Teklunia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Tina.Sara'][SIZE=5] te najbardziej mi sie podobały! piękne psiaki :loveu: a ten buziak... :loveu::loveu::loveu: no, ale teraz cśiii, bo już LOSTci lecą ;) Quote
Dobcia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Tina.Sara'] Jakie one fotofeniczne:loveu: Piękne dziewuszki:loveu: Nie mogłam wybrać najśmieszniejszych zdjęć, bo jest ich tak dużo:lol: Też mam w ogródku klona Klary:cool3: Raz nawet weszła do domu, ale prucz mnie nikt ją serdecznie nie przywitał:evil_lol: A podobno taki z nas gościnny naród...:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 "jak ja Cię kocham!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale pogmatwało się wszystko w LOSTach :roll: Quote
Tina.Sara Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Agushka - brawo dla Tiny :cool3: Teklunia - dzięki :p Dobcia - Dzięki. Taaa jaaasneee... gościnny naaaród... Pinczerka - hehe.. :cool3: no pogmatwało, pogmatwało... Wczoraj oglądałam lost siedząc na drabinie jakiś metr od telewizora :cool3: i normalnie gadałam z TV :evil_lol: ale sie odgmatwa :] Sawyera, Kate, Jack'a i Hugo złapą TAMCI, ale Hugo wypuszczą :cool3: dobra nie opowiadam bo bym godzinami pisała. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Tina.Sara'] Pinczerka - hehe.. :cool3: no pogmatwało, pogmatwało... Wczoraj oglądałam lost siedząc na drabinie jakiś metr od telewizora :cool3: i normalnie gadałam z TV :evil_lol: ale sie odgmatwa :] Sawyera, Kate, Jack'a i Hugo złapą TAMCI, ale Hugo wypuszczą :cool3: dobra nie opowiadam bo bym godzinami pisała. A skąd Ty to wszystko wiesz? :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A skąd Ty to wszystko wiesz? :p jasnowidzka :D:D:D Quote
Cerber Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 To prawdziwa żaba????? :-o :-o :-o no przecież mamcia musi dbać o córunię, coby córunia się nie ubrudziła... \:D:D:D:D:DD:D: Quote
Alynkaaa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 witam:) ooo foteczki:):):) ale sie Sara zarumienila:):):):oops: :oops: :oops: hehe slooodkie foto:):loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A skąd Ty to wszystko wiesz? :p oglądałam :cool3: [quote name='Cerber'] To prawdziwa żaba????? :-o :-o :-o no przecież mamcia musi dbać o córunię, coby córunia się nie ubrudziła... \:D:D:D:D:DD:D: Nie, sztuczną wyhodowałam :cool3: Prawdziwa przecież, no nie :D Alynkaa - a gdzie ty widzisz te rumieńce? :cool3: Kara - no jaaasne, wtedy Tina ją co chwila lizała, bo Sarze krew leciała z tamtąd (czy "stamtąd" ???) Chiquita - no jasne :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 No dobra, część 2 foteczek :D Bruno jak jeszcze był mały: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to wiele wyjaśnia... panienki z okienka :evil_lol: na stadninie na...yy... Podolszynie czy gdzieś tam :cool3: Tina and jakaś mała kumcia skrobanko cdn. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 To zdjęcie zdecydowanie najlepsze, świetnie tu wyglądają ;) Chyba też muszę zacząć stosować cenzurę u siebie w galerii :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ale terminator...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Pinczerka - Ty się jeszcze nad tym zastanawiasz?????? Luiza - tak myślałam sobie żeby mu imię zmienili bo on cały czas bojowo nastawiony...a na imię ma Kacper :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Tina.Sara']Pinczerka - Ty się jeszcze nad tym zastanawiasz?????? [/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Hehe... no to teraz czekamy aż szanowna OLA nas zaszczyci swoją obecnością :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Hehe... no to teraz czekamy aż szanowna OLA nas zaszczyci swoją obecnością :evil_lol: Hehe, ciesze się, że na mnie czekasz :*:*:*:* Foteczki przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale śliczny kotek!!! :loveu: Czemu się nim wcześniej nie pochwaliłaś? Ma fantastyczne umaszczenie:p :p :p i rozkład plamek na pyszczku :loveu: Moja faworytka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dwa gołąbeczki :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hehe, ciesze się, że na mnie czekasz :*:*:*:* Foteczki przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale śliczny kotek!!! :loveu: Czemu się nim wcześniej nie pochwaliłaś? Ma fantastyczne umaszczenie:p :p :p i rozkład plamek na pyszczku :loveu: Moja faworytka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dwa gołąbeczki :eviltong: :eviltong: :eviltong: No ja zawsze będę na Ciebie czekać (buhahahah coś jak list dla Desmonda od tej jego panny) :evil_lol: Olu to nie mój koteczek :diabloti: Taaa... TWOJA faworytka?? :mad: :evil_lol: Jakie gołąbeczki? Ja tam widze psiaczki :evil_lol: Dobra zmywam się powiesić reszte plakacików z LOSTa, umyć głowę itd. itp. :p Już dzisiaj nie wejdę. Dobranoc. Olu i tak cie kiedyś znajde i uduszę... Ty wiesz za co:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ups... kolejna wpadka... tym razem z kotem... Doranoc, kochana :*:*:* Quote
Alynkaaa Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Tina.Sara']oglądałam :cool3: Alynkaa - a gdzie ty widzisz te rumieńce? :cool3: a ty nie widzisz?????to siem przypadsz ze Sara ma ciemniejsze na pyszczku <takie podchodzace pod ciemny braz albo czerwien:cool3: > no rumience jak w morde strzelil:evil_lol: :evil_lol: a te foto jest ffffaaajoooowweee:) :) bruno???ja tam widze kawalek szopa i deche:):evil_lol: dobranoc:) Quote
Agushka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ola tu masz aż dwie kukułki :eviltong: Śliczna fotka :loveu::loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Agushka; napisał(a): Ola tu masz aż dwie kukułki :eviltong: Śliczna fotka :loveu::loveu: Ale dwie to już takie niepasujące jakieś :eviltong: :eviltong: Agushka, wyobraźnia zaczyna pracować... :cool3: :cool3: :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 to zdjecie boskie :loveu: widac jak sie kochaja jedną budą sie dzielą :p Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Dzień dobry kochane :cool3: [quote name='Ola&Kora']Ups... kolejna wpadka... tym razem z kotem... Doranoc, kochana :*:*:* No u Ciebie to normalne :evil_lol: [quote name='Alynkaaa']a ty nie widzisz?????to siem przypadsz ze Sara ma ciemniejsze na pyszczku <takie podchodzace pod ciemny braz albo czerwien:cool3: > no rumience jak w morde strzelil:evil_lol: :evil_lol: a te foto jest ffffaaajoooowweee:) :) bruno???ja tam widze kawalek szopa i deche:):evil_lol: dobranoc:) AAAAaaa... Teraz widze :cool3: Wiem że foto fajowe :D Buhahahaha:) A no żeczywiście jak szop wyszedł :evil_lol: Agushka - wszyscy mówią że śliczna fota :cool3: Chiquita - Tine musiałam wepchnąć do tej budy bo sie bała Sary :evil_lol: Jak ktoś z domowników jest na dworku to tylko jedna może siedzieć w budzie, a jak deszcz pada albo cuś to obie siedzą i jeszcze ze 2 psy by się zmieściły :cool3: ale ogólnie to Sara se przywłaszczyła Tiny bude... A myślałam że będzie wspólna :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 dzieńdoberek :) hehehe to zdjecie podstepem zrobiłaś :P Quote
Recommended Posts