Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdaje się że Paulinken jest raczej słowna więc może jej gdzieś umknęło, jak powszechnie wiadomo mi też się zdarza i trzeba się upominać :D
A Bobi napewno da radę wytrzymać z oczkami do 27, dzielny z niego facecik :)

Posted

[quote name='marra']Zdaje się że Paulinken jest raczej słowna więc może jej gdzieś umknęło, jak powszechnie wiadomo mi też się zdarza i trzeba się upominać :D
A Bobi napewno da radę wytrzymać z oczkami do 27, dzielny z niego facecik :)[/QUOTE]
też mi sie tak wydaje...w tym natłoku psów i deklaracji nie sposób nie pominąć czegoś....dobijam sie do niej ale ostatnio jest mało na dogo i cały czas skrzynka zapchana.....

Posted

[quote name='danavas']ciocia danavas mówi cioci marze dzień dobry you to;)[/QUOTE]

haha dobre :D znów ranek i znów dzień dobry...jak brzydko za oknem :(

Posted

u nas mokro i ponuro...chłopaki punkt 9 ta na baczność, celem szukania nowych przygód...ale jak tylko wyszli na podwórko to szybkie siku i oni już nie chcą!!!!! ciepłe dupy do domu pchali....

Posted

Jasza podarowała dla Bobiego na bazarek cudne ciuszki, właśnie je wystawiam....moja mama zgarnęła już dla siebie z tej puli sukienkę i kurtkę i dała za to 50 zł ....wpisuje tą kasę na konto Bobiego:)

dzięki Jasza....fanty super:)

teraz Bobi ma 700zł na koncie a jeszcze z bazarku nam skapnie:)

jest za co go leczyć w razie czego a wyjazd do Wrocka też mamy gratis bo Jurand płaci za paliwo.....on jest kasiasty to może....

z łapkami u Bobinka już fajnie, już go nie bolą, ten ArthroFos mu pomaga:) zrobiłyśmy tak jak wecio kazał przerwę w podawaniu i nic się nie działo:)

Posted

zapraszam cioteczki na Bobinkowy bazarek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/214911-sukienki-Tuniki-i-bi%C5%BCu...oraz-ca%C5%82a-reszta-....-%29-do-20.10.2011-do-21-00?p=17663074#post17663074[/url]

nie ukrywam że licze na rozsyłanie;)

Posted

[quote name='danavas']Jasza podarowała dla Bobiego na bazarek cudne ciuszki, właśnie je wystawiam....moja mama zgarnęła już dla siebie z tej puli sukienkę i kurtkę i dała za to 50 zł ....wpisuje tą kasę na konto Bobiego:)

dzięki Jasza....fanty super:)

teraz Bobi ma 700zł na koncie a jeszcze z bazarku nam skapnie:)

jest za co go leczyć w razie czego a wyjazd do Wrocka też mamy gratis bo Jurand płaci za paliwo.....on jest kasiasty to może....

z łapkami u Bobinka już fajnie, już go nie bolą, ten ArthroFos mu pomaga:) zrobiłyśmy tak jak wecio kazał przerwę w podawaniu i nic się nie działo:)[/QUOTE]

Hmmmm osobiście nie mam dobrych doświadczeń z odstawieniem tego typu leków :( u nas pojawił się nawrót choroby z podwójną siłą :( miejmy nadzieję że Bobka to nie spotka.

Posted

[quote name='marra']Hmmmm osobiście nie mam dobrych doświadczeń z odstawieniem tego typu leków :( u nas pojawił się nawrót choroby z podwójną siłą :( miejmy nadzieję że Bobka to nie spotka.[/QUOTE]

my odstawiłyśmy tylko żeby sprawdzić czy dolegliwości nie wrócą....nie wróciły...ale dajemy mu je dalej....

Posted

[quote name='danavas']my odstawiłyśmy tylko żeby sprawdzić czy dolegliwości nie wrócą....nie wróciły...ale dajemy mu je dalej....[/QUOTE]

Aaa rozumię, tylko się cieszyć że go nic nie boli :)

Posted

[quote name='Kora']Ciotki, poprosze numer konta na synka przeslane zostana pieniadze za suszarke i koszt przesylki bezposrednio od kupijacej dogomaniaczki.[/QUOTE]
superowo:) dziękujemy bardzo:)