Lucky. Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 pozwoliłam sobie wysłać zaproszenie na fb do ciebie :) Quote
omry Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Lucky. napisał(a):pozwoliłam sobie wysłać zaproszenie na fb do ciebie :) Okej :) A jak mnie znalazłaś? :) Quote
WATACHA Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 omry napisał(a):Okej :) A jak mnie znalazłaś? :) No właśnie hi,hi,hi napisz, napisz ;) Quote
omry Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Lucky. napisał(a):z wątku o fotografii :diabloti: Aaaa widzisz :D Quote
A&L Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Hej ;) Witam się po raz pierwszy w tej galerii. Powiedz mi, bo się pogubiłam - ile Ty masz yorków? Bo na 1 str opisujesz jednego, a na zdjęciach widziałam (chyba) 3 (wiem, jestem leniwa i nie chce mi się czytać całej galerii)? Mam, a włściwie można już w sumie powiedzieć, że miałam podobny problem do Twojego - wybór rasy kolejnego psa. Ja już jestem w 95% zdecydowana, tylko mam nadzieję, że u mnie kolejny pies pojawi się w przyszłym roku :) No ale gust w rasach mamy rozbieżny, więc nie będę tu przynudzać :D Wymiziaj psio - szczurze stadko ;) Zapraszam do nas :) Quote
omry Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 A&L napisał(a):Hej ;) Witam się po raz pierwszy w tej galerii. Powiedz mi, bo się pogubiłam - ile Ty masz yorków? Bo na 1 str opisujesz jednego, a na zdjęciach widziałam (chyba) 3 (wiem, jestem leniwa i nie chce mi się czytać całej galerii)? Mam, a włściwie można już w sumie powiedzieć, że miałam podobny problem do Twojego - wybór rasy kolejnego psa. Ja już jestem w 95% zdecydowana, tylko mam nadzieję, że u mnie kolejny pies pojawi się w przyszłym roku :) No ale gust w rasach mamy rozbieżny, więc nie będę tu przynudzać :D Wymiziaj psio - szczurze stadko ;) Zapraszam do nas :) Witamy :) Nasze psy to Torika, najstarsza yorczyca oraz Iwan. Dwa pozostałe yorki są rodziców mojego chłopaka, ale często wychodzą z nami na spacer, a psy tworzą już stadko :) No ja wybrałam rottki, ale tak szczerze to chłopak namówił mnie na kundelki ze schronu. Będę szukała psów dużych, z krótką sierścią i lubiących biegać. Zamierzam ćwiczyć z psami weight pulling, bike joring i zaprzęgi :) Stwierdziliśmy po prostu, że nie ma sensu kupować psów, skoro tyle ich czeka na dom :) Tori wczoraj została obkupiona. Ma nową kurteczkę i sweterek :) Jutro zrobię zdjęcia i wstawię. Dostała też gumki i spinki, a Iwan sznurek do przeciągania :) Jeśli chcecie nam pomóc wygrać w konkursie, to proszę polubcie na Facebooku to: https://www.facebook.com/uwagadobrypies oraz to: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=248629875196766&set=o.147913365301916&type=3 Bardzo Was proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję :) Quote
omry Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Tori raczej fotomodelką nie będzie - nienawidzi pozować :evil_lol: Słodziaśna kurteczka na miasto :D W środku polar, z zewnątrz nieprzemakalny materiał. Jak idzie w tym ubranku to nie ma ludzia (ani psa) który by się za nią nie obejrzał :cool3: Quote
omry Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 (edited) I zwykły, wygodny sweterek pod blok i na pola :) Edited April 17, 2012 by omry Quote
Kasi i Lena Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Śliczne psiaki. Iwan taki uśmiechnięty i radosny:loveu: Tori psia księżniczka,świetną ma kurteczkę:loveu: Fajnie wygląda taki duży rotek w otoczeniu stadka yorków:D Quote
omry Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Śliczne psiaki. Iwan taki uśmiechnięty i radosny:loveu: Tori psia księżniczka,świetną ma kurteczkę:loveu: Fajnie wygląda taki duży rotek w otoczeniu stadka yorków:D Dziękuję w imieniu psiaków i witam :) Ludzie się za nami nieźle oglądają, jak idziemy z trzema yorkami i rottkiem :D Ma Iwaś obstawę :) Quote
lawendowa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Mnie też intryguje Wasza czwórka:D Dość nietypowe połączenie ;-) Quote
ania90 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 czasem nie typowe polaczania sie wydaje a psiaki tak sie zzyja ze zyc bez siebie nie moga ;) Quote
omry Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Torika wszystkich pilnuje jak oczka w głowie i myślę, że jest alfą tego stadka. Iwan się w babskie sprawy nie miesza, on sobie jest z boku nich, ale jak duży kundel leciał na Torikę z zębami, to ani się wahał, od razu go pogonił, nikt nie będzie się rzucał do jego dziewczyn :) Tori zawsze musi iść na końcu, a niech tylko jej ktoś zniknie z oczu.. Lata wszędzie i szuka, aż nie znajdzie :) Nawet jak na Tekilę, za którą nie przepada nawarczał pies kuzynek, to od razu biegła zobaczyć co się dzieje, oddzieliła suńki i obwąchiwała Tekilę całą. Doksa jakiś rok temu próbowała walczyć z Toriką, a już szczególnie, jak mój chłopak Torice okazywał czułość. Raz się nieźle sobie rzuciły do gardeł, ale Doksa odpuściła i już nie ma żadnych spięć. Jak Torice coś nie pasuje, to warczy, a wtedy reszta, łącznie z Iwanem, schodzi jej z drogi. Ma dziewczyna mocny charakter :) Quote
A&L Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='omry']Witamy :) Nasze psy to Torika, najstarsza yorczyca oraz Iwan. Dwa pozostałe yorki są rodziców mojego chłopaka, ale często wychodzą z nami na spacer, a psy tworzą już stadko :) No ja wybrałam rottki, ale tak szczerze to chłopak namówił mnie na kundelki ze schronu. Będę szukała psów dużych, z krótką sierścią i lubiących biegać. Zamierzam ćwiczyć z psami weight pulling, bike joring i zaprzęgi :) Stwierdziliśmy po prostu, że nie ma sensu kupować psów, skoro tyle ich czeka na dom :) Tori wczoraj została obkupiona. Ma nową kurteczkę i sweterek :) Jutro zrobię zdjęcia i wstawię. Dostała też gumki i spinki, a Iwan sznurek do przeciągania :) Jeśli chcecie nam pomóc wygrać w konkursie, to proszę polubcie na Facebooku to: https://www.facebook.com/uwagadobrypies oraz to: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=248629875196766&set=o.147913365301916&type=3 Bardzo Was proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję :) No to już wszystko rozumiem ;) Fajnie, że myślisz o kundelkach :) Ja niedawno namówiłam ciocię, żeby adoptowała bidę i teraz ma psie ADHD :D Ja jestem całym sercem przy terierach :loveu:, dlatego kolejny pies na 99% będzie cairn terierem. Marzę w przyszłości o hodowli (nie rozmnażalni), dlatego póki co o kundelkach nie myślę w kategorii przygarnięcia, ale staram się namawiać osoby, które po prostu chcą psa, żeby chociaż przeszli się do schroniska i zobaczyli. Kurteczka Tori super, sweterek też fajny :) Quote
omry Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Wiem, że to galeria moich zwierzów, ale pochwalę się :) Dziś, a raczej wczoraj, bo 3.12 ukończyłam siedemnasty rok życia. Tak, jestem z grudnia i mam rok w plecy :lol: Quote
Oscar Patric Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 no to wszystkiego najlepszego,zdrowia,pieniędzy oraz spełnienia wszystkich marzeń pozdrawiam serdecznie:) Quote
omry Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='unikatowydiament']no to wszystkiego najlepszego,zdrowia,pieniędzy oraz spełnienia wszystkich marzeń pozdrawiam serdecznie:) Dziękuję bardzo! :) Quote
Naklejka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ale impreza :cool3: Wszystkiego najlepszego!:p Ja niedawno też świętowałam, a dokładnie to chyba tydzień temu było :eviltong: Quote
łamAga Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 No no no :lol: najlepszego :new-bday::BIG::tort::new-bday: Quote
Amber Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 :new-bday::tort::BIG::laola: Ślicznie wyglądałaś :) Quote
WATACHA Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 I od nas wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :). Quote
Recommended Posts