Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kalva napisał(a):
Bobi jest tak piękny i uroczy, że powinien reklamować w mediach niewidome psiaki! Buziaczki dla słodziaka:)

a ciocia Kasia jak zwykle miła i kochana:)

jest plan żeby w czwartek jechać do okulisty do Gliwic zbadać te łzawienia i ogólnie oczka...podobno świetny specjalista..napisze jeszcze czy dojdzie do skutku ta wizyta w tym tygodniu ale szansa jest duża:)

Posted

feliksik napisał(a):
a ja wpadam się przywitać:loveu: - zdjęcia prześwietne - a te na taczce - urzekające:cool3:

poluje na chłopaków żeby im zrobić foty jak śpią rozwaleni w swoim pokoju...raz ich dopadłam w takich pozach przytulonych że sikałam ze śmiechu ...ale jak wróciłam z aparatem to już się pobudzili.....

Posted

danavas napisał(a):
poluje na chłopaków żeby im zrobić foty jak śpią rozwaleni w swoim pokoju...raz ich dopadłam w takich pozach przytulonych że sikałam ze śmiechu ...ale jak wróciłam z aparatem to już się pobudzili.....

hehe "ciepłe braciszki" :D:D:D

Posted

kocham tego głuptaska z umazanym noskiem:)

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/685/dsc01511d.jpg/][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/6209/dsc01511d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='marra']hahaha ja myślę że stoją na równi :D[/QUOTE]

Tez tak myśle haha. Bobinku mizianka .W poniedziałek poleci stała za wrzesień.Ale on słodki jest z tymi ziarenkami piasku na nosku.

Posted

Wiesz danavas, tak patrzę na Bibisia i myślę, że on nigdzie nie będzie tak szczęśliwy jak u Ciebie, a charakterami jesteście sobie przeznaczeni, ja nie wyobrażam sobie kompletnie Waszego rozstania:shake::diabloti: podobno w prawie istnieje termin zasiedzenia:diabloti: weź to pod uwagę koniecznie i koniecznie chcemy fotek!

Posted

Kalva napisał(a):
Wiesz danavas, tak patrzę na Bibisia i myślę, że on nigdzie nie będzie tak szczęśliwy jak u Ciebie, a charakterami jesteście sobie przeznaczeni, ja nie wyobrażam sobie kompletnie Waszego rozstania:shake::diabloti: podobno w prawie istnieje termin zasiedzenia:diabloti: weź to pod uwagę koniecznie i koniecznie chcemy fotek!

kochana mylisz się...wytnij mnie z tekstu i wstaw tam moją mamę...to jest przeznaczenie...ona go nosi na rękach jak dziecko jakieś...heheheeh ....i tylko: a Bobi to....... a Bobi tamto..........:)
teraz mam dwa wolne dni to będą fotki:) a w środę mamy już ustalona wizytę u okulisty...Bobi pojedzie razem z Jurandem, tez ślepaczkiem....mam nadzieje ze będą grzeczni po drodze:) a jak nie to posadzę między nimi ciocie Nescce i niech pilnuje porządku:) jedziemy do okulisty do Gliwic.....

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Jedźcie! Szczęśliwej drogi!
Trzymam mocno za Bobisia i za Jurandka też! Obaj są uroczy!
A ja przesyłam specjalne i gorące pozdrowienia dla Twojej Mamci Danavas!!! Ukłony!!!

ale mamcia ma wielki minus...nie lubi mojego świeżo zaadoptowanego kota i marzy aby się go pozbyć....
http://www.dogomania.pl/threads/212490-Przygarni%C4%99ta-z-ulicy-Zosia...musi-znale%C5%BA%C4%87-dt-lub-ds....pilne-na-wczoraj!!!!!?p=17396616#post17396616
ja wiem że Zocha to kretynka jest i niszczy wszystko w domu ale ja jej nikomu nie oddam....a niech niszczy!!

Posted

danavas napisał(a):
ale mamcia ma wielki minus...nie lubi mojego świeżo zaadoptowanego kota i marzy aby się go pozbyć....
http://www.dogomania.pl/threads/212490-Przygarni%C4%99ta-z-ulicy-Zosia...musi-znale%C5%BA%C4%87-dt-lub-ds....pilne-na-wczoraj!!!!!?p=17396616#post17396616
ja wiem że Zocha to kretynka jest i niszczy wszystko w domu ale ja jej nikomu nie oddam....a niech niszczy!!

Nie no, Zosia jest SUPER! A to zdjęcie mnie po prostu najzwyczajniej w świecie powaliło:

Co tam firanki, kanapa i pufy (Mamy) - "Babcia" też z czasem zapewne pokocha Zosię...:):):)...

Najważniejsze, że Bobinek ma stałe miejsce w Jej serduchu...:):):)...

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Bobisiu! Dziś Twoja wizyta - trzymam mocno kciuki za Ciebie :thumbs::buzi:!!!

wczoraj się wiercił bardzo...razem z Demolem próbowali zrobić włamanie na górę...może czuł że dziś coś się wydarzy....