Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

Hej ;)
Witam się po raz pierwszy w tej galerii.
Powiedz mi, bo się pogubiłam - ile Ty masz yorków? Bo na 1 str opisujesz jednego, a na zdjęciach widziałam (chyba) 3 (wiem, jestem leniwa i nie chce mi się czytać całej galerii)?
Mam, a włściwie można już w sumie powiedzieć, że miałam podobny problem do Twojego - wybór rasy kolejnego psa. Ja już jestem w 95% zdecydowana, tylko mam nadzieję, że u mnie kolejny pies pojawi się w przyszłym roku :) No ale gust w rasach mamy rozbieżny, więc nie będę tu przynudzać :D

Wymiziaj psio - szczurze stadko ;)
Zapraszam do nas :)

Posted

A&L napisał(a):
Hej ;)
Witam się po raz pierwszy w tej galerii.
Powiedz mi, bo się pogubiłam - ile Ty masz yorków? Bo na 1 str opisujesz jednego, a na zdjęciach widziałam (chyba) 3 (wiem, jestem leniwa i nie chce mi się czytać całej galerii)?
Mam, a włściwie można już w sumie powiedzieć, że miałam podobny problem do Twojego - wybór rasy kolejnego psa. Ja już jestem w 95% zdecydowana, tylko mam nadzieję, że u mnie kolejny pies pojawi się w przyszłym roku :) No ale gust w rasach mamy rozbieżny, więc nie będę tu przynudzać :D

Wymiziaj psio - szczurze stadko ;)
Zapraszam do nas :)

Witamy :)
Nasze psy to Torika, najstarsza yorczyca oraz Iwan. Dwa pozostałe yorki są rodziców mojego chłopaka, ale często wychodzą z nami na spacer, a psy tworzą już stadko :)

No ja wybrałam rottki, ale tak szczerze to chłopak namówił mnie na kundelki ze schronu. Będę szukała psów dużych, z krótką sierścią i lubiących biegać. Zamierzam ćwiczyć z psami weight pulling, bike joring i zaprzęgi :)
Stwierdziliśmy po prostu, że nie ma sensu kupować psów, skoro tyle ich czeka na dom :)

Tori wczoraj została obkupiona. Ma nową kurteczkę i sweterek :) Jutro zrobię zdjęcia i wstawię.
Dostała też gumki i spinki, a Iwan sznurek do przeciągania :)

Jeśli chcecie nam pomóc wygrać w konkursie, to proszę polubcie na Facebooku to:
https://www.facebook.com/uwagadobrypies
oraz to:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=248629875196766&set=o.147913365301916&type=3
Bardzo Was proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję :)

Posted

Tori raczej fotomodelką nie będzie - nienawidzi pozować :evil_lol:

Słodziaśna kurteczka na miasto :D W środku polar, z zewnątrz nieprzemakalny materiał.
Jak idzie w tym ubranku to nie ma ludzia (ani psa) który by się za nią nie obejrzał :cool3:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Śliczne psiaki. Iwan taki uśmiechnięty i radosny:loveu: Tori psia księżniczka,świetną ma kurteczkę:loveu:
Fajnie wygląda taki duży rotek w otoczeniu stadka yorków:D

Dziękuję w imieniu psiaków i witam :)
Ludzie się za nami nieźle oglądają, jak idziemy z trzema yorkami i rottkiem :D Ma Iwaś obstawę :)

Posted

Torika wszystkich pilnuje jak oczka w głowie i myślę, że jest alfą tego stadka. Iwan się w babskie sprawy nie miesza, on sobie jest z boku nich, ale jak duży kundel leciał na Torikę z zębami, to ani się wahał, od razu go pogonił, nikt nie będzie się rzucał do jego dziewczyn :)
Tori zawsze musi iść na końcu, a niech tylko jej ktoś zniknie z oczu.. Lata wszędzie i szuka, aż nie znajdzie :) Nawet jak na Tekilę, za którą nie przepada nawarczał pies kuzynek, to od razu biegła zobaczyć co się dzieje, oddzieliła suńki i obwąchiwała Tekilę całą.

Doksa jakiś rok temu próbowała walczyć z Toriką, a już szczególnie, jak mój chłopak Torice okazywał czułość. Raz się nieźle sobie rzuciły do gardeł, ale Doksa odpuściła i już nie ma żadnych spięć. Jak Torice coś nie pasuje, to warczy, a wtedy reszta, łącznie z Iwanem, schodzi jej z drogi. Ma dziewczyna mocny charakter :)

Posted

[quote name='omry']Witamy :)
Nasze psy to Torika, najstarsza yorczyca oraz Iwan. Dwa pozostałe yorki są rodziców mojego chłopaka, ale często wychodzą z nami na spacer, a psy tworzą już stadko :)

No ja wybrałam rottki, ale tak szczerze to chłopak namówił mnie na kundelki ze schronu. Będę szukała psów dużych, z krótką sierścią i lubiących biegać. Zamierzam ćwiczyć z psami weight pulling, bike joring i zaprzęgi :)
Stwierdziliśmy po prostu, że nie ma sensu kupować psów, skoro tyle ich czeka na dom :)

Tori wczoraj została obkupiona. Ma nową kurteczkę i sweterek :) Jutro zrobię zdjęcia i wstawię.
Dostała też gumki i spinki, a Iwan sznurek do przeciągania :)

Jeśli chcecie nam pomóc wygrać w konkursie, to proszę polubcie na Facebooku to:
https://www.facebook.com/uwagadobrypies
oraz to:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=248629875196766&set=o.147913365301916&type=3
Bardzo Was proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję :)

No to już wszystko rozumiem ;)
Fajnie, że myślisz o kundelkach :) Ja niedawno namówiłam ciocię, żeby adoptowała bidę i teraz ma psie ADHD :D Ja jestem całym sercem przy terierach :loveu:, dlatego kolejny pies na 99% będzie cairn terierem. Marzę w przyszłości o hodowli (nie rozmnażalni), dlatego póki co o kundelkach nie myślę w kategorii przygarnięcia, ale staram się namawiać osoby, które po prostu chcą psa, żeby chociaż przeszli się do schroniska i zobaczyli.

Kurteczka Tori super, sweterek też fajny :)

Posted

Wiem, że to galeria moich zwierzów, ale pochwalę się :)
Dziś, a raczej wczoraj, bo 3.12 ukończyłam siedemnasty rok życia. Tak, jestem z grudnia i mam rok w plecy :lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']no to wszystkiego najlepszego,zdrowia,pieniędzy oraz spełnienia wszystkich marzeń

pozdrawiam serdecznie:)

Dziękuję bardzo! :)