danavas Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 jesteśmy po wizycie u okulisty...nie jest dobrze cioteczki.... Bobi wymaga bardzo szybkiej wizyty u okulisty z dobrym sprzętem...dr z Gliwic odesłał mnie do swojego nauczyciela Profesora Kiełbowskiego.....podobno on u siebie we Wrocławiu ma najlepszy sprzęt w Polsce...z Jurandem też tam musimy jechać więc znów będzie podróż z dwupakiem...oczka Bobiego...zwłaszca lewe bardzo źle wyglądają ....jakby było w nich ogromne ciśnienie...naczynka powiększone...żadne krople czy maści nic nie zdziałają .....a jeszcze mogą zaszkodzić bo niektóre podnoszą to ciśnienie...trzeba go szybko przebadać...Nescca nas umówi na wizytę...mam nadzieje ze będzie trzeba długo czekać....boje się o Bobiego bardzo....ma spora kwotę w zapasie...oby to wystarczyło....powiedział nam dziś ten lekarz że on odczuwa duży dyskomfort i może go to oczko boleć....:( dziś nas nic nie skasowano.....a za paliwo 30 zł zapłacił Jurand;) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Biedny Bobinek...:shake:... A taką miałam nadzieję, że wyczytam optymistyczne wieści takie, jak u Juranda... Bobisiu! Na dobranoc bardzo mocno Cię przytulam:glaszcze:, mocniej niż zwykle... I całuję w nochalek:buzi:... Śpij dobrze Kochany...:sleep2::sleep2::sleep2:... i śnij pięknie... Quote
wapiszon Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Przykre wieści ;( No to jedźcie jak najszybciej do Wrocławia , trzeba psiakom pomóc Quote
moni12 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Bobinku biedulko mizianka na dobranoc. Quote
danavas Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 nescca napisał(a):Hej Bobi(k).... śpij słodko :) oj ciotka...za to (k) to :mad::mad::mad: Quote
Lili8522 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ojej... Mam nadzieję Bobinku że nie cierpisz :-( Głaskam za uszkiem śliczności :loveu: Quote
marra Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Bobi już widzieć raczej nie będzie ale trzbe mu poprawić mimo wszystko jakośc życia, jeżeli ma go to boleć to trzeba zrobić co się da zeby mu ulżyć ale Bobek jest pod wspaniałymi skrzydłami Danavas no i mamy :D a Zocha na zdjęciu takie niewiniątko...jak można ją oskarżać o takie rzeczy ! ;D Quote
danavas Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 marra napisał(a):Bobi już widzieć raczej nie będzie ale trzbe mu poprawić mimo wszystko jakośc życia, jeżeli ma go to boleć to trzeba zrobić co się da zeby mu ulżyć ale Bobek jest pod wspaniałymi skrzydłami Danavas no i mamy :D a Zocha na zdjęciu takie niewiniątko...jak można ją oskarżać o takie rzeczy ! ;D ostatnio wszystko w domu kręci się w okół Zośki, a raczej tego co zniszczyła....ja jeszcze nie widziałam takiego kota....ADHD w stu procentach... Quote
danavas Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kalva napisał(a):to kiedy Bobiś jedzie do doktora??? Nessca nie umiała się wczoraj dodzwonić...dziś będzie próbować.....chcemy jak najszybciej bo nie ma co czekać.... Quote
danavas Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 kurde ten dr nie odbiera...raz odebrała żona i powiedziała że będzie wieczorem a od wczoraj już nikt nie chce z nami gadać...Nescca się tam do niego ostro dobija... Quote
danavas Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ciotki to jest wydarzenie po angielsku dla Bobiego....jeśli macie kogoś za granica lub znajomi mają , to rozsyłajcie proszę.... http://www.facebook.com/event.php?eid=219896391402047&ref=notif¬if_t=event_invite#!/event.php?eid=219896391402047¬if_t=event_invite Quote
Sarunia-Niunia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Co tam u Ciebie Bobinku, mój kochany Pupilku? Quote
moni12 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Pzelew wypisany , rano poleci stała na Bobinka za wrzesień i pażdziernik. Mizianka dla chłopaka. Quote
marra Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Odemnie także przelew poszedł przed chwilą :) Quote
danavas Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 dzięki dziewczyny... Nescca dodzwoniła się do dr Kiełbowicza.....ma zadzwonić 27-go bo on ma teraz za dużo zajęć i wtedy umówimy się na wizytę...kurde, to jeszcze tyle dni, boję się o Bobiego...te oczka nie wyglądają za ładnie..... Quote
Jasza Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Mam fanty, ale nie dam rady wystawić bazarku. Jeżeli się przydają - piszcie. Quote
danavas Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jasza napisał(a):Mam fanty, ale nie dam rady wystawić bazarku. Jeżeli się przydają - piszcie. fajnie Jasza:) a jakby to miało wyglądać.....? prześlesz nam fotki i opisy? czy fanty? Quote
Jasza Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Własnie mam problem z komputerem w domu...dlatego mogłabym wysłać fanty. Jakby co - poproszę adres na PW. Quote
Lili8522 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Bobinku trzymaj się :roll: Będzie dobrze, tylko musisz dzielnie wytrwać do czasu wizyty u Pana doktora... Miziolki dla Ciebie :loveu::loveu::loveu: Quote
danavas Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 marra napisał(a):Odemnie także przelew poszedł przed chwilą :) wpłyneło, dziękujemy.... przeglądałam wątek Bobiego i widzę że paulinken deklarowała 10 zł ale nie wpłaca....będę się więc upominać....choć nie lubię..... Quote
moni12 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Moja wpłata poszła dziś rano , wiec napewno juz doszła. Bobinku musisz się trzymać do wizyty. Quote
danavas Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 moni12 napisał(a):Moja wpłata poszła dziś rano , wiec napewno juz doszła. Bobinku musisz się trzymać do wizyty. tak doszła, dziękujemy:) Bobi nie wygląda jakby go bardzo bolało, jest wesoły...ale czasami trze łapką po tych oczkach więc, go to pewnie bardzo wkurza.... Quote
Recommended Posts