zenobiusz flores Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Warto. Ale problem w tym, ze Pola ma czas do czerwca . Podgryza mi palce , a przed chwila na podworku najpierw zrobila siku a pozniej wymienila glosne uwagi z kolezankami suczkami - wcale sie nie krepuje choc kolezanki znacznie wieksze .......:shock:....ponadto podgryza mi stope i duzy palec u nogi gdy siedze na kanapie .
Betbet Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 zenobiusz, nie mam czasu ani sił czytać wszystkiego... wybacz. pominę fakt, że myślałam iż jesteś facetem z Trójmiasta. Zmylił mnie wątek Tiko... Możemy już zdjąć sygnatury, Tiko w nowym domu, może lepiej nie zapeszać... Jak mała w domu? Z wytrzymywaniem z siku, z reakcjami jak wychodzisz (wycie, drapanie). Pytam bo jak tak piszesz, że ma czas do czerwca to się mentalnie gdzieś tam w środku nastroszyłam i myśl mi przemknęła, że jak coś to będę ratować... tylko ja nie mam warunków, pozwolenia otoczenia i dużo pracuje
zenobiusz flores Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 No to witaj w klubie - tez nie mam warunkow, pozwolenia otoczenia i duzo pracuje. Pola jest odchuchiwana - sadze, ze jeszcze dzien i gdyby Paczkowie jej nie odbili to juz by bylo po niej .........jakie wycie, jakie wycie.....drapie mnie w duzy palec u nogi jak siedze na kanapie , rozdaje pocalunki od rana i wszystko rozumie . Jest to gryfon belgijski . Czasami sika w salonie - moze dlatego stracila dom .....
brazowa1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Miniatury czysciochami nie sa ,nie były i nie będą,ale co tam mały sik...zwłaszcza,ze gdy małą ochłonie,poczuje się bezpiecznie, to tez wszystko bedzie inaczej. Jest przecudowna!!!!!!!!! zaraz zdejmuje baner Tico.
PACZEK Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Havanko to prawda że czekamy na domek który będzie godny Poli (nawet oferta królowej Angielskiej będzie poddana surowej weryfikacji).Pola do czerwca jest u zenobiusza ale zawsze może wrócić do nas bo mamy nadzieję że Azor w czerwcu będzie już szczęśliwym nie posiadaczem klejnotów rodzinnych a my po przeprowadzce. Co do sikania w salonie to pewne że Pola "normalnie" tego nie robi i pewnie jak unormuje się jej fizjologia,wypocznie i poczuje się w swoim domu to przy zachowaniu właściwej "procedury" problem nie będzie istniał.U nas jak schodziła z poduszki i zaczynała się kręcić w dziwny sposób to wiadomo było że trzeba ją wynieść(sama nie miała jeszcze siły).
zenobiusz flores Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Czasmi sie kreci a czasami nie - tzn wieczorem ja wprowadzilam na trawke ale nie bylo nic , wiec w nocy byl sik . Podloga i tak jest do restruktyryzacji , wiec tragedii nie ma , ale przypuszczam, ze to moglo byc przyczyna dlaczego stracila dom . Od rana rozdaja caluski :buzi: i jest pelna optymizmu :sweetCyb:- wlasnie mniej wiecej tak . Komiczna jest gdy w a r c z y . Brazowa , dzieki , ze wpadlas do nas , tez zdejmuje Tiko wobec tego . Mam nadziej, ze znalazl wspanialy dom .:kciuki:
PACZEK Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Zenobiusz to co ona straciła to nie był DOM.Dom nie pozbywa się członków rodziny w żadnej sytuacji.Minimum dobrej woli i każdego psa można nauczyć czystości bez krzyku itp.Popracuj nad tym przy okazji w trosce o swoje apartamenty. Prosimy ucałuj Polusię od nas w to śliczne psie pysio. Foty też prosimy na cito i ewentualny przyszły zięć niech nie kombinuje tylko Ciebie nauczy jak wklejać
zenobiusz flores Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Fot nie bedzie dzis bo musze wyjsc,i w ogle dzis jest bardzo ciezki dzien , moze jutro albo pojutrze , ale beda .:fadein: Patrze, patrze i oczom nie wierze....ale Pola wzmocinla sie na tyle i na tyle osmielila, ze szuka towarzystwa Zenka, lazi i go zaczepia bo chcialaby sie troche pobawic....
mari23 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='PACZEK']Zenobiusz to co ona straciła to nie był DOM.Dom nie pozbywa się członków rodziny w żadnej sytuacji.Minimum dobrej woli i każdego psa można nauczyć czystości bez krzyku itp.Popracuj nad tym przy okazji w trosce o swoje apartamenty. Prosimy ucałuj Polusię od nas w to śliczne psie pysio. Foty też prosimy na cito i ewentualny przyszły zięć niech nie kombinuje tylko Ciebie nauczy jak wklejać[/QUOTE] dokładnie tak - nie DOM straciła, bo DOM nie pozbywa się pieska,nawet, jesli stwarza problemy... PACZEK - BARDZO, BARDZO PRZEPRASZAM.... wczoraj miałam wyjazd do Mamy - solenizantki, zmieniłam torebkę, niestety przełożyłam wszystko, oprócz telefonu.... wróciłam późno i dopiero odszukałam telefon celem nastawienia budzika na 5.00 - wtedy zobaczyłam nieodebrane, ale tak późno było, że już nie oddzwoniłam.... PRZYPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PACZEK Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Mari23 aż mi głupio nie przepraszaj! nie masz za co nic się nie stało!konsultacji udzielisz mi dziś!
Tymonka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Zagłosujcie proszę na schronisko w Tomaszowie http://www.dogomania.pl/threads/207503-KrakVet-pom%C3%B3%C5%BCcie-wy%C5%82oni%C4%87-kandydata-na-maj!
PACZEK Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Anja2201']Zagłosujcie proszę na schronisko w Tomaszowie http://www.dogomania.pl/threads/207503-KrakVet-pom%C3%B3%C5%BCcie-wy%C5%82oni%C4%87-kandydata-na-maj!Anja wiesz że mam sentyment do tego schroniska oczywiście zagłosowałem.Pozdrów Ocelota pisałem do niej ale ma zapchaną skrzynkę.
PACZEK Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Mam nadzieję że M jak miłość już się skończyło.Zenobiusz podałem Twój tel. Pani miała dzwonić i umówić się z Tobą.Ja wstaje o 3 i jadę jutro z Pusią więc jeśli coś to proszę teraz bo na Dogo będę dopiero w środę.
zenobiusz flores Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Umowilysmy sie . Bezpiecznej drogi i nic sie nie martw . Pola z dnia na dzien lepiej, jestem zacalowywana - dobrze mi . :lol:
evita. Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 PACZEK- odpisałam na Twoje PW ;) Jeśli to nadal aktualne to mogę pomóc z przeprowadzeniem wizyty przedadopcyjnej. pozdrawiam
brazowa1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='PACZEK']Minimum dobrej woli i każdego psa można nauczyć czystości bez krzyku itp i tu sie mozna bardzo zdziwić ;) Zenobiuszu,jak chcesz,to naucze Cie wstawiac fotki,wytlumacze krok po kroku,klik po kliku,mam w tym wprawę. aa i zawsze chciałam sie zapytać,za to miałaś bana?
PACZEK Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='evita.']PACZEK- odpisałam na Twoje PW ;) Jeśli to nadal aktualne to mogę pomóc z przeprowadzeniem wizyty przedadopcyjnej. pozdrawiam[/QUOTE]Evitko bardzo dziękujemy za odzew na apel o pomoc!szczegóły w środę jak wrócę.Wybaczcie Cioteczki Polusiowe ale już muszę wychodzić.
mari23 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='PACZEK']Evitko bardzo dziękujemy za odzew na apel o pomoc!szczegóły w środę jak wrócę.Wybaczcie Cioteczki Polusiowe ale już muszę wychodzić.[/QUOTE] szczęśliwej drogi!!!
zenobiusz flores Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='brazowa1']i tu sie mozna bardzo zdziwić ;) Zenobiuszu,jak chcesz,to naucze Cie wstawiac fotki,wytlumacze krok po kroku,klik po kliku,mam w tym wprawę. aa i zawsze chciałam sie zapytać,za to miałaś bana?[/QUOTE] Za niewinnosc .:laugh2_2: A ktorego ? Bo mialam juz chyba cos ze 2 albo 3 ........Pierwszego mialam za to, ze sie wglebialam w sytuacje " Palucha " . Ostatnio pocielam sie z jakimis przedstawicielkami jakiejs organizacji pro zwierzecej . Chodzilo o to, ze o ile nie lubie oczywiscie " zbieraczek" to nie zgadzam sie zeby je publicznie wyzywano - jestem za rozwiazywaniem problemow a nie nagonkach . Poniewaz Pola wczoraj zrobila i to i owo i to na trawniczek , to jutro odrobaczamy i odpchlimy . Rano nie tylko sie calujemy i piescimy , ale ho ho ho .....nie powiem wam .:cool3: Wczoraj tez probowalam zrobic jej zdjecia, ale akcje mozna uznac za nieudana - ciagle sie kreci jakby miala wiatrak w ogonku .
zenobiusz flores Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Wrocilysmy z dluzszego spaceru dookola bloku - pewnosci Poli dodawal Zenek, ktory szedl przodem . W pewnym momencie Pola weszla na trawnik i bardzo ladnie zrobila siqu . Wczoraj zrobila siqu z 5 razy w ciagu dnia czyli sie odblokowala. Jutro odrobaczamy i odpchlamy . W Warszawie rozdzwonily sie telefony.......na temat porannych aresztowan :cool3:8-)
Havanka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='zenobiusz flores']Wrocilysmy z dluzszego spaceru dookola bloku - pewnosci Poli dodawal Zenek, ktory szedl przodem . W pewnym momencie Pola weszla na trawnik i bardzo ladnie zrobila siqu . Wczoraj zrobila siqu z 5 razy w ciagu dnia czyli sie odblokowala. Jutro odrobaczamy i odpchlamy . W Warszawie rozdzwonily sie telefony.......na temat porannych aresztowan :cool3:8-)[/QUOTE] ...a już myślałam, że w sprawie Poli:shake:
zenobiusz flores Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Niestety, nie . Puszkuja kibicow . Kibice wywieszaja juz od pewnego czasu na meczach nieprawomyslne transparenty :evilbat: . Dwa dni temu zamknieto stadion przed meczem i nie wpuszcono kibicow Legii na mecz . Niby sluszne, ale po co w takim razie budowac stadiony za wiele miliardow jak ma sie nie wpuszczac kibicow? :evil_lol: Czy nie lepiej wobec tego rozgrywac meczow na jakims boisku szkolnym ogrodzonym szczelnie drutem kolczastym ?:lol: byloby taniej .
zenobiusz flores Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 O, wlasnie podano, ze zatrzymano Staruchowicza czyli popularnego w Warszawie " Starucha " . On nawet nie byl na tym meczu w Bydgoszczy bo mial zakaz .:errrr: Ale, ze tak Wam POwiem, jaja .:chainsaw: .
mari23 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='Havanka']...a już myślałam, że w sprawie Poli:shake:[/QUOTE] ostatnio jakoś coraz trudniej o adopcję..... za to pseudohodowle kwitną :(
Recommended Posts