Betbet Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Zenobiusz, koniec. Tu nikt nie wpadnie na to, że celowo prowokujesz bo masz dośc użerania się z "pseudopomagaczami". Jak piszesz NIE MA to stwierdzą, że nie ma... że zabiłaś psa łopatą albo upiłaś i wessałaś uchem no... I kto by tam doczytała, że jesteś w trakcie robienia badań i szukasz DS. A kogo to obchodzi? Przypomina mi to akcję "Gdzie jest krzyż! Gdzie jest krzyż!" Odpowiedź była powszechnie znana: Przeniesiony do kaplicy, a mimo tego było "Gdzie jest krzyż ! Gdzie jest krzyż!?" Teraz mamy: "GDZIE JEST POLA!?" I niewazne, że mała ma opiekę, badania, ważne żeby... no powrzeszczeć niekonstruktywnie!
Marinka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='zenobiusz flores']Nie ma. Zniknela . Kiedy? Gdzie ? W jakich okolicznościach? (Głęboki oddech) Wzięłaś psa nie z ulicy, a od człowieka, który powierzył Ci go w dobrej wierze na pewien czas. Zbywasz milczeniem lub głupimi wstawkami nasze pytania o Polę....Moja droga czas wyjść z piaskownicy!!!
Marinka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Betbet napisał(a):Zenobiusz, koniec. Tu nikt nie wpadnie na to, że celowo prowokujesz bo masz dośc użerania się z "pseudopomagaczami". Jak piszesz NIE MA to stwierdzą, że nie ma... że zabiłaś psa łopatą albo upiłaś i wessałaś uchem no... I kto by tam doczytała, że jesteś w trakcie robienia badań i szukasz DS. A kogo to obchodzi? No tak, zabawa jest przednia... " I kto by tam doczytała, że jesteś w trakcie robienia badań i szukasz DS. A kogo to obchodzi?" Właśnie tego nie wiemy, bo Zenobiusz o tym nie pisze!!!
Betbet Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Kełbase robi... ze psa... Pisze!! Sto razy napisała na wątku już o badaniach na trzustkę bo pies bardzo wymiotuje w trkacie podróży. Tylko nie czytasz tego, a czytasz jazgot. skoro pies wymiotuje to stanowi pewien problem w przewiezieniu jej na daleką odległość bo się będzie męczyć. więc trzeba sprawdzić czy to zwykła lokomocyjna choróbka, czy trzustka i watroba. No chyba racjonalne myslenie?
PACZEK Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 zenobiusz flores napisał(a):Alez prosze bardzo . To prosze do mnie napisac na priw i sie umowimy . Tylko prosze mi dac czas to skocze do schroniska po jakiegos sobowtora ......................
Marinka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Betbet napisał(a):Kełbase robi... ze psa... Ciekawie prawisz.... Nie edytowałam tego cytatu - on był w takiej postaci
zenobiusz flores Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Marinka napisał(a):No tak, zabawa jest przednia... " I kto by tam doczytała, że jesteś w trakcie robienia badań i szukasz DS. A kogo to obchodzi?" Właśnie tego nie wiemy, bo Zenobiusz o tym nie pisze!!! A myslalm, ze ja zajmuje sie psem a Paczek i cala ferajna z tego watku calymi dniami i n o c a m i szuka tego domu stalego......widocznie wydawalo mi sie tylko , snilo, mialam ewentualnie omamy albo za malo wypilam brrrrrrrrr , za malo alkoholu we krwi to najgorsza rzecz, ktora moze czlowieka spotkac .
Nutusia Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Betbet napisał(a):Nutusia ale nikt nie ma obowiązku przekrzykiwać się tu z Tobą. Od konstruktywnych rozmów jest PW lub telefon. A ja o swojej deklaracji pamiętam o ani przez chwilę się nie wycofałam... więc nie wiem o co tak wrzeszczysz... lepszy Dt? No to mówię, szukaj, szukaj. Do kogo mogę zadzwonić, żeby konstruktywnie porozmawiać? Do Ciebie? Bardzo chętnie - podaj mi nr na PW. Albo zadzwoń do mnie: 502 002 322.
Marinka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Betbet napisał(a):Kełbase robi... ze psa... Pisze!! Sto razy napisała na wątku już o badaniach na trzustkę bo pies bardzo wymiotuje w trkacie podróży. Tylko nie czytasz tego, a czytasz jazgot. skoro pies wymiotuje to stanowi pewien problem w przewiezieniu jej na daleką odległość bo się będzie męczyć. więc trzeba sprawdzić czy to zwykła lokomocyjna choróbka, czy trzustka i watroba. No chyba racjonalne myslenie? A gdzie , w jakim momencie (mam na myśli ostatnie dni) wspomniała o tym, że potrzebne jest nowe DT??? Czytaj ze zrozumieniem....cały czas pytam tylko o to do kiedy Pola może być u Zenobiusz. Niestety nie uzyskałam odpowiedzi :(
zenobiusz flores Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Marinka napisał(a):Ciekawie prawisz.... Jestem na etapie wytapiania smalcu...... co sadzicie o tym zeby doadac cebuli ? :facelick:
LadyS Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 zenobiusz flores napisał(a):Psiak z warunkow cieplarnianych i domowych nie moze isc do hotelu chocby byl to hotel najlepszy z mozliwych . Potrzebny jest albo A . odpowiedzialny, cieply dom tymczasowy - gora z jednym tylko i to bardzo spokojnym psem - moj Zenek to staruszek - oprocz Szcurka bo dwoch psow Szczurek bedzie sie juz bal lub B. dom staly, ktory zdaje sobie sprawe, ze Szczurek dopiero dochodzi do siebie, jest juz znacznie mniej, ale jednak ciagle jest ponad przecietna wrazliwy i przestraszony . Potrafoi czasami nasikac w salonie - choc tez juz znacznie radziej . Nie nadaje sie do domu z malymi dziecmi bo w zabawie chwyta zabkami czasmi nawet mocno - a jeden krzyk dziecka i Szcur znow laduje na ulicy . Badan krwi jeszcze nie bylo, sprobuje jutro . Sa pewne niepokojace czynniki , ktore trzeba wyjasnic . Prosze o pomoc w ogloszeniach . Bardzo prosze zeby kontaktowali sie ze mna ludzie zrownowazeni i odpowiedzialni tacy jak Awit . To co przeszlam to jakas masakra i nie ja jedna - i jestem teraz odpowiedzialna za tego psa . Marinka, ja nie wiem, weszlam na ten wątek, ale mam wrażenie, ze część osób ma włączone ignorowanie postów zenobiusz i ich nie widzi. Tutaj, dokładnie wczoraj, zenobiusz pisała, że potrzebne są ogłoszenia i szukanie odpowiedzialnego DT albo DS.
zenobiusz flores Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='Marinka']Kiedy? Gdzie ? W jakich okolicznościach? (Głęboki oddech) Wzięłaś psa nie z ulicy, a od człowieka, który powierzył Ci go w dobrej wierze na pewien czas. Zbywasz milczeniem lub głupimi wstawkami nasze pytania o Polę....Moja droga czas wyjść z piaskownicy!!! Wyparowala . Powiadom ABW . A tak w ogole to chyba napisalam wyraznie, ze jestem na etapie wytapiania smalcu ......dodac cebuli czy nie ? Jak radzisz ?
Nutusia Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Betbet napisał(a):I kto by tam doczytała, że jesteś w trakcie robienia badań i szukasz DS. A kogo to obchodzi? Gratuluję optymizmu i ślepej wiary w badania "w trakcie". Ja np. jestem w trakcie pisania doktoratu, nie wiem... Marinka w trakcie zdobywania Korony Świata, Awit w trakcie jeszcze bardziej wiarygodnej czynności... Wszyscy uwierzyli? SUPER! HURRRAAA!!!! Nie ma to jak zaufanie! Aha, a Zenobiusz w trakcie picia, zięć (przyszły) pewnie w trakcie walenia psa łopatą, a Pączek w trakcie rozmnażania kotów! Same hity!
Nutusia Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 ladySwallow napisał(a):Marinka, ja nie wiem, weszlam na ten wątek, ale mam wrażenie, ze część osób ma włączone ignorowanie postów zenobiusz i ich nie widzi. Tutaj, dokładnie wczoraj, zenobiusz pisała, że potrzebne są ogłoszenia i szukanie odpowiedzialnego DT albo DS. Są dwie propozycje DT - cholercia, za mało odpowiedzialne... :( Nawet Betbet się nie łapie. Ale chyba tylko dlatego, że mieszka w Trójmieście, a Pola ma chorobę lokomocyjną :(
zenobiusz flores Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 ladySwallow napisał(a):Marinka, ja nie wiem, weszlam na ten wątek, ale mam wrażenie, ze część osób ma włączone ignorowanie postów zenobiusz i ich nie widzi. Tutaj, dokładnie wczoraj, zenobiusz pisała, że potrzebne są ogłoszenia i szukanie odpowiedzialnego DT albo DS. O kurtka , dobrze zes mi przypomniala, ze cos takiego napisalam ! Juz sama zapomnialam z powodu natloku kandydatow .........no nie moge sie wprost opedzic od chetnych na DT a juz na DS to w ogole .......kurtka, ktorego wybrac , ktorego wybrac ..........:hmmmm::hmmmm::hmmmm:.....mam dylemat .
LadyS Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nutusia, zenobiusz - obie jesteście siebie warte, szczerze mówiąc ;) Nakręcacie się wzajemnie na siebie - to fakt, widać to w obliczu tego, co działo się przez ostatnie dni. Porozmawiajcie może telefonicznie.
Marinka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nutusia napisał(a):Gratuluję optymizmu i ślepej wiary w badania "w trakcie". Ja np. jestem w trakcie pisania doktoratu, nie wiem... Marinka w trakcie zdobywania Korony Świata, Awit w trakcie jeszcze bardziej wiarygodnej czynności... Wszyscy uwierzyli? SUPER! HURRRAAA!!!! Nie ma to jak zaufanie! Aha, a Zenobiusz w trakcie picia, zięć (przyszły) pewnie w trakcie walenia psa łopatą, a Pączek w trakcie rozmnażania kotów! Same hity! Natusiu, Koronę Świata zdobyłam już dawno...na księżycu też już byłam i teraz z nudów wylatuję w inna galaktykę....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdaje się, że bezproduktywnie walimy w klawiaturę ku uciesze gawiedzi :shake:
Nutusia Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ja bardzo chętnie - podałam już wyżej swój nr telefonu, ale podam jeszcze raz: 502 002 322. Numeru do Zenobiusz nie mam, bo zapewne jest ściśle tajny/poufny...
Marinka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 ladySwallow napisał(a):Marinka, ja nie wiem, weszlam na ten wątek, ale mam wrażenie, ze część osób ma włączone ignorowanie postów zenobiusz i ich nie widzi. Tutaj, dokładnie wczoraj, zenobiusz pisała, że potrzebne są ogłoszenia i szukanie odpowiedzialnego DT albo DS. Widziałam ten post i wcale go nie zignorowałam, ale odnosze wrażenie, że był napisany na odczepkę, bo później były zadane pytania do kiedy Pola może być u Zenobiusz na które nie raczyła odpowiedzieć
Betbet Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nutusia a kto Ci powiedział, że się nie łapię. Jestem po rozmowach z zenobiuszem i po prostu wiem jak sprawy stoją. Jestem, ostatnia do wiary na ślepo, ale gdy ktoś mówi konstruktywnie w prywatnej rozmowie, ma dowody, to gdzie problem? Nie znam zenobiusza osobiście, ale znam ją z wątków na których się udzielała, znam jej sposób bycia i poczucie humoru - może dzięki temu nie popadłam tu w paranoję.
zenobiusz flores Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 ladySwallow napisał(a):Nutusia, zenobiusz - obie jesteście siebie warte, szczerze mówiąc ;) Nakręcacie się wzajemnie na siebie - to fakt, widać to w obliczu tego, co działo się przez ostatnie dni. Porozmawiajcie może telefonicznie. Sadzisz , ze oplywam w nadmiar kasy ? Na bezproduktywne telefony ? Co Nutusia zaoferuje ? Ze wezmie psa a pozniej odda go Paczkowi , ktroy ma niewysterylizowane koty i 18 kociat plus dwa duze wilkowate plus psa z ADHD plus konia plus szczury plus kury .......i ktory uwaza, ze chora watrobe u psa leczy sie spokojem i wzajemnym towarzystwem . To Paczek ma obsesje nieustannego telefonowania - zadal zebym sobie kupila taki to a taki telefon - a ja akurat mialam inny .....wiec to tez bylo niedobrze . Wszystko o psie jest na watku - od A do Z . Sa zdjecia, sa relacje, sa moje opinie ......jednym slowem pies zniknal :cool3: data moze sie na zdjeciach nie zgadzac bo aparat jest z USA a ponadto przy nim majstruje teraz ja a nie przyszly ziec wiec na pewno cos popsulam .
LadyS Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Nutusia napisał(a):Ja bardzo chętnie - podałam już wyżej swój nr telefonu, ale podam jeszcze raz: 502 002 322. Numeru do Zenobiusz nie mam, bo zapewne jest ściśle tajny/poufny... Moment, bo się zamotałam - PACZEK nie miał nr do zenobiusz? zenobiusz flores napisał(a):Sadzisz , ze oplywam w nadmiar kasy ? Na bezproduktywne telefony ? To Paczek ma obsesje nieustannego telefonowania - zadal zebym sobie kupila taki to a taki telefon - a ja akurat mialam inny .....wiec to tez bylo niedobrze . Wszystko o psie jest na watku - od A do Z . Sa zdjecia, sa relacje, sa moje opinie ......jednym slowem pies zniknal :cool3: data moze sie na zdjeciach nie zgadzac bo aparat jest z USA a ponadto przy nim majstruje j teraz a a nie przyszly ziec wiec na pewno cos popsulam . Nie, ja też nie opływam w nadmiar kasy - za to możesz podać swój nr, dziewczyny chętnie zadzwonią. Gdybyś kierowała się dobrem psa, dążyłabyś do rozwiązania tego konfliktu - dziewczynom w tej chwili zależy na określonej deklaracji, do kiedy Pola może u Ciebie być. Na zdjęcia możecie się umówić na dworze, nie musi to być przecież u Ciebie. Czy tylko ja tak myślę, czy po prostu jestem nienormalna?
zenobiusz flores Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Betbet napisał(a):Nutusia a kto Ci powiedział, że się nie łapię. Jestem po rozmowach z zenobiuszem i po prostu wiem jak sprawy stoją. Jestem, ostatnia do wiary na ślepo, ale gdy ktoś mówi konstruktywnie w prywatnej rozmowie, ma dowody, to gdzie problem? Nie znam zenobiusza osobiście, ale znam ją z wątków na których się udzielała, znam jej sposób bycia i poczucie humoru - może dzięki temu nie popadłam tu w paranoję. Przyznaj, ze w depresje tez nie . Widze, ze masa osob pragnie mie poznac osobiscie .....jestem zaszczycona . Mozemy sie umowic w Trojmiescie z cala ferajna z tego watku .....co ? bedzie wesolo . .......dawno nie bylam w Trojmiescie, ech to bylo zycie ( jak ostatnio bylam w Trojmiescie ma sie rozumiec , alkohol sie lal tam strumieniami a osoby plci przecwnej byly wyjatkow przystojne - albo takie sie wydawaly ) A czytal ktos Mistrza i Malgorzate - tam to dopiero byly klimaty , matko swieta, jak mawia Radoslaw Sikorski.
zenobiusz flores Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 ladySwallow napisał(a):Moment, bo się zamotałam - PACZEK nie miał nr do zenobiusz? Nie, ja też nie opływam w nadmiar kasy - za to możesz podać swój nr, dziewczyny chętnie zadzwonią. Gdybyś kierowała się dobrem psa, dążyłabyś do rozwiązania tego konfliktu - dziewczynom w tej chwili zależy na określonej deklaracji, do kiedy Pola może u Ciebie być. Na zdjęcia możecie się umówić na dworze, nie musi to być przecież u Ciebie. Czy tylko ja tak myślę, czy po prostu jestem nienormalna? Numeru Paczek nie ma ale dzwonil 4 razy dziennie . Matko swieta .:eek2: Nie spodobalo mu sie w pewnym momencie , ze nie rzucam wszystkiego i nie pedze pod miasto Pultusk . Akurat tak sie zlozylo , ze nie mialam czasu . Albo , ze poszlam na basen a telefon odebral inny domownik . Tak to jest z tym dobrem psa .
zenobiusz flores Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 ladySwallow napisał(a):Nutusia, zenobiusz - obie jesteście siebie warte, szczerze mówiąc ;) Nakręcacie się wzajemnie na siebie - to fakt, widać to w obliczu tego, co działo się przez ostatnie dni. Porozmawiajcie może telefonicznie. Nieprawda. Ja jestem lepsza .
Recommended Posts