quote
Ola&Kora Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Hehe moje kukułeczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Cześć dziewuszki :cool3: [quote name='Cerber']jak tylko zobaczyłam to zdjęcie to od razu wiedziałam, ze Sarka jest tu jeszcze malutka... ona by taka mogła zostać... taka puchata i wogóle nie... słodziak...:loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy :loveu: Mi sie też bardziej bodobała taka jak była w wieku roku, ale teraz też jest śliczna :loveu: [quote name='Dobcia'] Sara była strasznie słodka-misiaczek:loveu: Hehe Tina chyba nie lubi śniegu..;-) Śliczna choinka, jeszcze jakby pod nią dziewuszki siedziały, to byłoby idealnie:loveu: Dzięki :] Tina kocha śnieg! Co Ty gadasz :cool3: [quote name='Anecioreczek']Moze i Nie lubi ale pieknie sie prezentuje^^ Popieram :cool3: [quote name='Behemot']O Bozie, Bozie, jaki słodki misiaczek był z Sary :loveu: Przekaże jej to, może sie zmieni :cool3: [quote name='Agushka']Sarcia była ślicznym szczeniorkiem. Puchate cudeńko:loveu::loveu::loveu: ja bym powiedziała że Tina śnieg uwielbia i patrzy z przymrużeniem oka na pańcię co się do domu schowała... no bo tak pięknie na dworze, po co siedziec w tym domu? Dziękujemy :p no i masz racje że uwielbia śnieg :P A ja w domciu z aparatem latałam :evil_lol: [quote name='Ola&Kora']Hehe moje kukułeczki :loveu: :loveu: :loveu: Moje a nie Twoje! :cool3: Znajdź se swoje! :cool3: A nie, Ty już Korcie masz... :evil_lol: Jak tak się Wam podobały fotki Sarci jak była knypkiem to może poszukam więcej i Wam dam?? :cool3: Quote
Recommended Posts