WATACHA Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='omry']Haha, no wiadomo :D Nie no, w i przed sezonem kosztuje 300 zł więcej, więc teraz kupiliśmy :) A to cena teraźniejsza http://allegro.pl/olbrzymi-namiot-willowy-8-osobowy-i1940630128.html? Quote
omry Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 [quote name='WATACHA']A to cena teraźniejsza http://allegro.pl/olbrzymi-namiot-willowy-8-osobowy-i1940630128.html? Tak. No niestety, coś za coś. Quote
WATACHA Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 omry napisał(a):Tak. No niestety, coś za coś. to na razie za garaż może robić Quote
omry Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 WATACHA napisał(a):to na razie za garaż może robić Też prawda. Nawet nie mamy gdzie go rozłożyć, żeby sprawdzić, czy wszystko okej, ale na szczęście ma gwarancję na 12 miesięcy :) Quote
WATACHA Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 omry napisał(a):Też prawda. Nawet nie mamy gdzie go rozłożyć, żeby sprawdzić, czy wszystko okej, ale na szczęście ma gwarancję na 12 miesięcy :) A w lato to na camping z nim będziecie jeździć :)?Przecież on jest ogromny :) Quote
omry Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 WATACHA napisał(a):A w lato to na camping z nim będziecie jeździć :)?Przecież on jest ogromny :) No i o to chodzi! Ja nienawidzę małych namiotów, a ten jest jak dom, hehe :) Trzeba będzie kupić taką kuchenkę przenośną, prowiant i jedziemy w teren :) Quote
WATACHA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 omry napisał(a):No i o to chodzi! Ja nienawidzę małych namiotów, a ten jest jak dom, hehe :) Trzeba będzie kupić taką kuchenkę przenośną, prowiant i jedziemy w teren :) I przy tym cały camping Wasz, bo już inny namiot się nie zmieści.Normalnie luksus, niektórzy pewnie kawalerki takich gabarytów nie mają ;) Quote
omry Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 WATACHA napisał(a):I przy tym cały camping Wasz, bo już inny namiot się nie zmieści.Normalnie luksus, niektórzy pewnie kawalerki takich gabarytów nie mają ;) Haha, nie no bez przesady :D Kupiliśmy, bo wiele wyjazdów nam się szykuje tego lata :) Quote
WATACHA Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Nie no troszkę sobie żartuje, ale ogólnie to na pewno się przyda jak lubicie takie klimaty.Ja to raczej w namiocie nie bardzo, za dużo robactwa dla mnie :) Quote
Talucha Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 omry napisał(a):Miałam w planie dwójkę ludzi, dwa psy i dwa szczury, ale chyba nic z tego :D Nie ma szans, nie zmieścicie się :lol: A tak serio, to świetny ten namiot :D Zawsze chciałam miec taki namiot z kilkoma komorami ale nic z tego :lol: Quote
Lucky. Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 genialny namiot :loveu: ale nie wiem czy mogłabym w takim spać. Chyba myslałabym cały czas o robakach :P Quote
Obama Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Jestem tu pierwszy raz...ale combo niezłe :) York i rotek? :)Szacunek. Quote
omry Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 WATACHA napisał(a):Nie no troszkę sobie żartuje, ale ogólnie to na pewno się przyda jak lubicie takie klimaty.Ja to raczej w namiocie nie bardzo, za dużo robactwa dla mnie :) No z tym to też prawda, ale jakoś przeżyjemy :) Ważne, że Iwan będzie miał miejsce na swoje legowisko, bo nie lubi z nami spać. Talucha napisał(a):Nie ma szans, nie zmieścicie się :lol: A tak serio, to świetny ten namiot :D Zawsze chciałam miec taki namiot z kilkoma komorami ale nic z tego :lol: No trochę drogi, fakt, ale naprawdę większość wakacji spędzimy poza domem, więc dlatego taki duży :) Klatka szczurza musi gdzieś stać, legowisko Iwana itd. :) Lucky. napisał(a):genialny namiot :loveu: ale nie wiem czy mogłabym w takim spać. Chyba myslałabym cały czas o robakach :P Wiadomo, że genialny ;> A z robakami chyba nie będzie tak źle. Obama napisał(a):Jestem tu pierwszy raz...ale combo niezłe :) York i rotek? :)Szacunek. Witamy :) Lubię połączenie mały - duży, albo mały - duże. Kiedyś pewnie będą rottki i jeszcze jakiś mały kundliszczyk, ale czas pokaże :) Właśnie, co do legowisk. Nie mogę się zdecydować. Myślę o 2 i 4. A Wy? :) Quote
Amber Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Mi się podoba 4 i 5 z przewagą 5 bo lubię takie zestawienie kolorów. Quote
omry Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 No w sumie 5 też w porządku. Nie mogę się zdecydować, na szczęście mam jeszcze trochę czasu :) Quote
lawendowa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Mnie się bardzo podoba 5 w kształcie 4 ;-) Quote
omry Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Więc 1 i 3 odpada, będziemy się zastanawiać pomiędzy trzema pozostałymi. Dzięki wszystkim za opinie :) Quote
WATACHA Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Mi podobają się 2 ostatnie.Chociaż wszystkie są nawet fajne. Quote
lawendowa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Jest gdzieś w sieci jakiś sklep tego nino? Lub co to za firma tego legowiska nr4? Bo chyba by się przydało też Nasze wymienić... Quote
omry Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Ja szukałam na Allegro. Wystarczy wpisać 'legowisko' i wyskakuje od groma przepięknych i przede wszystkim tanich, w porównaniu z tymi z internetowych sklepów, legowisk. Quote
lawendowa Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Hmmm chyba się właśnie skusiłam na kolejny wydatek :)... no ta 5 jest cudna po prostu :P Quote
jonQuilla Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [FONT=Georgia]5 jest po prostu piękna :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts