Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)a po co śnieg
Witajcie:multi:

zeby reniferom nie bylo za goraco i latwiej sanki mikolaja siem cioglo..:)

:loveu: :loveu: :loveu:

"snieeguuuuuuuuuuuuuuuuuuu....!!!!!!!!!!!"

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

bry wieczór :cool3:

coś sie zastałam :P rzadko wchodze na kompa niestety :/

[quote name='Cerber']Witam Karola...
Witam Luiza...

[quote name='Cerber']
czESSSSSSSSSSSSĆ CO TAM U WAS... JAK TAM TINKA I SARKA??????????

Hej :P U nas dobrze, Tinka i Sarka też dobrze...

[quote name='barbara.h']Witam! witam i o zdrowie pytam!! :loveu:

Witam :p i dziękuję, u mnie dobrze :P a ja też się zapytam o zdrówko :D

[quote name='wiq']
hej:diabloti::eviltong:
zyjecie tam?:cool3:
Cześć. Nie, umarłyśmy, wiesz?

[quote name='Agushka']Halo, haloooo co tam u Was dziewczynki?
Cześć :] u nas super extra, nóg nie czuje. a u Ciebie?

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Gdzie brody i wąsy z waty? :razz:

Jakiej znów WATY???

[quote name='Dobcia']Hej:lol:

...i worek z prezentami!:evil_lol:
Hej. Worka nie mam, ale prezenciki są... już cała sterta stoi :cool3:

Ludu odwiedzający galerię NÓG NIE CZUJE PO WCZORAJSZYM! jechałam se busem do domu, stoje i jade z przyjaciółką.. do mnie... i po chwili BUM! wszyscy sie wywalamy, drzwi sie otwierają, wszyscy wybiegają z autobusu. Stoi tir - zahamował. Stoi samochód - cały przód wgnieciony, wyprzedzał tira. I stoi nas autobus - też przód wgnieciony. Facet z samochodu cały zakrwawiony.. JEZU! Szłam 2 km na piechte do domu z wielkim tobołem na plecach i z piszczącymi zabawkami w ręku. Nogi mnie bolą do tej pory, ale dobrze że to się tylko tak skończyło. Przepraszam, ale dzisiaj już nie zdąże odwiedzić Waszych galerii. Jutro nadrobię rano bo potem ide do tej mojej przyjaciółki na urodziny... Dobra, Dobranoc :loveu:

Posted

cześć dziewczyny :cool3: jak miło że przeczytałyście co napisałam :p

[quote name='Ola&Kora']
Hehehe Karola pewnie zajęta wzdychaniem nad plakatem z LOST :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No jasne...Nawet nie miałam czasu go przykleić :placz:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']To prawdziwe wąsy psom przyprawiać będziesz? :razz:

Dobrze, że Tobie nic się nie stało!

No jasne, dziadkowi odetne wąsy i przykleje dziewczynom :P Dzięki

[quote name=':: FiGa ::']Boskie te fotki :-D:-D:-D:-D:-D

Dzięki :cool3:

[quote name='wiq']nie umarlas, ale bylo nieciekawie;-) uwazaj na siebie

No chyba nie umarłam :cool3: jak ja mam na siebie uważać jak nawet u nas na tej kochanej wsi jakieś wariaty jeżdzą? :cool3:

[quote name='leemonca']ale miałaś przygodę :shake:
dzieńdoberek :multi:
Cześć :] no miałam, miałam

[quote name='Cerber']Cześć, no rzeczywiście miałaś niezaciekawą historyjkę...:shake: :shake:

Hej kochana :multi: No zaciekawa to ona nie była... :cool3:

Ludu - zaraz jade na Janki do Geanta i do Anny Zooooooo to może jakieś fajne przebranko sie znajdzie :evil_lol: a teraz lece do Waszych galerii

Posted

Czeeeść!!! :p
Przygode miałaś świetną po porstu... :/
A może by tak jakieś foteczki? PLISSSS!!! :p
Bo mi sie nervosolek kończy a na ukojenie moich nerwów idealnie działają foteczki Tinki i Sary :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Czeeeść!!! :p
Przygode miałaś świetną po porstu... :/
A może by tak jakieś foteczki? PLISSSS!!! :p
Bo mi sie nervosolek kończy a na ukojenie moich nerwów idealnie działają foteczki Tinki i Sary :eviltong: :eviltong:

Ola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Witamy :cool3: Co Ty z tymi foteczkami? Aparat mi stoi przed nosem ale nie chce mi sie ruszyć :cool3: teraz jade do sklepa...PO BRODE I CZAPKE MIKOŁAJA! Yeah, będą foty. Olka, ciesz sie :evil_lol:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Ola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Witamy :cool3: Co Ty z tymi foteczkami? Aparat mi stoi przed nosem ale nie chce mi sie ruszyć :cool3: teraz jade do sklepa...PO BRODE I CZAPKE MIKOŁAJA! Yeah, będą foty. Olka, ciesz sie :evil_lol:

Czyżbyś z reniferów chciała zrobić mikołaja? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No wiesz co, nie wiem jak Tina i Sara z tobą wytrzymują :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Ale poiem szczerze, że jestem bardzo ciekawa jak wyjdą fe fotki :cool3:

Posted

Dalmatynkaa; napisał(a):
W takim razie ja też czekam na mikołaji :loveu:
Czy rozdają w tym roku prezenty ? :mad:

Ja tam w to wątie :diabloti: Psi Mikołajowie są bardzo skąpi i wielcy z nich egoiści :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Tina.Sara

Ludu odwiedzający galerię NÓG NIE CZUJE PO WCZORAJSZYM! jechałam se busem do domu, stoje i jade z przyjaciółką.. do mnie... i po chwili BUM! wszyscy sie wywalamy, drzwi sie otwierają, wszyscy wybiegają z autobusu. Stoi tir - zahamował. Stoi samochód - cały przód wgnieciony, wyprzedzał tira. I stoi nas autobus - też przód wgnieciony. Facet z samochodu cały zakrwawiony.. JEZU! Szłam 2 km na piechte do domu z wielkim tobołem na plecach i z piszczącymi zabawkami w ręku. Nogi mnie bolą do tej pory, ale dobrze że to się tylko tak skończyło. Przepraszam, ale dzisiaj już nie zdąże odwiedzić Waszych galerii. Jutro nadrobię rano bo potem ide do tej mojej przyjaciółki na urodziny... Dobra, Dobranoc :loveu:

o kurcze niezła przygoda :shake: ale dobrze że, nic Ci się nie stalo :multi: