Lili8522 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Bobinku co tak u Ciebie? Może jakieś nowe zdjęcie będzie? :D:D:D [SIZE="1"]Przekonałeś już mamę Agi żeby Cię wzieła na DS czy jeszcze nie? :D:D Quote
danavas Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Lili8522']Bobinku co tak u Ciebie? Może jakieś nowe zdjęcie będzie? :D:D:D Przekonałeś już mamę Agi żeby Cię wzieła na DS czy jeszcze nie? :D:D moja wada wzroku pozwala mi na przeczytanie tylko tej większej trzcionki...tak...będą zdjęcia:eviltong::eviltong: a co z Kotem!!!!! Quote
marra Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='danavas']kto niby i w jakiej kwestii?? cóż...chyba Ty :D w kwestii zabrania Bobinka na DS:oops: bezpieczniej będzie jednak drobną czcionką :D Quote
Sarunia-Niunia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='marra']cóż...chyba Ty :D w kwestii zabrania Bobinka na DS:oops: bezpieczniej będzie jednak drobną czcionką :D Mara! Nie szarżuj... Wiesz, niby czcionka drobna, ale... Ja to myślę (i odważę się to napisać czcionką czytelną), że Bobinek tak zawładnął sercem mamci Danavas i samej Danavas, że to tylko kwestia czasu, kiedy na wątku przeczytamy, że Bobinek ma DS!!! Quote
danavas Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 najpierw muszę wyadoptować tego kota....kicia jest słodka i też już w naszych sercach ale dziś np Kuba z chłopakami zrobili włam na piętro i w ostatniej chwili złapałam kicie.....bardzo się wystraszyła, napuszyła jak pers i długo bała się wyjść z pokoju.... to se ne da 3 psy i kiciorka....z niezbyt ciepłymi relacjami.... Quote
marra Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Mara! Nie szarżuj... Wiesz, niby czcionka drobna, ale... Ja to myślę (i odważę się to napisać czcionką czytelną), że Bobinek tak zawładnął sercem mamci Danavas i samej Danavas, że to tylko kwestia czasu, kiedy na wątku przeczytamy, że Bobinek ma DS!!![/QUOTE] Dobra dobra już milczę :D Quote
Sarunia-Niunia Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='marra']Dobra dobra już milczę :D[/QUOTE] hi hi hi ...:megagrin::megagrin::megagrin:... Quote
moni12 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 A ma kicia watek na Miau? Może tam ktos slicznotę wypatrzy i stresu jej zaoszczędzi bo 3 psy na jedną to strach sie bac. :mad:Bobinku mizianka na dobranoc. Quote
marra Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Danavas już nie raz przekonałaś się o mojej gapowatości :D w związku z tym aby dopełnić całość zapytam jeszcze czy dotarła odemnie deklaracja dla Bobka :D Quote
danavas Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='marra']Danavas już nie raz przekonałaś się o mojej gapowatości :D w związku z tym aby dopełnić całość zapytam jeszcze czy dotarła odemnie deklaracja dla Bobka :D[/QUOTE] a kiedy ciotka wysyłałaś...jeszcze nie mam... Quote
danavas Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 już jest właśnie dziś wpłynęło:) dziękujemy:) Quote
marra Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='danavas']już jest właśnie dziś wpłynęło:) dziękujemy:)[/QUOTE] No to cieszę się :) Quote
marra Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='unixena'] dobranoc ..... lol :D:D:D dobranoc :D Quote
danavas Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 cioteczki drogie......mój Kubuś jest chory, zerwał sobie więzadła stawu kolanowego....puki co dostał leki.....ale możliwe że będzie konieczna operacja....pod koniec miesiąca mam jechać z nim na kontrole...a potem na wizytę specjalistyczną do Chorzowa, koszt takiej wizyty to 80 zł, zabrałbym też Bobiego....tam gdzie Kuba ma kontrolna mogą Bobiemu sprawdzić te łzawiące oczka bo jest tam tez psi okulista, a mnie to łzawienie się nie podoba i wetka powiedziała że nie można tak tego zostawiać bo to już długo trwa i nie wiadomo co sie może z tego jeszcze porobić.....jeśli to są jakieś reakcje alergiczne, lub nie groźne zapalenia to mimo wszystko chciałąbym to wiedzieć dla swiętego spokoju i dobra Bobiego......chcę go tez zabrać do chorzowa do doktora Fabisza....Bobi je AftroFos ale widze po Kubie który tez to wcina że przy starszych psach nie ma żartów...jeden krzywy skok w zabawie i kończy się operacją...a pisałam już wcześniej że Bobi ma jakieś akcje z tymi łapiętami i popiskuje...wet internista go zwyczajnie wymacał i dał suplement diety a ja wolałabym żeby go specjalista obejrzał.....lepiej dać teraz 80 zł niż potem płakać i zbierać kilka stówek na operacje....tym bardziej że Bobi ma chwile rozruchowe...jak wstanie do się prostuje w zwolnionym tępię i mija chwilka zanim zaczyna normalnie pomykać......jak sprawdzimy oczy i stawy będziemy rozmawiać o adopcji.... Quote
marra Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 danavas napisał(a):cioteczki drogie......mój Kubuś jest chory, zerwał sobie więzadła stawu kolanowego....puki co dostał leki.....ale możliwe że będzie konieczna operacja....pod koniec miesiąca mam jechać z nim na kontrole...a potem na wizytę specjalistyczną do Chorzowa, koszt takiej wizyty to 80 zł, zabrałbym też Bobiego....tam gdzie Kuba ma kontrolna mogą Bobiemu sprawdzić te łzawiące oczka bo jest tam tez psi okulista, a mnie to łzawienie się nie podoba i wetka powiedziała że nie można tak tego zostawiać bo to już długo trwa i nie wiadomo co sie może z tego jeszcze porobić.....jeśli to są jakieś reakcje alergiczne, lub nie groźne zapalenia to mimo wszystko chciałąbym to wiedzieć dla swiętego spokoju i dobra Bobiego......chcę go tez zabrać do chorzowa do doktora Fabisza....Bobi je AftroFos ale widze po Kubie który tez to wcina że przy starszych psach nie ma żartów...jeden krzywy skok w zabawie i kończy się operacją...a pisałam już wcześniej że Bobi ma jakieś akcje z tymi łapiętami i popiskuje...wet internista go zwyczajnie wymacał i dał suplement diety a ja wolałabym żeby go specjalista obejrzał.....lepiej dać teraz 80 zł niż potem płakać i zbierać kilka stówek na operacje....tym bardziej że Bobi ma chwile rozruchowe...jak wstanie do się prostuje w zwolnionym tępię i mija chwilka zanim zaczyna normalnie pomykać......jak sprawdzimy oczy i stawy będziemy rozmawiać o adopcji.... Ostatnie zdanie tak wspaniale brzmi !! :D Danavas jeżeli chodzi o mnie nie ma problemu. Wiem co znaczy mieć psa z chorymi stawami i wiem co to znaczy się w tym przypadku spóźnić z diagnozą. MOja sunia z dnia na dzień przestała chodzić, przestała robić siku i kupę, tak przez kilka dni. Na spacerach po dwóch krokach się przewracała...poprostu koszmar i tragedia ! dlatego nie warto zwlekać. Ona też dostawała ArthroFos ale to już było dla niej za słabe. Proponuję Bobiemu zaaplikować już Chondrocan, jest mocniejszy i lepszy. MIejmy nadzieję że nie bedzie w takim stanie jak mój pies. Na szczęście udało mi się ją wyrwać śmierci za ogon...choć wszyscy wkoło postawili na niej krzyżyk...:( Quote
danavas Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 no dobra to postaram się jutro...już bardziej niż dziś ....obecuję;) a ty czasem zaparszam cioteczki do Juranda...tez ślepaczek: http://www.dogomania.pl/threads/213169-O%C5%9Blep%C5%82-siedz%C4%85c-kilka-lat-w-chlewie Quote
moni12 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jak cicho ?! jestem i ja . Danavas jak ja stoję ze stałymi na Bobinka ? Quote
danavas Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 marra napisał(a):Czekamy na foty !! ;D jadę do mechanika a jak wrócę to będzie sesja:) Quote
Recommended Posts