jusstyna85 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 http://img440.imageshack.us/img440/5771/dsc02703d.jpg Słodziak :) Quote
danavas Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 marra napisał(a):Podejrzewam że sprawczynią tego że się nie mieści jest mama :D oj znam takie mamy znam ;) tak tak mamuśka potrafi...... chłopaki niedługo będą mieć szkołę.....chcemy w grudniu skorzystać z usług psiego psychologa, bo jest kilka rzeczy które chciałabym wyeliminować w zachowaniu moich ogonków....z Bobim będzie specyficznie bo to ślepaczek...... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 A ja do Bobiego mam jakiś szczególny sentyment... To taki dziadunio, który szczególnie zapadł mi w serce... Quote
danavas Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):A ja do Bobiego mam jakiś szczególny sentyment... To taki dziadunio, który szczególnie zapadł mi w serce... ten dziadunio dziś rozłożył Kubę na łopatki.....Kubuś się zakochał w suce sąsiadów a że jej nie może dorwać to gwałci wszystko inne w koło..;) wskoczył na Bobiego i chciał sobie ulżyć...a Bobi warknął raz i drugi ostrzegawczo a potem spacyfikował lowelasa..... on uważa że jest najważniejszy...niczego i nikogo się nie boi...idzie "na ślepo" :) taranem....jak go głaskamy a któryś z chłopaków podleci..to tak się rozpycha zadkiem że nie mają szans na dojście.... rano pierwszy szczeka na cały regulator że pora na dwór.....myślę że on się ustawił na samym szczycie tego ich stada..... Demola też zdominował.... Quote
moni12 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 I kto by pomyślał , ze Bobinek taki rozrabiaka :)) Quote
marra Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 danavas napisał(a):ten dziadunio dziś rozłożył Kubę na łopatki.....Kubuś się zakochał w suce sąsiadów a że jej nie może dorwać to gwałci wszystko inne w koło..;) wskoczył na Bobiego i chciał sobie ulżyć...a Bobi warknął raz i drugi ostrzegawczo a potem spacyfikował lowelasa..... on uważa że jest najważniejszy...niczego i nikogo się nie boi...idzie "na ślepo" :) taranem....jak go głaskamy a któryś z chłopaków podleci..to tak się rozpycha zadkiem że nie mają szans na dojście.... rano pierwszy szczeka na cały regulator że pora na dwór.....myślę że on się ustawił na samym szczycie tego ich stada..... Demola też zdominował.... On poprostu nie widzi przeszkód aby tak nie robić :D Quote
danavas Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 marra napisał(a):On poprostu nie widzi przeszkód aby tak nie robić :D hehehe....zawsze powtarzam że Bobi ma w nosie to czego nie widzi;P Quote
moni12 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 danavas napisał(a):hehehe....zawsze powtarzam że Bobi ma w nosie to czego nie widzi;P Haha dobre. Bobinku mizianka od ciotki.Poleciałam na bazarek i złozyłam zamówienie , mam nadzieję , ze nie zapózno. Quote
danavas Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 moni12 napisał(a):Haha dobre. Bobinku mizianka od ciotki.Poleciałam na bazarek i złozyłam zamówienie , mam nadzieję , ze nie zapózno. dziękujemy za zamówienie...zostało przyjęte do realizacji:) Quote
unixena Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Widze ze Bobi robi za terminatora ..hihihi :eviltong:...ustawiil sobie Kube i Demola i teraz zaden mu nie podskoczy ...:diabloti::diabloti: Quote
danavas Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 dziś wariowali ze szczeniakami które mam na chwilkę na awaryjnym tymczasie....niestety na strychu bo w domu juz mam zakaz sprowadzania nowych ogonków.... Bobi tak latał jak wariat...taki beztroski:) Kochani bardzo Was prosze o pomoc w tej sprawie...nie udźwignę tego sama....postanowiłam że one nie umrą w schronie.... http://www.dogomania.pl/threads/218412-Robaki-pchły-i-ludzka-głupota...trzy-psiaki-które-miały-umrzeć-z-głodu.... Quote
Jasza Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Bardzo przepraszam Was wszystkich... Malutka ma dopiero 8-10 miesięcy...i wygląda jak wygląda....waży tylko 8 kilo... Nie ma pieniędzy na leczenie i nie ma DT a w schronisku w takim stanie nie da rady...:-( http://www.dogomania.pl/threads/2184...miesiecy/page2 Quote
Sarunia-Niunia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Mizianka dla Kochanego Bobinia:):):) Quote
marra Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Zapraszam Was na bazarek dla podopiecznych Szarej Przystani - kartki świąteczne i nie tylko, książki, sianko pod wigilijny obrus, zakładki do ksiażek i wiele innych rzeczy http://www.dogomania.pl/threads/218656-Kartki-kalendarze-sianko-pod-wigilijny-obrus-książki-i-inne-dla-quot-Szarej-Przystani-quot-!!?p=18107112#post18107112 Quote
moni12 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Bobinku ciotka pamięta , zagląda i kocha naszego ślepaczka-rozrabiaczka. Quote
moni12 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='danavas']a Bobi kocha ciotki:)[/QUOTE] A ciotki Bobiego. Mizianka dla kochanego ślepaczka. Quote
danavas Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 zauważyłam zależność....kiedy Bobi mniej wychodzi to oczy nie łzawią...jak tylko pójdzie na podwórko to wraca ze łzami w oczach.... kombinujemy termin do prof. Kiełbowicza... Quote
marra Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 danavas napisał(a):zauważyłam zależność....kiedy Bobi mniej wychodzi to oczy nie łzawią...jak tylko pójdzie na podwórko to wraca ze łzami w oczach.... kombinujemy termin do prof. Kiełbowicza... To trochę też jak ludzie, czasami też mi się takie coś zdarza, zawsze mówię wtedy że mam światłowstręt :D Quote
danavas Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 marra napisał(a):Wczoraj przelałam pieniążki. już doszły:) będę dzwonić do prof Kiełbowicza żeby nas przyjął z Bobim w przyszłym tygodniu...nie wiem co z tego wyjdzie bo to tydzień przed świętami...ale będę próbować..... Quote
Recommended Posts