Dalmatynkaa Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Behemot'] Co tu dużo gadać..... :roflt::roflt::roflt: Renifery :multi: Jeszcze je tylko przypiąć do sań :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 cześć Dalmatynkaa!!! no musze kupić jeszcze jedne rogi i je przypne do sań :cool3: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :loveu::loveu::loveu:wow jakie słodkie Reniferki:loveu::loveu::loveu: czy one przywioza jakieś prezenty:p Quote
Agushka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Przypomniała mi się piosenka z "Miodowych lat": Merry Christmas, Christmas merry Były sobie renifery.... Dalej nie pamiętam :) na szczęście :evil_lol::evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Agushka; napisał(a):Przypomniała mi się piosenka z "Miodowych lat": Merry Christmas, Christmas merry Były sobie renifery.... Dalej nie pamiętam :) na szczęście :evil_lol::evil_lol: Buahahaha :grin: A mnie sie przypomniała taka, też z Miodowych lat: biegnie biegnie renifer.. sapie jak kaloryfer... minął Łotwe i Estonie... i tak dalej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Ozzulkowa - jak narazie nie :cool3: Agushka, Ola - ale skojarzenia :cool3: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Agushka napisał(a):Przypomniała mi się piosenka z "Miodowych lat": Merry Christmas, Christmas merry Były sobie renifery.... Dalej nie pamiętam :) na szczęście :evil_lol::evil_lol: hehehehe ja nie pamiętam tej spioisenki, pamiętam tylko ,,jedzie jedzie renifer, przez estonie i suwałki'', czy jakoś tak:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Co ja widzę, to już chyba idą święta :cool3: Quote
Dobcia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Co ja widze?:crazyeye: :evil_lol: Tutaj już świątecznie, reniferki są, tylko jeszcze prezentów nie znalazłam:cool3: Quote
Alynkaaa Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 woooooow a tu juz swietami czuc:) tylko sniegu brak:(:(:(:( Quote
Alicja Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Alynkaaa']woooooow a tu juz swietami czuc:) tylko sniegu brak:(:(:(:(;)a po co śnieg Witajcie:multi: Quote
barbara.h Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Tina.Sara'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale się uśmiałam :lol::lol::lol::lol: Quote
barbara.h Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 są już foteczki u nas :loveu::loveu: zapraszam :bigcool: Quote
Tina.Sara Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 cześć wszystkim :p zaraz do Was zajrze jak zdążę :] dzięki za komentarzyki :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A gdzie psiaki w czapkach Mikołaja? :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 jeszcze nie kupiłam czapek :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hey hey:) świetne zdjęcia :D hehehe normalnie śmiechu warte :D:D:D Quote
wiq Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 oszfak, jakie renifery boskie:lol::lol::lol: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Heloł!!!! :p :p :p Moze jakieś nowe fotencje... :cool3: :cool3: :cool3: Stęsniłam się już za mordeczkami :loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 cześć dziewczyny :cool3: kurczem już niedługo święta będą :cool3: dzisiaj z okazji mikołajek dostałam od mojej kumpeli która ma dzisiaj urodziny (chyba ja jej powinnam coś dać, a nie ona mi) taki boski plakat wielgachny do sklejenia z Losta :loveu: [quote name='Cerber']Cześć Karolinko... :* Cześć :D [quote name='_ChiQuiTa_']Hey hey:smile: świetne zdjęcia :-D hehehe normalnie śmiechu warte :-D:-D:-D Cześć :D Dzięki :P [quote name='wiq']oszfak, jakie renifery boskie:lol::lol::lol: Dzięki :P A może byś wybąkała jakieś "hej" ?? :cool3: [quote name='Ola&Kora']Heloł!!!! :p :p :p Moze jakieś nowe fotencje... :cool3: :cool3: :cool3: Stęsniłam się już za mordeczkami :loveu: Cześć Olcia :cool3: Idź Ty z fotencjami! Nie mam jak narazie chyba że chcecie zobaczyć moją "piękną" wioche...??????????????? [quote name='leemonca']dzieńdoberek!!!! Witam witam :cool3: Fajny Mikołaj :) Quote
sota36 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Fajnistych Mokołajów!!! p.s. p.s. Tu miala byc sliczna fota Gutka przerobiona przez Alke - ale podobno to SPAM!!! JESTEM OBURZONA!!!! Quote
Recommended Posts