Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marra napisał(a):
Podejrzewam że sprawczynią tego że się nie mieści jest mama :D oj znam takie mamy znam ;)

tak tak mamuśka potrafi...... chłopaki niedługo będą mieć szkołę.....chcemy w grudniu skorzystać z usług psiego psychologa, bo jest kilka rzeczy które chciałabym wyeliminować w zachowaniu moich ogonków....z Bobim będzie specyficznie bo to ślepaczek......

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
A ja do Bobiego mam jakiś szczególny sentyment... To taki dziadunio, który szczególnie zapadł mi w serce...

ten dziadunio dziś rozłożył Kubę na łopatki.....Kubuś się zakochał w suce sąsiadów a że jej nie może dorwać to gwałci wszystko inne w koło..;) wskoczył na Bobiego i chciał sobie ulżyć...a Bobi warknął raz i drugi ostrzegawczo a potem spacyfikował lowelasa.....
on uważa że jest najważniejszy...niczego i nikogo się nie boi...idzie "na ślepo" :) taranem....jak go głaskamy a któryś z chłopaków podleci..to tak się rozpycha zadkiem że nie mają szans na dojście.... rano pierwszy szczeka na cały regulator że pora na dwór.....myślę że on się ustawił na samym szczycie tego ich stada..... Demola też zdominował....

Posted

danavas napisał(a):
ten dziadunio dziś rozłożył Kubę na łopatki.....Kubuś się zakochał w suce sąsiadów a że jej nie może dorwać to gwałci wszystko inne w koło..;) wskoczył na Bobiego i chciał sobie ulżyć...a Bobi warknął raz i drugi ostrzegawczo a potem spacyfikował lowelasa.....
on uważa że jest najważniejszy...niczego i nikogo się nie boi...idzie "na ślepo" :) taranem....jak go głaskamy a któryś z chłopaków podleci..to tak się rozpycha zadkiem że nie mają szans na dojście.... rano pierwszy szczeka na cały regulator że pora na dwór.....myślę że on się ustawił na samym szczycie tego ich stada..... Demola też zdominował....

On poprostu nie widzi przeszkód aby tak nie robić :D

Posted

danavas napisał(a):
hehehe....zawsze powtarzam że Bobi ma w nosie to czego nie widzi;P

Haha dobre. Bobinku mizianka od ciotki.Poleciałam na bazarek i złozyłam zamówienie , mam nadzieję , ze nie zapózno.

Posted

moni12 napisał(a):
Haha dobre. Bobinku mizianka od ciotki.Poleciałam na bazarek i złozyłam zamówienie , mam nadzieję , ze nie zapózno.

dziękujemy za zamówienie...zostało przyjęte do realizacji:)

Posted

dziś wariowali ze szczeniakami które mam na chwilkę na awaryjnym tymczasie....niestety na strychu bo w domu juz mam zakaz sprowadzania nowych ogonków.... Bobi tak latał jak wariat...taki beztroski:)

Kochani bardzo Was prosze o pomoc w tej sprawie...nie udźwignę tego sama....postanowiłam że one nie umrą w schronie....

http://www.dogomania.pl/threads/218412-Robaki-pchły-i-ludzka-głupota...trzy-psiaki-które-miały-umrzeć-z-głodu....

Posted

zauważyłam zależność....kiedy Bobi mniej wychodzi to oczy nie łzawią...jak tylko pójdzie na podwórko to wraca ze łzami w oczach....
kombinujemy termin do prof. Kiełbowicza...

Posted

danavas napisał(a):
zauważyłam zależność....kiedy Bobi mniej wychodzi to oczy nie łzawią...jak tylko pójdzie na podwórko to wraca ze łzami w oczach....
kombinujemy termin do prof. Kiełbowicza...

To trochę też jak ludzie, czasami też mi się takie coś zdarza, zawsze mówię wtedy że mam światłowstręt :D

Posted

marra napisał(a):
Wczoraj przelałam pieniążki.

już doszły:)
będę dzwonić do prof Kiełbowicza żeby nas przyjął z Bobim w przyszłym tygodniu...nie wiem co z tego wyjdzie bo to tydzień przed świętami...ale będę próbować.....