Sarunia-Niunia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Proszę przytul i ukochaj mocno ode mnie Bobisia!!!! Najważniejsze, żeby Go nie bolało... I ja mam nadzieję, że Twoja mamcia kocha Go całym sercem!!! A nawet jestem tego pewna!!! Quote
unixena Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Kurcze az 9 tabletek dziennie :crazyeye:....no ale jak ma to pomoc .A przeboje z korkiem mieliscie niczym z typowych filmow Bareji .:eviltong::eviltong:.heheh .Czyli prawie wszystko "normalnie" :evil_lol:.Najwazniejsze ,ze dojechaliscie cali i zdrowi a i auto jak to sie mowi ..zyje ...:diabloti:. Quote
danavas Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 te leki to głównie witaminy i suplementy diety a Bobi jest w siódmym niebie bo dostaje dzięki temu jeść trzy razy dziennie...trzeba chować tablety w karmię żeby łykał:) Quote
marra Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Niezłe miałyście przygody ale bzykający wszystko Jurek poprostu wymiata :D żeby nawet siedzenie ? buhahahaha :D Bobinku kochany a ty możesz nie widzieć i tak cie kochamy :) Quote
moni12 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wreszcie dziś przed chwilką poleciała stała dla Bobinka za 09. i 10. Bobinku mizianka. Quote
danavas Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='moni12']Wreszcie dziś przed chwilką poleciała stała dla Bobinka za 09. i 10. Bobinku mizianka.[/QUOTE] kochaniutka...ale Ty już wpłacałaś na wrzesień i październik...:) masz nadpłatę;P Quote
danavas Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Bio_Karoten 19,45 zł Rutinoscorbin 7,95 zł Aescin 14,90 zł Calcium dobesilate 6,90 zł Klarin Activ z luteiną 21,45 zł Encorton 3,20 zł to są leki przepisane przez profesora Kiełbowicza....razem wyszło 73,85 po odliczeniu Bobinkowi zostaje 662,35 zł myślę że jak zrobimy Bobiemu badania krwi to możemy zainwestować w jakąś dobrą karmę na wzmocnienie stawów no i co tam jeszcze ewentualnie się okaże.... co Wy na to? Quote
moni12 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='danavas']kochaniutka...ale Ty już wpłacałaś na wrzesień i październik...:) masz nadpłatę;P[/QUOTE] Bo głowę tracę dla naszego kochanego Bobinka:lol:.Danavas to jak będzie pora na kolejna wpłate daj cynk na pw i wymiziaj słoneczko ode mnie. Quote
danavas Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='moni12']Bo głowę tracę dla naszego kochanego Bobinka:lol:.Danavas to jak będzie pora na kolejna wpłate daj cynk na pw i wymiziaj słoneczko ode mnie.[/QUOTE] wymiziane:) Quote
marra Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Danavas czy Bobi jest juz oficjalnie Twój ? znaczy...mamy oczywiście :P bo nie wiem jak z deklaracją, wysyłać ? Quote
danavas Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='marra']Danavas czy Bobi jest juz oficjalnie Twój ? znaczy...mamy oczywiście :P bo nie wiem jak z deklaracją, wysyłać ?[/QUOTE] papierów adopcyjnych nikt jeszcze nie podpisywał;)...nadal jest niczyj...chociaż nasze serca są jego....całe:) on ma coś odłożone na czarną godzinę więc jeśli myślisz o przeniesieniu swojej stałej na innego psiaka to nie będziemy się obrażać.... Quote
marra Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='danavas']papierów adopcyjnych nikt jeszcze nie podpisywał;)...nadal jest niczyj...chociaż nasze serca są jego....całe:) on ma coś odłożone na czarną godzinę więc jeśli myślisz o przeniesieniu swojej stałej na innego psiaka to nie będziemy się obrażać....[/QUOTE] nie nie, zapłacę oczywiście ale myślałam że w tej kwestii się coś wyklarowało. W takim razie dzis zrobię przelew. Quote
danavas Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='marra']nie nie, zapłacę oczywiście ale myślałam że w tej kwestii się coś wyklarowało. W takim razie dzis zrobię przelew.[/QUOTE] zrobimy Bobiemu badanie krwi....a po wynikach będziemy ta kwestię omawiać:) Quote
Lili8522 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='danavas']zrobimy Bobiemu badanie krwi....a po wynikach będziemy ta kwestię omawiać:)[/QUOTE] To wszystko zależy od badania? :diabloti: Quote
marra Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='danavas']zrobimy Bobiemu badanie krwi....a po wynikach będziemy ta kwestię omawiać:)[/QUOTE] Deklaracja wysłana :) Quote
danavas Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Lili8522']To wszystko zależy od badania? :diabloti:[/QUOTE] ale ciotki łapią za słówka...heheh... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ciocie Kochane! Przepraszam, że tu na wątku, ale bardzo proszę zajrzyjcie na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/2162...7#post17822457 Dla bardzo chorutkiej jamnisiowej Pinesi, uratowanej z łańcucha. Ona ogromnie potrzebuje pomocy... każdy grosik się liczy!!! Quote
Jasza Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Zaglądam, uściski dla "złodzieja serc" :-) Quote
marra Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jak tam Bobek ? szykuje się już do adopcji przez mamę Danavas ?? :D Kochani prosimy o pomoc, każdy grosik cenny http://www.dogomania.pl/threads/216384-Poszukujemy-domu-tymczasowego-dla-suczki!!!PILNE!!!?p=17844150#post17844150 Quote
marra Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Danavas zagubiłam gdzieś wątek konkursu miss i mistera dogo dlatego tutaj pozwolę sobie na wątku Bobka serdecznie Ci podziękować za tak wspaniały upominek :) Naprawdę uśmiałam się i jednocześnie bardzo mi miło, oczywiście rameczka zajęła honorowe miejsce :) dziękujemy ! Quote
danavas Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 marra napisał(a):Danavas zagubiłam gdzieś wątek konkursu miss i mistera dogo dlatego tutaj pozwolę sobie na wątku Bobka serdecznie Ci podziękować za tak wspaniały upominek :) Naprawdę uśmiałam się i jednocześnie bardzo mi miło, oczywiście rameczka zajęła honorowe miejsce :) dziękujemy ! Bardzo prosze...nie nadążam do wszystkich wysyłac ale do ostatniego powiennam sie wyrobić....i jak juz każdy dostanie to w listopadzie rusza nowa edycja:) miały być wybory jesienne...będą wybory zimowe... Quote
danavas Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 jutro rano będe dzwonić do dr Kiełbowicza....Bobi miał leki podawane...potem tydzień przerwy...a jutro pooglądam mu oczka i bede konsultować...co mnie niepokoi to ten paskudny wyciek z oczków.... to co miało sie po lekach pozmieniać jest widocznie bledsze:) ale te łzawienia ...nie fajne.... nie wiem czy nie każe nam znów przyjechać.... źle wspominam wycieczki do Wrocka moim autem;) myslałam że nic dziwniejszego mi sie nie przytrafi ale to co wczoraj odstawiłam było dużo ciekawsze...ale to opowiem innym razem....dobranoc.... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Bobiniu! Nie martw nas chłopaku... masz być zdrowy i wesoły Skarbie!!! Quote
feliksik Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 cześć piesku - to czekamy na opinię po konsultacji Quote
Recommended Posts