Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zenobiusz ogłoszenia chcęp orobić. papierkowate i internetowate. telefon może być na mnie będę robić wtsepną selekcje a jak coś potem podawać Ci numer czy podawać innym Twój numer, jak tam zechcesz.

Rozmawiałam z nutusią, a wy w tymczasie pół strony zabadźgane. Dżizas. Zenobiusz staram się opanować sytuację choć wiem że Ci się w ogóle już teraz nic nie podoba i połowicznie Cię rozumiem. ale jestem za spokojem. Mozna posuzkać DS:)

Zrobić papierkowe? Black and white? Czy tylko internetowe? Coś, gdzies? Tam?

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zenobiusz flores napisał(a):
Numeru Paczek nie ma ale dzwonil 4 razy dziennie . Matko swieta .:eek2:

Nie spodobalo mu sie w pewnym momencie , ze nie rzucam wszystkiego i nie pedze pod miasto Pultusk . Akurat tak sie zlozylo , ze nie mialam czasu .

Albo , ze poszlam na basen a telefon odebral inny domownik .

Tak to jest z tym dobrem psa .
................

Posted

Betbet napisał(a):
zenobiusz ogłoszenia chcęp orobić. papierkowate i internetowate. telefon może być na mnie będę robić wtsepną selekcje a jak coś potem podawać Ci numer czy podawać innym Twój numer, jak tam zechcesz.

Rozmawiałam z nutusią, a wy w tymczasie pół strony zabadźgane. Dżizas. Zenobiusz staram się opanować sytuację choć wiem że Ci się w ogóle już teraz nic nie podoba i połowicznie Cię rozumiem. ale jestem za spokojem. Mozna posuzkać DS:)

Zrobić papierkowe? Black and white? Czy tylko internetowe? Coś, gdzies? Tam?

Ogloszenia ok .

Posted

Sadzisz , ze oplywam w nadmiar kasy ? Na bezproduktywne telefony ? Co Nutusia zaoferuje ? Ze wezmie psa a pozniej odda go Paczkowi

?!?!?!?!? Gdybyś jednak zechciała się ze mną spotkać lub porozmawiać, powiedziałabym Ci co oferuję ;) O jakim wzięciu psa i oddaniu go Pączkowi mówisz? A oni w ogóle chcą tego psa? Przecież chyba gdyby chcieli, to by Ci nie oddali - już się kompletnie pogubiłam :placz:Teorie spiskowe zostawmy "specjalistom". Tym razem - wyjątkowo - podpisałybyśmy umowę :razz:
Dziewczyny, która umie robić ogłoszenia - allegro i chyba gumtree najskuteczniejsze (przynajmniej po moich psiakach tymczasowanych mniemam). Może gdyby Pola znalazła DS byłoby najfajniej, co?...

Posted

Proponuje już nie jazgotać. Ja czekam i w razie czego robię ogłoszenia jak już będzie wiadomo co z trzustką. Badanie, podejrzewam ,zrobisz w ciągu 3-4 dni. Jakby co DT bez psów czeka.
Sytuacja jest naprawdę pod kontrolą. Kontakt mam już nie tylko z zenobiuszem ale i innymi osobami, zdaje się, że opanujemy to na spokojnie. Tylko nie chcę dzownić do każdego z osobna i tłumaczyć co i jak:)

Kto jak coś może formalne gumtree walnąć? Ja mogę Allegro ale nie umiem robić spektakularnych szablonów. czas mam jutro w pracy, potem zacyznam akcję przeprowadzkę:D

Przygotuję jutro treść ogłoszenia, wzór ogłoszenia, jak się przyda to uzupełnimy o ustalone kontakty i heja. Jak się nie przyda to przynajmniej nie stracę wprawy w pisaniu

Posted

Nutusia napisał(a):
?!?!?!?!? Gdybyś jednak zechciała się ze mną spotkać lub porozmawiać, powiedziałabym Ci co oferuję ;) O jakim wzięciu psa i oddaniu go Pączkowi mówisz? A oni w ogóle chcą tego psa? Przecież chyba gdyby chcieli, to by Ci nie oddali - już się kompletnie pogubiłam :placz:Teorie spiskowe zostawmy "specjalistom". Tym razem - wyjątkowo - podpisałybyśmy umowę :razz:
Dziewczyny, która umie robić ogłoszenia - allegro i chyba gumtree najskuteczniejsze (przynajmniej po moich psiakach tymczasowanych mniemam). Może gdyby Pola znalazła DS byłoby najfajniej, co?...

Tak sie sklada, ze nie mam ochoty sie z toba spotykac . A na przyklad obowiazki zawodowe Awit mnie nie interesuja tak jak ciebie . Widze, ze szanowny Paczek postanowil zrobic uzytek z rozmowy prywatnej i poinformowal kogo mogl .

Awit jest osoba zrownowazona i bystra w odroznieniu od niektorych na tym watku - i nie tylko na tym .

A o szantazystach mam swoje wyrobione zdanie .

To moze napiszcie wyraznie, ze priw na dogo to nie rozmowa prywatna .

Posted

Byla pani ale nic z tego nie wyszlo .

Nie wiem czy byla rozczarowana wygladem Szczura czy po telefonie do Paczka jej przeszlo ..........pewnie juz sie nigdy nie dowiemy .

Paczek nastepnie napisal na tym watku , caly roz .....roz ....rozentuzjazmowany ....., ze ktos napisal - " e maila a w nim konkrety " ......tylko ciekawe, czy odpisal tez konkretami, ze nie wiadomo jak tam u psa z watroba i trzustka .....

Posted

Byla pani ale nic z tego nie wyszlo .

Nie wiem czy byla rozczarowana wygladem Szczura czy po telefonie do Paczka jej przeszlo ..........pewnie juz sie nigdy nie dowiemy .

Paczek nastepnie napisal na tym watku , caly roz .....roz ....rozentuzjazmowany ....., ze ktos napisal - " e maila a w nim konkrety " ......tylko ciekawe, czy odpisal tez konkretami, ze nie wiadomo jak tam u psa z watroba i trzustka .....

....................

Posted

[quote name='PACZEK']Zenobiusz może nie dawaj tej gentamecyny do oczu Poli.Te wycieki to ja myślę że od jedzenia syfu który wyrzucała sąsiadka za płot po.Jak ustabilizuje się trawienie i watroba to oczki pewnie też przestaną ropieć.Nie woźcie jej też niepotrzebnie ona dopiero trzecią dobę jest u was wystarczy jej spokój i towarzystwo Zenka.Ona jest bardzo osłabiona niech nabiera sił.Mam nadzieję że psinka dziś już dawno temu była na spacerku, dla niej teraz najważniejsza jest regularność i przewidywalność sytuacji żeby poczuła się bezpiecznie.

Ta watroba Szczura przewinela sie tu i raz w rozmowie telefonicznej ....ale Paczek ugryzl sie natychmiast w jezyk ................aha i nie wiedzialam, ze od watroby ropieja oczy .

Posted

Być może Pączek wiedział coś o wątrobie ale nie powiedział. Szkoda, już wcześniej można było się nastawić na badania w tym kierunku. Gdyby bidula Pola wiedziała co tu się dzieje z jej powodu:)

Posted

Ta watroba Szczura przewinela sie tu i raz w rozmowie telefonicznej ....ale Paczek ugryzl sie natychmiast w jezyk ................aha i nie wiedzialam, ze od watroby ropieja oczy .
......................

Posted

Betbet napisał(a):
Być może Pączek wiedział coś o wątrobie ale nie powiedział. Szkoda, już wcześniej można było się nastawić na badania w tym kierunku. Gdyby bidula Pola wiedziała co tu się dzieje z jej powodu:)

Zaden pies nie jest glupi i dobrze wyczuwa nastroj wlasciciela - ostatnio byly badania w niemieckim Instytucie Plancka chyba tak zapisuje nazwe tego Instytutu . Czlowiek wydziela inny zapach gdy jest np zadowolony a inny gdy jest zdenerwowany . Ponadto psy obserwuja mimike lewej czesci twarzy na ktorej czlowiek wyraza swoje emocje . Bardzo ciekawy program do obejrzenia - polecam . Jak znajde link z PBS to podam . Jest tez tam o tym psim geniuszu - slynnej border collie z Austrii .

Aha , Betbet , umknelo mi - rob ogloszenia na Trojmiasto . Jak bedzie potrzeba podjade tam chociaz pociagi jada w jakims maskrycznym czasie z powodu remontu torow . Mam relacje znajomych . :p

Nie ukrywalam i nie ukrywam, ze n i e mieszkam w Polsce . I metody oraz weryfikacje , szczegolnie po tym co wyprawial Paczek , szantazujac, grozac itp itd oraz generalnie naruszajac nasze i nie nie tylko n a s z e zaufanie , zastosujemy takie jakie stosuje sie w kraju naszego stalego zamieszkania .

Posted

[quote name='PACZEK']Taki drobiazg Paczek nie ma kociaków;kociaki mają kotki.Jak ja mogłem pomóc przyjść kociakom ma świat Do tego potrzebny jest KOCUR.
Mimo tych Twoich wpisów Poli dalej nie ma tam gdzie być powinna.

Gratulujé "rozsádku"

[quote name='Awit']A oto pw jakie o godzinie 23,02 przyszło do mnie od Paczka.

Cytuję całość:

"Cieszę się że wreszcie jasno postawiłaś sprawę rozumiem że ja też nie muszę być lojalny wobec Ciebie i śmiało mogę pisać gdzie pracujesz.
Pozdrawiam i serdecznie Ci współczuje." Koniec cytatu.

Będąc u Paczków rozmawialiśmy sobie zwyczajnie jak ludzie i powiedziałam czym zajmuję się zawodowo. Prosząc by zostało to między nami. Bardzo rzadko kto z nas dogomaniaków pisze na ogóle gdzie pracuje, w sumie mnie nie interesuje gdzie pracuje zenobiusz, mari23, i inni.
I jeśli ktoś wie gdzie ja pracuję, to nie upoważniam nikogo do udzielania informacji o miejscu mojej pracy.
Tak jak nie upoważniam nikogo do podawania mojego numeru na ogóle, mojego nazwiska jeśli ktoś zna, wielkości mojego mieszkania itd. To są moje sprawy, którymi dzielę się z kim chcę i kiedy chcę.

Teraz widzicie jaką postawę Paczek reprezentuje.

To taka mała zemsta Paczka za to, że nie rozmawiałam z Paczkiem w piątek, bo przecież JEGO telefon wg NIEGO był ważniejszy niż to co ja w danej chwili robię.
I to taki dalszy ciąg zemsty Paczka za to, że nie stworzyłam koalicji przeciwko Zenobiuszowi.
Że nie zrobiłam wszystkiego by siłą wyrwać Polę z rąk Zenobiusza.

Że zdradziłam tajemnice Paczka dotyczącą ilości kociaków.
Niestety, nie pochwalam bezmyślnego rozmnażania zwierząt i nie przyklasnę nikomu kto pod pozorem pomocy, doprowadza do przyjścia na świat i życia niewinne stworzenia, które za kilka m-cy będą albo same bezdomne, albo/i również rozmnożone.

swinstwo, bardzo niska postawa, nie szanujé takich ludzi...

[quote name='PACZEK']Gdzie jest POLA.Po opisie i ocenie mojej osoby dalej nie wiadomo co jest z Polą.
Nie będę też nikomu udowadniał co mam lub czego nie mam w domu,ani udowadniał że nie jestem wielbłądem.
Jeśli los Poli nie jest obojętny innym Dogomaniakom powiedźcie proszę gdzie ona jest.
Logika Twoja Awit jest porażająca Tobie wolno pomawiać,obrażać i insynuować mnie nie wolno mówić nic. Chcesz być uważana za innego człowieka niż jesteś?To ty wstydzisz się tego gdzie pracujesz?
DALEJ PYTAM GDZIE POLA?

No a gdzie ma byc? chyba zyjesz aferami które sam wszczynasz w swojej glowie...

[quote name='PACZEK']ZENOBIUSZ jestem murzynem;żydem, Syryjczykiem,Niemcem,Rosjaninem i kim tam jeszcze wymyśli twoja chora wyobraźnia.

GDZIE POLA
DOGOMANIACY RATUJCIE PSA!

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. jasne, moze ratujmy Paczka? :>>>
[quote name='Betbet']A pies miał jechać do płatnego hotelu tak? Bo ja gdzieś na samym poczatku wątku zobligowałam się, że zabiorę małą jeśli jej czas u zenobiusza minie. Widzę jednak, że przeszło to bez echa. Szkoda, bo właśnie się przeprowadzam i od czerwca będę mogła zostać BEZPŁATNYM domem tymczasowym.
Czy w momencie przekazania Poli do zenobiusza została spisana umowa z domem tymczasowym?
Jeśli tak, to zenobiusz nie ma prawa trzymać psa i decydować o jego losach.
Jeśli nie, to zenobiusz ma pełne prawa do psa i może zrobić co chce.
Dlaczego wizyty przedadopcyjnej nie można zrobić już teraz, tylko trzeba czekać aż pies się "odnajdzie"?

I co to w ogóle za szantażowanie się. Czy wy jesteście w przedszkolu? a ja powiem ile masz kociąt! a ja powiem gdzie pracujeeeeesz! No, też się tak bawiłam... na poziomie zerówki, może... Jak czytam co tu się dzieje, to nie dałabym psa ani żadnemu Pączkowi, ani mari, ani hotelowi.

No a hipokryzja na zasadzie " Nie oddam niewysterylizowanej suki rozmnażaczom!!!" i posiadanie 18 małych kociąt... no cóż... przedziwny system wartości.

P.S Tak, koty na wsi mają rolę użytkową. Używ asię ich do pakowania w worek i wrzucania do rzeki, bo niestety 18 kotów nikt na gospodarstwie trzymał nie będzie. No chyba , że są przerabiane na karmę.

[quote name='Nutusia']Zenobiusz do jasnej anielki! Masz wątpliwości co do stanu zdrowia Poli, jest u Ciebie już tyle czasu i oprócz "gdybania" nic nie robisz! A innym zarzucasz niekompetencję! Po co ogłoszenia, skoro nie wiadomo czy sunia jest zdrowa, kiedy będzie miała sterylkę... Awit - osoba uważana przez Ciebie za wiarygodną zadaje Ci te same pytania co ja i też nie odpowiadasz! To są jakieś kpiny z osób, które chcą pomóc!!!! Awit, czy mogłabyś pojechać zobaczyć psinę, uzyskać odpowiedzi na konkretne, merytoryczne i ważne dla przyszłości psa pytania i udzielić nam tu wszystkim ODPOWIEDZI?...
Zdjęcie z dzisiejszą gazetą wcale nie jest głupim pomysłem...

Jezzzzzzzzu, to co przeczytalam, przeszlo moje pojécie o matrixie ;oooo

Wiecie co? Ja tez mam zawsze jakies psy pod mojá wyláczná opieká, mimo ze nie mieszkam w Polsce. i co? I nic, majá sié lepiej niz Wasze dzieci i trafiajá tylko do najwspanialszych domów. Nikt mi nic nie nakazuje, nie wrzeszczy, nie kontroluje, mimo iz nikomu nie bronié i tym bardziej, nie rzuca prostackich oskarzen i nie wszysna akcji "GDZIE JEST PIES", tylko dlatego ze zaczál jakás chorá historié, jak z ksiázki "proces" Franza Kafki.

Naprawdé, tak jak Zenobiusz zajéla siépsem od 1go dnia )od razu wet i na kazdego kleszcza czy wátpliwosci ze zdrowiem suni- wet, najlepsze jedzenie, spanie w lózku. Ale nie- jeb od Paczka, "bo siemienia lnianego psu nie dala i nie dba o psa" :OOOOO wez sié ogarnij chlopie, bo az wstyd czytac co ty tu wypisujesz i sam sie nakrécasz. Przypominasz mi pewnego osobnika o nicku majku30kraków... tez takie zmiany osobowosci i inne cechy przejawial...

Na temat sterylki tez masz chorá obsesjé, co jest conajmniej zastanawiajáce z tymi 18 kociétami- gratulujé glupoty i nie widzé zadnej podstawy do pouczania innych. Nie znam zenobiusz, tyle co wiem ze politykuje czasem na wátku "majestatu prawa", ale czujé ze u niej suce jest lepiej i ma bardziej stabilná sytuacjé niz u niejakiego Paczka, gdzie kon móglby já nadepnác i kto wie co jeszcze...

Jesli zenobiusz wyjezdza, to na pewno przekaze psa pod opieké komus normalnemu. Betbet zaoferowala DT i myslé ze dogadajá sié co do tego.

I po co ta cala kompromitujáca zbiorowa histeria?

Posted

[quote name='PACZEK']O której wychodzicie to Awit się dostosuje bo transoport jest na jutro załatwiony.
Co to znaczy bez histerii?
Przypominam że umowa ustna jest też umową cywilno- prawną i jako taka obowiązuje i jest chroniona przez prawo.
Jeśli was jutro nie ma to gdzie będzie jutro pies POLA czy będzie miał zapewnioną opiekę za chwilę będę z m u s z o n y zawiadomić organizacje pro zwierzęce że pies jest w n i e b e z p i e c z e n s t w ie .

Szkoda, ze nie dodal , ze w w i e l k i m niebezpieczenstwie .

Posted

emilia2280 napisał(a):
Gratulujé "rozsádku"

swinstwo, bardzo niska postawa, nie szanujé takich ludzi...

No a gdzie ma byc? chyba zyjesz aferami które sam wszczynasz w swojej glowie...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. jasne, moze ratujmy Paczka? :>>>

Jezzzzzzzzu, to co przeczytalam, przeszlo moje pojécie o matrixie ;oooo

Wiecie co? Ja tez mam zawsze jakies psy pod mojá wyláczná opieká, mimo ze nie mieszkam w Polsce. i co? I nic, majá sié lepiej niz Wasze dzieci i trafiajá tylko do najwspanialszych domów. Nikt mi nic nie nakazuje, nie wrzeszczy, nie kontroluje, mimo iz nikomu nie bronié i tym bardziej, nie rzuca prostackich oskarzen i nie wszysna akcji "GDZIE JEST PIES", tylko dlatego ze zaczál jakás chorá historié, jak z ksiázki "proces" Franza Kafki.

Naprawdé, tak jak Zenobiusz zajéla siépsem od 1go dnia )od razu wet i na kazdego kleszcza czy wátpliwosci ze zdrowiem suni- wet, najlepsze jedzenie, spanie w lózku. Ale nie- jeb od Paczka, "bo siemienia lnianego psu nie dala i nie dba o psa" :OOOOO wez sié ogarnij chlopie, bo az wstyd czytac co ty tu wypisujesz i sam sie nakrécasz. Przypominasz mi pewnego osobnika o nicku majku30kraków... tez takie zmiany osobowosci i inne cechy przejawial...

Na temat sterylki tez masz chorá obsesjé, co jest conajmniej zastanawiajáce z tymi 18 kociétami- gratulujé glupoty i nie widzé zadnej podstawy do pouczania innych. Nie znam zenobiusz, tyle co wiem ze politykuje czasem na wátku "majestatu prawa", ale czujé ze u niej suce jest lepiej i ma bardziej stabilná sytuacjé niz u niejakiego Paczka, gdzie kon móglby já nadepnác i kto wie co jeszcze...

Jesli zenobiusz wyjezdza, to na pewno przekaze psa pod opieké komus normalnemu. Betbet zaoferowala DT i myslé ze dogadajá sié co do tego.

I po co ta cala kompromitujáca zbiorowa histeria?

Facet jest control freak .

Uzywa tez, niestety, szantazu .

Mi to obojetne do pewnego stopnia bo jak sie wkurze to pojde na policje i tyle , jestem obywatelem innego panstwa niz polskie i sprawa moglaby miec dla Paczka
bardzo przykry obrot , bo to nic przyjemnego byc oskarzonym o terroryzm i miec kartoteke w tym wzgledzie a sa bardzo przeczuleni na tym punkcie, zwlaszcza teraz ,, ale jest mi bardzo przykro i niezrecznie , ze zrobil to w stosunku do innych osob ktore zabraly tu glos .

Przepraszam te osoby , ze z mojego powodu staly sie obiektem szantazu Paczka .

Bardzo , bardzo przepraszam . Nie wymienie ich nicka bo nie wiem czy sobie by tego zyczyly , choc ci, ktorzy sledza watek i nie daja sie zwiesc Paczkowi , wiedza o co chodzi .

Jeszcze raz bardzo przepraszam i chcialabym napisac jak bardzo cenie te osoby oraz ich odwage zeby pomimo szantazu , wypowiedziec sie publicznie .

Co do Betbet, to nie znam jej, po tym co tu przeszlam bede potrzebowala rekomendacji, referencji i tak dalej .

Posted

Osobiście nie znam Betbet, ale znam ją z kilku wątków - nie można odmówić jej rzetelnego i odpowiedzialnego podejścia do tematu psów i adopcji - jak dla mnie, będzie to dobry i odpowiedzialny DT.

Posted

[quote name='emilia2280']Nie dziwié sié ze sié boisz teraz o psa majác do czynienia z myslácymi inaczej :OO

Nie znam Betbet, ale znam duzo innych, mogé popytac o referencje ;p

To sie nadaje na jakis scenariusz do filmu ......gdy odmowilam przyjazdu pod Pultusk po 5 dniach od wziecia Szczura ( chociaz powiedzialam, ze uda mi sie moze w natepnym tygodniu ) , bo mam swoje obowiazki i dwa psy w tym jeden w stanie kiepskim ( Szczur ) f a c e t kompletnie zmienil front - zrobil sie napastaliwy, wredny, zaczal upubliczniac prywatne rozmowy, twierdzic, ze nie zamieszczam wiadomosci o psie oraz zdjec , szantazowac i to nie tylko mnie ......no, chyba tylko w Polsce .:silly:

O psie pisalam, ze

A. nie nadaje sie do hotelu bo z cieplarnianych warunkow domowych to bedzie taki szok dla niego, ze po prostu zdechnie

B. narkoza gdy pies byl wycienczony - wtedy gdy pies cierpial na zapalenie spojowek Paczek oponowal zeby mu zakraplac lekarstwo do oczu bo jest za s i l n e - to moze byc za duzo dla psa

C. pies nie nadaje sie do domu z malymi dziecmi bo podgryza w zabawie ,

D. czasami tez zrobi siusiu w salonie choc zdaza sie to coraz rzadziej wiec dom musi byc tego swiadomy

E. byc moze dochodza tez problemy z watroba i trzustla. ale to musimy sprawdzic - najpierw pies byl tak wycienczony, ze nie chcialam go stresowac dodtkowymi badaniami, szczegolnie, ze zapamietala miejsce bo dostala u weta kroplowki i miala mierzona temperature w dooopce a tego nie lubi - kto lubi ?:evil_lol:

Zdjecia byly i sa zamieszczane choc datownik moze byc nieakuratny .

Posted

To sie nadaje na jakis scenariusz do filmu ......gdy odmowilam przyjazdu po 5 dniach od wziecia Szczura , bo mam swoje obowiazki i dwa psy w tym jeden w stanie kiepskim ( Szczur ) facet kompletnie zmienil front - zrobil sie napastaliwy, wredny, zaczal upubliczniac prywatne rozmowy, twierdzic, ze nie zamieszczam wiadomosci o psie oraz zdjec , szantazowac i to nie tylko mnie ......no, tylko w Polsce .:silly:
................

Posted

ladySwallow napisał(a):
Osobiście nie znam Betbet, ale znam ją z kilku wątków - nie można odmówić jej rzetelnego i odpowiedzialnego podejścia do tematu psów i adopcji - jak dla mnie, będzie to dobry i odpowiedzialny DT.

A co zainteresowalo ja w tym akurat watku ?

Zaznaczam, ze ma prawo sie interesowac watkiem jakim chce , nie mam nic przeciwko temu .

Posted

PACZEK napisał(a):
O której wychodzicie to Awit się dostosuje bo transoport jest na jutro załatwiony.
Co to znaczy bez histerii?
Przypominam że umowa ustna jest też umową cywilno- prawną i jako taka obowiązuje i jest chroniona przez prawo.
Jeśli was jutro nie ma to gdzie będzie jutro pies POLA czy będzie miał zapewnioną opiekę za chwilę będę zmuszony zawiadomić organizacje pro zwierzęce że pies jest w niebezpieczeństwie.

Czy po tym jak Paczek zawiadomil organizacje pro zwierzece, ze pies jest w niebezpieczenstwie ?

Dodam , w w i e l k i m niebezpieczenstwie .

Absurdalnosc przekroczyla w tym wypadku glupote, ktora podobno jest nieskonczona .

Posted

Facet jest control freak .

Uzywa tez, niestety, szantazu .

Mi to obojetne do pewnego stopnia bo jak sie wkurze to pojde na policje i tyle , jestem obywatelem innego panstwa niz polskie i sprawa moglaby miec dla Paczka
bardzo przykry obrot , bo to nic przyjemnego byc oskarzonym o terroryzm i miec kartoteke w tym wzgledzie , ale jest mi bardzo przykro i niezrecznie , ze zrobil to w stosunku do innych osob ktore zabraly tu glos .

Przepraszam te osoby , ze z mojego powodu staly sie obiektem szantazu Paczka .

Bardzo , bardzo przepraszam . Nie wymienie ich nicka bo nie wiem czy sobie by tego zyczyly , choc ci, ktorzy sledza watek i nie daja sie zwiesc Paczkowi , wiedza o co chodzi .

Jeszcze raz bardzo przepraszam i chcialabym napisac jak bardzo cenie te osoby oraz ich odwage zeby pomimo szantazu , wypowiedziec sie publicznie .

Co do Betbet, to nie znam jej, po tym co tu przeszlam bede potrzebowala rekomendacji, referencji i tak dalej .
.............

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...