Agushka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nie dam :diabloti: Moja biedna umęczona sucz się nie obroni sama :evil_lol: A tak swoją drogą to jak ten ogon miałby się zaplątać aż do mojej pipidówy hę? Podrzuciłaś go pewnie a teraz wojnę mi tu wypowiadasz:mad: Quote
sota36 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ilekroc patrze na Twojego psa - przypominami sie moj Tosiek;) Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Agushka - JA?! oż ty :evil_lol: Sota - nooo... podooooooobny był :D Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 wrrrrrr dogo mi się strasznie muli, nawet się z tobą porządnie poprzekomarzać nie mogę:angryy::angryy: Ogon się znalazł czy jeszcze szukamy? Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Agushka napisał(a):wrrrrrr dogo mi się strasznie muli, nawet się z tobą porządnie poprzekomarzać nie mogę:angryy::angryy: Ogon się znalazł czy jeszcze szukamy? mi też coś kiepsko działa :placz: ale ogon się znalazł, okazało się że Tina go schowała :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Te Tiny to spryciule są jednak, nie ma co:evil_lol::evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 skoro ogon siem znalazl to moze jakies fotki???????????:razz: Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dla uciechy gawiedzi :evil_lol::evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 jak kochacie to poczekacie :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Coś Tina boi się kolegi,że tak ucieka:evil_lol: Chyba prze zto,ze kolega uczepil sie jej jak rzep do piego ogona:lol: Quote
Ola&Kora Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Cześć, kochanie!!! Ależ mnie dawno nie było, ale mi chyba wybaczysz co... ;) Miałam baaardzo pracowite i męczące dni... :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Ola&Kora']Cześć, kochanie!!! Ależ mnie dawno nie było, ale mi chyba wybaczysz co... ;) Miałam baaardzo pracowite i męczące dni... :eviltong: no no my juz wiemy jakie pracowite: len, fryteczki ,spacerki:eviltong: :evil_lol: :mad: ;) ;) ;) Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Dzień dobry :cool3: [quote name='Ola&Kora']Cześć, kochanie!!! Ależ mnie dawno nie było, ale mi chyba wybaczysz co... ;) Miałam baaardzo pracowite i męczące dni... :eviltong: No jaaasnneee... Nie masz co powiedzieć :cool3: Nie no... Wybacze Ci, ale żeby to mi był ostatni raz :evil_lol: [quote name='KaRa_TC'] Coś Tina boi się kolegi,że tak ucieka:evil_lol: Chyba prze zto,ze kolega uczepil sie jej jak rzep do piego ogona:lol: Coś Sara boi się kolegi... :cool3: To Sarcia :evil_lol: Wybaczam pomyłkę :D:D:D:D [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Biedactwo kochane :lol: No, biedactwo, biedactwo - jakieś kurduple ją napastują :placz: [quote name='Alynkaaa'] len, fryteczki ,spacerki:eviltong: :evil_lol: :mad: ;) ;) ;) Tak, dokładnie :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć gaduły:lol: Witamy nasza najukochańsza Alu :cool3: A tak ogólnie to właśnie przeszukuje dysk nr 2 z foteczkami starszymi (taaa... jakieś sprzed 3 lat) fotkami :evil_lol: Zaraz coś wstawię. Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Olaboga jak mnie tu dawno nie było... :D:D:D:D:D:D foteczki wsystkie jak zwykle piękne... :D:D:D:D:D co tam U Ciebie Karolinka słychać????? Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Cerber napisał(a):Olaboga jak mnie tu dawno nie było... :D:D:D:D:D:D foteczki wsystkie jak zwykle piękne... :D:D:D:D:D co tam U Ciebie Karolinka słychać????? A nic ciekawego u mnie :cool3: a u Ciebie? Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Hej, Figa :cool3: Zaraz, SZUKAM, no nie??? :cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Hehehe, Karolina ma duużo fotek niestety coś ich na serwer wgrać nie może :eviltong: Trzymajmy kciuki żeby w końcu jej sie udało! :razz: Quote
Recommended Posts