omry Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Nie wiem, co mam zrobić, by zdjęcia w galerii przestały mi znikać. Jestem zarejestrowana na iv.pl, ale i tak zdjęcia znikają.. Co to za galeria, jak zdjęć nie ma :) Łapcie węgielki. Na następny raz wyłączę TV, obiecuję :D [video=youtube;W9eHI29uxkA]http://www.youtube.com/watch?v=W9eHI29uxkA&feature=youtu.be[/video] Na YT ten film jest jakiś taki ciemny.. Nie wiem, dlaczego :shake: Quote
omry Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Nikt nas nie odwiedza? No wiecie co! :) Nakręciłam reakcję Tori na słowo 'kąpać'. Nie słuchajcie mnie, bo ja mówiąc do psów staję się.. no sami wiecie :D [video=youtube;TmzEWmiBZt8]http://www.youtube.com/watch?v=TmzEWmiBZt8&feature=youtu.be[/video] Zdjęcia. I obróżka od Corse, którą Iwanek testuje :) Jutro będą zdjęcia na modelu. Quote
jonQuilla Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [FONT=Georgia]kąpać Ty moja dupko <--- jakbym siebie słyszała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Lucky. Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ale zmoookły szczurek :loveu: ona chyba nie za bardzo śpieszyła się do tej wanny :diabloti: ja do Megi mówię takim głosem, ale zawsze jest 'chodź tu sucz, to chodź, chodź, chodź' XD Quote
Ania :) Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Grzeczna jest :) Ja do swojego zawsze mówie "idziemy kąpu kąpu", a ten w tym momencie spieprza na swoje posłanie :D :D strasznie tego nie lubi. Quote
omry Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]kąpać Ty moja dupko <--- jakbym siebie słyszała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Ona się zawsze jara jak tak do niej mówię :D [quote name='Lucky.']ale zmoookły szczurek :loveu: ona chyba nie za bardzo śpieszyła się do tej wanny :diabloti: ja do Megi mówię takim głosem, ale zawsze jest 'chodź tu sucz, to chodź, chodź, chodź' XD Niee, księżniczce trzeba drzwi otworzyć, sama otwiera okiem dopiero w ostateczności :D [quote name='Ania :)']Grzeczna jest :) Ja do swojego zawsze mówie "idziemy kąpu kąpu", a ten w tym momencie spieprza na swoje posłanie :D :D strasznie tego nie lubi. A Tori odwrotnie :) Nawet jak jest czysta i usłyszy, że idziemy kąpać, to piruety robi :D [quote name='Naklejka']hehe, jaka ona pocieszna :) Głupiutka :evil_lol: Quote
lawendowa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Podmieniłaś psa :P przecież widać, że to nie Tori :D ... Quote
omry Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 lawendowa napisał(a):Podmieniłaś psa :P przecież widać, że to nie Tori :D ... Jak to nie Tori?! :D Quote
lawendowa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Szczerze mówiąc po kąpieli przypomina bardziej jednego z Twoich bardziej ogoniastych stworzeń :evil_lol: mokre psy wyglądają strasznie "żałośnie", takie bidulki chudzinki :evil_lol: Quote
motyleqq Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 haha, włączyłam filmik, a Etna w szoku... leży i się gapi, kto to tak gada:lol: jeśli chodzi o kąpanie, to Etna sama wskakuje do wanny i jestem jej za to wdzięczna :lol: Quote
lawendowa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Haha, Shadow usłyszał IDZIEMY w filmiku i przyleciał ze smyczą ;-) Bo jak idziemy to na spacer .... co tam, nie ważne że to nie pańcia mówi...byle spacer był ;-) Quote
omry Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 lawendowa napisał(a):Szczerze mówiąc po kąpieli przypomina bardziej jednego z Twoich bardziej ogoniastych stworzeń :evil_lol: W sumie nie zaprzeczę :D lawendowa napisał(a):mokre psy wyglądają strasznie "żałośnie", takie bidulki chudzinki :evil_lol: Tori i tak jest pulchniutka jak jest mokra :D Ale fakt, że taka.. bezbronna bidaczyna. motyleqq napisał(a):haha, włączyłam filmik, a Etna w szoku... leży i się gapi, kto to tak gada:lol: jeśli chodzi o kąpanie, to Etna sama wskakuje do wanny i jestem jej za to wdzięczna :lol: No Tori jest troszeczkę za mała, ale ważne, że są chęci, hah :D lawendowa napisał(a):Haha, Shadow usłyszał IDZIEMY w filmiku i przyleciał ze smyczą ;-) Bo jak idziemy to na spacer .... co tam, nie ważne że to nie pańcia mówi...byle spacer był ;-) Mądre ty nasze psy <dumna> :) Przyjechały adresówki. Idziemy zaraz na spacer, więc wieczorem będą zdjęcia :) Quote
dagg Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Gdy wołam Miśka z łazienki, słyszę tylko jego pazurki, gdy ucieka schodami na dół :) Także zazdroszczę :) [quote name='lawendowa']Szczerze mówiąc po kąpieli przypomina bardziej jednego z Twoich bardziej ogoniastych stworzeń :evil_lol: mokre psy wyglądają strasznie "żałośnie", takie bidulki chudzinki :evil_lol: Ojjj, tak :) Quote
omry Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Coś mi aparat świruje. Myślałam, że jest rozładowany a on się po prostu nie chciał włączyć :roll: Chciałam nakręcić fajny filmik jak chłopaki się bawią, bo mój chłopak dla Iwana jest o wiele atrakcyjniejszym kompanem do zabaw, ale zabrakło mi miejsca na karcie i film się wyłączył.. Jest tylko początek, ale jutro nagram :) Mam kilka głupkowatych filmików. Zdjęcia beznadziejne, ale jutro nadrobię. No to adresówki. Mój łysy pysiu w adresówce. Iwan w testowej obróżce, w tle Tori :) A tak padałooooo :) Filmiki w następnym poście :) Quote
Lucky. Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 a ja byłam u chłopaka, i nawet nie zauważyłam tego że pada, bo chyba zasnęłam :oops: Quote
omry Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [video=youtube;ArjaVV1rrjU]http://www.youtube.com/watch?v=ArjaVV1rrjU&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;YOfoGiPzc_w]http://www.youtube.com/watch?v=YOfoGiPzc_w&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;fiFENrE-91E]http://www.youtube.com/watch?v=fiFENrE-91E&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;eK0cB-o_i2Y]http://www.youtube.com/watch?v=eK0cB-o_i2Y&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;0Hk5MjG8ws0]http://www.youtube.com/watch?v=0Hk5MjG8ws0&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;EEPme-k39NI]http://www.youtube.com/watch?v=EEPme-k39NI&feature=youtu.be[/video] Quote
jonQuilla Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [FONT=Georgia]ale Ivan ma radochę z zabawy :loveu: Tori pięknie prezentuje adresatkę :) modeleczka :cool3:[/FONT] Quote
vege* Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Jaki Iwanek jest pocieszny i taki radosny :loveu: Jak byłam na wystawie psów w Warszawie, to była tam taka urocza suczka Rottka, większość czasu bawiła się piłką ze swoim właścicielem :-) Quote
Talucha Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Oooo ile filmików :cool3: Też tak zawsze tarmoszę Lastiego albo przed nim uciekam :lol: Obróżka w paseczki jest świetna! Quote
omry Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale Ivan ma radochę z zabawy :loveu: Tori pięknie prezentuje adresatkę :) modeleczka :cool3:[/FONT] Nooo, głupek taki :) Chłopak trzymał smaczka w górze, dlatego tak pozowała :D [quote name='vege*']Jaki Iwanek jest pocieszny i taki radosny :loveu: Jak byłam na wystawie psów w Warszawie, to była tam taka urocza suczka Rottka, większość czasu bawiła się piłką ze swoim właścicielem :-) Rottki są boskie :loveu: [quote name='Talucha']Oooo ile filmików :cool3: Też tak zawsze tarmoszę Lastiego albo przed nim uciekam :lol: Obróżka w paseczki jest świetna! Najlepsza zabawa :lol: Obróżkę tylko testujemy, ale naprawdę jest super :) Quote
Amber Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Haha też się lubię tak tarmosić z Jarim tylko on wtedy też lubi potarmosić mnie i zupełnie zatraca się w zabawie, biega, szczeka, skacze co jest mało bezpieczne :lol: Iwan jest w świetnej kondycji :) Quote
omry Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Amber napisał(a):Haha też się lubię tak tarmosić z Jarim tylko on wtedy też lubi potarmosić mnie i zupełnie zatraca się w zabawie, biega, szczeka, skacze co jest mało bezpieczne :lol: Iwan jest w świetnej kondycji :) Iwan na szczęście aż tak nie szaleje, ale lubi się bawić. Jak już nam się odechce, to trące pyskiem w nasze dłonie i nie daje za wygraną :) Dziękujemy :) Quote
Joann Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Masz śliczne psy i szczury;] Rotki uwielbiam wielkie ciepłe Misiaki;] pozdrawiam i zapraszam do siebie ( tez mam 2 psy a i 4 szczury) Quote
Lucky. Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 już niedługo styczeń :) tak sobie dzisiaj przypomniałam :P Quote
Recommended Posts