Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zenobiusz flores napisał(a):
Wyniki sa dobre tylko mocznik podniesiony (...)

Oczywiscie, najpierw kuracja furaginem - minimum 7 dni .

A mozesz tu nam podac te wyniki, ciekawa jestem jako lekarz wet.

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

salibinka napisał(a):
Zenobiuszu, dziękuję za zaproszenie. Nie dam rady przeczytać teraz całości, ale pisałaś mi o szukaniu domu dla malucha. Jakby co, to mam zamówiony pakiet 40 portalowy u Paji - jest wolny (bo psa, dla którego zamawiałam, odebrał właściciel). Jeśli chciałabyś, przeznaczę go dla Poli - już teraz, albo, jeśli chcecie się wstrzymać, później - w każdym razie bazarek jest do 15 czerwca.
Jak tak, bardzo proszę o tekst i zdjęcia.
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Chyba umknęło, więc przypomnę propozycję - chciałabym wiedzieć, czy są potrzebne (teraz lub na później), bo jak nie, wykorzystam je inaczej ;)

Posted

No wlasnie . Skad ?

Bardzo dobre pytanie . I skad mozna wiedziec gdzie sa te domy tych 15 psow i dlaczego nagle przestaly byc potrzebne .........rozne opinie na ten temat chodza po dogo .

Skad to mozna wiedziec .

Wszystko jest na poprzedniej stronie , jak nie jest wystarczajaco jasne to wiecej nie bedzie . Weta na odleglosc nam nie trzeba - mamy na stanie t r z e c h i do tego na miejscu w tym jeden w trakcie doktoratu . Takze za porady weterynaryjne z gory dziekujemy .

Over , milo bylo .

Posted

Co ? Co ? Ano nic . A do czego tak koniecznie potrzebne ci sa te wyniki ?

Moze dlatego zeby zobaczyc czy faktycznie byłas z sunia u weta? Taki powod moze byc?

Ok nawet mi nie odpisuj.......choc mysle ze napewno to zrobisz,bo twoje zawsze musi byc na wierzchu.

Posted

Z kims kto nie ma nic sensownego do powiedzenia w danej sprawie nie warto podejmowac zadnej dyskusji . Szkoda cennego czasu .

To dlaczego mi odpisujesz?To ja teraz koncze "dyskusje" z toba:scared:

Zycze suni wspniałego domku i zdrowka:lol:

Posted

Moim zdaniem ten wątek kompletnie nie ma sensu. Bo Pola nie jest psem "dogomaniackim". Nie potrzebna jest żadna pomoc dla niej. Ma dom, opiekę weterynaryjną, paszport pewnie też ma (albo za chwilę będzie miała). Osoby pytające są niewiarygodne, odpowiadające jeszcze mniej wiarygodne, więc wątek można zamknąć. I zając się psami w potrzebie.

Posted

[quote name='lika1771']To dlaczego mi odpisujesz?To ja teraz koncze "dyskusje" z toba:scared:

Zycze suni wspniałego domku i zdrowka:lol:

zgadzając się z tym wpisem oraz powyżej wyrażoną opinią Nutusi mogę tylko dodać:

" Polemika z głupstwem nobilituje je bez potrzeby."

Posted

Mari23 - Ty wątek zakładałaś, Ty poproś o jego zamknięcie. Jeśli Zenobiusz będzie potrzebowała pomocy dogo, założy nowy wątek i... powodzenia!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...