Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

będzie im dobrze to pewne... ale nie zapomną! gdyby kiedyś tak po latach usłyszały głos wybawiciela:) to wiem, że by targały ile tylko sił w łapkach i tchu w piersi :painting: oby tylko swojego właściciela nie przeciągły po trawniku

Posted

pierwszy mail ogromnie optymistyczny i już jestem spokojna :loveu:

Witam i serdecznie dziękuję za Zuzię. Natychmiast podbiła serca wszystkich w domu, no może z wyjątkiem mojej kocicy :). Zachowuje się wspaniale, moją kanapę zaakceptowała natychmiast ale na szczęście pozwoliła mi tam spać.

Dziś planujemy spacery po najbliższej okolicy i poznawanie terenu.

Posted

a to najświeższe :evil_lol:

:))) Zuzia od razu pokazała rottweilerowi kto naprawdę rządzi - wiadomo - miniatura!

Wystraszona była może 2 minuty i natychmiast objęła tron. A Hektor nie ma wyboru - jeszcze żaden rottweiler nie przegadał mini sznaucera.

Posted

Zuzolek pozdrawia - kazdy maila to moje zapłakane oblicze... matko jak za nią tęsknię :loveu: ale cieszę się najbardziej na świecie, że ma taki cudowny domek!

wysłałam dziś do Pani podpisane dokumenty i mogę już legalnie cieszyć się obecnością Zuzi. Dzięki niej wszyscy częściej się uśmiechamy, także do siebie. Tylko moja stara kocica wpadła w depresję, bo Zuza bez pytania zajęła jej miejsce na mojej poduszce. Ale mam nadzieję, że jednak w końcu się dogadają - mam dwie poduszki :)
Zazuleńka miała chyba nieciekawą młodość, sądząc z niektórych jej reakcji. Wie Pani o tym coś więcej? Łatwiej znaleźć rozwiązanie znając źródło takich obaw.

i jeszcze jeden :loveu:

Zuzia jest straszna gaduła, to fakt. Zawsze ja albo moi panowie wchodzimy do pokoju to podszczekuje, podskakuje jak piłeczka i próbuje coś opowiedzieć.

Dziś zrobiła dobry numer - siedziałam z synem na kanapie, popijaliśmy kawkę i opowiadałam, jak moja miniatura wskakiwała na ławę i podpijała nam kawę ze śmietanką. Zuza też z zainteresowaniem słuchała, wskoczyła synowi na kolana, liznęła go po nosie a jak opuścił rękę z kubkiem kawy od razu wsadziła tam swój dziób i spróbowała jak to smakuje. Ale chyba jednak jej nie zasmakowało.