_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Hej widze ze tu o filmach sie rozmawia... ja sie nie wypowiadam bo TV to rzadkość u mnie... no chyba że Magda M :) a tak to nierozeznaje sie w filmach... :oops: czekam na foteczki :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Magda M. :loveu: :loveu: :loveu: Mój kochany serial, który już niestety w połowie grudnia dobiega końca :( A co do LOST to dzisiaj mają być podobno dwa ostatnie odcinki z 2 serii :( Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 oj jak sie skonczy to ciekawe co ja bede oglądać hmmm... Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 fotki z wakacji tego roku 1/4 zabawek dziewczyn: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] A co do LOST to dzisiaj mają być podobno dwa ostatnie odcinki z 2 serii :( Ejj... dzisiaj 22 i 23 a za tydzień ostatni - nr 24 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Widzę, że też dawne czasy wspominasz ;) Mordeczki kochane :loveu: A udko piszczące też Gizmo miał, ale mu szanowny kolega ONek pożarł :placz: Uf przynajmniej jeszcze za tydzień napatrzymy się na lostowych aktorów ;) Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Widzę, że też dawne czasy wspominasz ;) Mordeczki kochane :loveu: A udko piszczące też Gizmo miał, ale mu szanowny kolega ONek pożarł :placz: Uf przynajmniej jeszcze za tydzień napatrzymy się na lostowych aktorów ;) 1. No wspominam :cool3: 2. Dzięki :loveu: 3. A to brutal, zamordował udko:mad: 4. No wiesz, ja na nich patrze całymi dniami :cool3: w ciągu tygodnia obejrzałam już całe 2 sezony... No dobra, skłamałam. Cały pierwszy i do 16 drugiego... Bo mi się nudzi, ale w ciągu 2 dni obejrze reszte :cool3: No i jeszcze 6 odcinków trzeciego obejrzałam itd. itp. i gazetki czytam to ich widuję, prawda??:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Tina.Sara napisał(a):4. No wiesz, ja na nich patrze całymi dniami :cool3: w ciągu tygodnia obejrzałam już całe 2 sezony... No dobra, skłamałam. Cały pierwszy i do 16 drugiego... Bo mi się nudzi, ale w ciągu 2 dni obejrze reszte :cool3: No i jeszcze 6 odcinków trzeciego obejrzałam itd. itp. i gazetki czytam to ich widuję, prawda??:razz: Ty maniaku :evil_lol: Uzależniłaś się :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 jak one cudownie razem wygladają :loveu: :loveu: :loveu: takie łapuszki to tylko wycałować :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Niedźwiadki kochane :loveu: Chyba tuż przed zrobieniem tego zdjęcia się kąpały? :lol: Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ty maniaku :evil_lol: Uzależniłaś się :razz: Tak... musze iść do LostoLoga (czyt. psychologa)... Behemot napisał(a): Niedźwiadki kochane :loveu: Chyba tuż przed zrobieniem tego zdjęcia się kąpały? :lol: No niestety nie mogłam im zrobić "suchego" zdjęcia bo wariatki wskakiwały cały czas pod "prysznic" :cool3: _ChiQuiTa_ napisał(a): jak one cudownie razem wygladają :loveu: :loveu: :loveu: takie łapuszki to tylko wycałować :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki... :cool3: To całuj takie łapki w błotku :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Tina.Sara napisał(a): Dzięki... :cool3: To całuj takie łapki w błotku :cool3: a czego sie nie robi dla psiaczkow nie :D Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):a czego sie nie robi dla psiaczkow nie :D ja raz chciałam to dostałam od Sary z liścia... :cool3: łapą :P Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Tina.Sara napisał(a):ja raz chciałam to dostałam od Sary z liścia... :cool3: łapą :P heheh :lol: :lol: moja dostaje bialej gorączki jak ktoś dotyka jej łapek :cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):heheh :lol: :lol: moja dostaje bialej gorączki jak ktoś dotyka jej łapek :cool3: no to jak ją wychowałaś? :mad: Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 zrobie Wam dzień dziecka i dam mnustwo foteczek :cool3: juz wgrywam miliony :P Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Tina.Sara napisał(a):no to jak ją wychowałaś? :mad: :oops: ma swoj harakterek... i nienawidzi obcinania pazurkow zawsze drze sie jakby ja obdzierali ze skóry :shake: Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 mam 37 zdjęć do wstawienia. ale dam z 19 a reszte w innym poscie. KTO CHCE???? :cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [SIZE=5]Przejrzałam cały dysk miękki :cool3: i wybrałam najfajniejsze foty :loveu: A o to co sprzedają przed Cinema City na Jankach: Uwaga, uwaga. A to moja Klara... :evil_lol: Efekty zostawania z tatą: BUUUUZIIII cdn. Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jejq jakie cudowne foteczki :loveu: :loveu: zwłaszcza to :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Dziewczyny, thank you :cool3: Quote
Alicja Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 bowska Klara Psiury jak zwykle Modelinki jak się patrzy:loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] bowska Klara Psiury jak zwykle Modelinki jak się patrzy:loveu: dziękujęęę :cool3: kurde rodzice sie mnie czepiają że ropuchy do domu przynoszę :evil_lol: a cooo tam, ropucha też istota, no nie? tylko mam mały problem... - Klara gdzieś mi wsiąkła :placz: :placz: :placz: idę na LOST :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 U mnie na działce ropuchy są pod ochroną :) Mój TZ kiedyś ośmielił się wywalić jedną za płot do sąsiadów to mu kazałam zasuwać i przynieść ją spowrotem :) Nawet Tina wie, że ich ruszać nie wolno :lol: Quote
Recommended Posts