jusstyna85 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 A to nie sprawy alergiczne? Quote
marra Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zdaje się że Paulinken jest raczej słowna więc może jej gdzieś umknęło, jak powszechnie wiadomo mi też się zdarza i trzeba się upominać :D A Bobi napewno da radę wytrzymać z oczkami do 27, dzielny z niego facecik :) Quote
nescca Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Moja kochana Bobina..... On jest taki dzielny i grzeczny.....ściskam Bobiku kochany. Quote
Jasza Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Takie czekanie jest najgorsze... Ale 27 niedługo. Paczka z fantami przygotowana - wyślę w poniedziałek. Quote
Lili8522 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Bobinku Dobranoc :loveu::loveu::loveu: Quote
danavas Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='marra']Zdaje się że Paulinken jest raczej słowna więc może jej gdzieś umknęło, jak powszechnie wiadomo mi też się zdarza i trzeba się upominać :D A Bobi napewno da radę wytrzymać z oczkami do 27, dzielny z niego facecik :)[/QUOTE] też mi sie tak wydaje...w tym natłoku psów i deklaracji nie sposób nie pominąć czegoś....dobijam sie do niej ale ostatnio jest mało na dogo i cały czas skrzynka zapchana..... Quote
Kalva Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Bobisiu trzymam kciuki za oczka, będzie dobrze, już tylko parę dni i pan doktor pomoże! Quote
Sarunia-Niunia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Dobrej nocki Bobineczku!!! Śpij słodko...:):):)... Quote
marra Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ciocia marra mówi Bobkowi dzień dobry :) Quote
danavas Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 ciocia danavas mówi cioci marze dzień dobry you to;) Quote
marra Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='danavas']ciocia danavas mówi cioci marze dzień dobry you to;)[/QUOTE] haha dobre :D znów ranek i znów dzień dobry...jak brzydko za oknem :( Quote
Lili8522 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 To ja też mówię Dzień Dobry :lol: U nas też brzydko :-( Quote
danavas Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 u nas mokro i ponuro...chłopaki punkt 9 ta na baczność, celem szukania nowych przygód...ale jak tylko wyszli na podwórko to szybkie siku i oni już nie chcą!!!!! ciepłe dupy do domu pchali.... Quote
Sarunia-Niunia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dzień dobry dla Bobinka:):):) U nas też brzydko i trochę mokrawo, a moje jamniczki też na ogród, szybkie siku i fruu do domku na kanapy...:):):)... Quote
danavas Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Jasza podarowała dla Bobiego na bazarek cudne ciuszki, właśnie je wystawiam....moja mama zgarnęła już dla siebie z tej puli sukienkę i kurtkę i dała za to 50 zł ....wpisuje tą kasę na konto Bobiego:) dzięki Jasza....fanty super:) teraz Bobi ma 700zł na koncie a jeszcze z bazarku nam skapnie:) jest za co go leczyć w razie czego a wyjazd do Wrocka też mamy gratis bo Jurand płaci za paliwo.....on jest kasiasty to może.... z łapkami u Bobinka już fajnie, już go nie bolą, ten ArthroFos mu pomaga:) zrobiłyśmy tak jak wecio kazał przerwę w podawaniu i nic się nie działo:) Quote
danavas Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 zapraszam cioteczki na Bobinkowy bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/214911-sukienki-Tuniki-i-bi%C5%BCu...oraz-ca%C5%82a-reszta-....-%29-do-20.10.2011-do-21-00?p=17663074#post17663074[/url] nie ukrywam że licze na rozsyłanie;) Quote
marra Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='danavas']Jasza podarowała dla Bobiego na bazarek cudne ciuszki, właśnie je wystawiam....moja mama zgarnęła już dla siebie z tej puli sukienkę i kurtkę i dała za to 50 zł ....wpisuje tą kasę na konto Bobiego:) dzięki Jasza....fanty super:) teraz Bobi ma 700zł na koncie a jeszcze z bazarku nam skapnie:) jest za co go leczyć w razie czego a wyjazd do Wrocka też mamy gratis bo Jurand płaci za paliwo.....on jest kasiasty to może.... z łapkami u Bobinka już fajnie, już go nie bolą, ten ArthroFos mu pomaga:) zrobiłyśmy tak jak wecio kazał przerwę w podawaniu i nic się nie działo:)[/QUOTE] Hmmmm osobiście nie mam dobrych doświadczeń z odstawieniem tego typu leków :( u nas pojawił się nawrót choroby z podwójną siłą :( miejmy nadzieję że Bobka to nie spotka. Quote
danavas Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='marra']Hmmmm osobiście nie mam dobrych doświadczeń z odstawieniem tego typu leków :( u nas pojawił się nawrót choroby z podwójną siłą :( miejmy nadzieję że Bobka to nie spotka.[/QUOTE] my odstawiłyśmy tylko żeby sprawdzić czy dolegliwości nie wrócą....nie wróciły...ale dajemy mu je dalej.... Quote
marra Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='danavas']my odstawiłyśmy tylko żeby sprawdzić czy dolegliwości nie wrócą....nie wróciły...ale dajemy mu je dalej....[/QUOTE] Aaa rozumię, tylko się cieszyć że go nic nie boli :) Quote
Kora Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ciotki, poprosze numer konta na synka przeslane zostana pieniadze za suszarke i koszt przesylki bezposrednio od kupijacej dogomaniaczki. Quote
danavas Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Kora']Ciotki, poprosze numer konta na synka przeslane zostana pieniadze za suszarke i koszt przesylki bezposrednio od kupijacej dogomaniaczki.[/QUOTE] superowo:) dziękujemy bardzo:) Quote
Recommended Posts