Sarunia-Niunia Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='anica']... I pamiętamy Bonulku ... Aniu Kochana, bardzo Ci dziękuję za pamięć o Bonusiu Quote
b-b Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Ci, którzy kochali zawsze będą o tobie pamiętać.... Quote
Gruba Berta Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Bonulku już od 2 lat biegasz z moją Maniusią ... kochane psie duszki zaglądajcie do kochających i tęskniących za wami domków ... Quote
Sarunia-Niunia Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='b-b']Ci, którzy kochali zawsze będą o tobie pamiętać.... [quote name='Gruba Berta']Bonulku już od 2 lat biegasz z moją Maniusią ... kochane psie duszki zaglądajcie do kochających i tęskniących za wami domków ... Bogusiu, Basiu - dziękuję Wam za pamięć o Dydusiu i odwiedziny... Quote
anica Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [FONT=garamond][SIZE=4]Zdrowych i Pogodnych Świąt,pełnych Ciepła, Radości i Miłości[/FONT] Quote
pajda67 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 CIEPŁYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY PRZESYŁA NEOŚ Z RODZINKĄ:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [FONT=century gothic][SIZE=4]Dzisiaj mijają trzy lata od dnia, w którym pojechaliśmy do Łasku po naszego Nerunia - głównego właściciela tego wątku... Pamiętam, jak spotkaliśmy się z Izą i jej Mężem na stacji paliw i pierwszy raz zobaczyliśmy naszego Skarbeńka... Takie to było małe i kruche... Jak w drodze powrotnej zatrzymaliśmy się w lesie na mały odpoczynek i sioo, Nerciunio nie miał nawet sił stąpać po krzywym podłożu, przewracało się Maleństwo... Nerciunio jest dzisiaj naszym kochanym synkiem, naszym Skarbeńkiem Najsłodszym... Jest cudownie delikatnym i uczuciowym Jamnioreczkiem o cudnej, aksamitnej sierści... Ze względu na to, że Jego kufa jest nieco krótsza, ma wciąż wygląd szczeniaczka, przy tym jest uroczo rozkosznym dzieciaczkiem... Nazywamy Go Pluszaczkiem, Plusiem, Księciuniem, a ostatnio... Piotrusiem... To taki Cudny Piotruś Pan, który nawet w najcięższych dla nas chwilach potrafi przenieść nas w inny, lepszy świat... [/FONT] Księciunio w łóżku;) Leniuchowanie na sofie... ...przy kominku... ...dobra kawka, nigdy nie jest zła;)... Sama SŁODYCZ!!! [FONT=century gothic][SIZE=6]Nerciuniu - kochamy Cię bardzo nasz Skarbeńku!!! [/FONT] Quote
JamniczaRodzina. Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Nerus duuuuuuuuuzo przysmaczków i glaskanka Quote
anica Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 (edited) [FONT=book antiqua]:BIG::BIG::BIG:Nerciu, Wszystkiego ,Wszystkiego Najlepsiego!!!!!!![/FONT]:BIG::BIG::BIG: Edited April 28, 2014 by anica Quote
phase Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Neruniu oby jak najdłuższych zdrowych wspólnych latek!!! Quote
yunona Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Przegapiłam urodzinki Nerunia:placz:, ale nic to , życzę ci nicponiu długich latek w takim szczęściu jak teraz a może i jeszcze lepszym i w dobrej kondycyji :tort::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::bday::chlup: I zapraszam serdecznie http://www.dogomania.pl/forum/threads/252807-Bazarek-fiki-miki-cała-kaska-na-jamniki-do-20-05-2014r-do-godz-22-00 Quote
b-b Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 I ja ze spóźnionymi życzeniami wspaniałego życia dla Nerusia dopiero się zjawiam:lol: Niestety ostatnio mało bywam na Dogo.:roll: Quote
pajda67 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 NERUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO W SUPER DOMKU!!!!!:loveu: Saruniu, a co tu tak cichutko, gdzie zdjęcia wnuś, a piesie co porabiają?:lol: Quote
piechcia15 Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 ciotki klotki zapraszam na kolejną loterię w której można wygrać PORTRET SWOJEGO ZWIERZAKA!! link w podpisie Quote
Isadora7 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Neruniu kochanie wszystkiego najlepszego i jeszcze 100 cudnych lat Quote
Sarunia-Niunia Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 [quote name='JamniczaRodzina.']Nerus duuuuuuuuuzo przysmaczków i glaskanka [quote name='anica'][FONT=book antiqua]:BIG::BIG::BIG:Nerciu, Wszystkiego ,Wszystkiego Najlepsiego!!!!!!![/FONT]:BIG::BIG::BIG: Bardzo dziękujemy za życzenia dla Nerusia:) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 [quote name='phase']Neruniu oby jak najdłuższych zdrowych wspólnych latek!!! [quote name='yunona']Przegapiłam urodzinki Nerunia:placz:, ale nic to , życzę ci nicponiu długich latek w takim szczęściu jak teraz a może i jeszcze lepszym i w dobrej kondycyji :tort::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::bday::chlup: I zapraszam serdecznie http://www.dogomania.pl/forum/threads/252807-Bazarek-fiki-miki-cała-kaska-na-jamniki-do-20-05-2014r-do-godz-22-00 [quote name='b-b']I ja ze spóźnionymi życzeniami wspaniałego życia dla Nerusia dopiero się zjawiam:lol: Niestety ostatnio mało bywam na Dogo.:roll: [quote name='pajda67']NERUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO W SUPER DOMKU!!!!!:loveu: Saruniu, a co tu tak cichutko, gdzie zdjęcia wnuś, a piesie co porabiają?:lol: [quote name='Isadora7']Neruniu kochanie wszystkiego najlepszego i jeszcze 100 cudnych lat Bardzo dziękujemy za życzenia dla Nerusia:smile: Quote
Sarunia-Niunia Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 A teraz lecimy na następną stronkę, bo dzisiaj..... Quote
Sarunia-Niunia Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [FONT=century gothic][SIZE=4]Dzisiaj około 13-tej mija rok, od kiedy odebrałam od jej poprzednich właścicieli naszą Słodziusią Tinunię... Tina zwana w domu Tisią, Titinkiem, Titulem... Pamiętam, jak dziś nasze spotkanie... Pan podjechał samochodem, z bagażnika wyciągnął kontenerek i... zobaczyłam drobniusią, zastraszoną Psinke, z podkulonym ogonkiem, która na dodatek tuż po wyjściu z klatki sie powymiotowała... Takie to było bidne zastraszone, że aż serce się łamało... Dosłownie przypełzła do mnie i cała drżała... Wzięłam te sirotkę w dwie dłonie i... pocałowałam... Dzisiaj Tinusia jest już naszą kochaną córeczką... Mówimy o Niej, że to osiem kilo Wielkich Emocji... Kocha całym serduszkiem, całą sobą... ale... nie ma mowy, żeby wpuściła na teren domu jakiegoś obcego:mad: Tisiek jak trzeba to nawet ugryzie... a już w najlepszym przypadku targa portki:eviltong: Poza tym panicznie boi się dzieci, a ze strachu Jej zachowania są kompletnie nieprzewidywalne... Niestety, dwa razy doświadczyliśmy tego, a raczej Amelunia... Teraz jest już zdecydowanie lepiej, co zobaczycie poniżej na zdjęciach, jednak... zawsze czuwamy, bo najzwyczajniej się boimy... Ale kochamy naszą Tisieńkę ponad wszystko, bo wiemy, że i Ona nas kocha, co poakzuję w każdej chwili naszego wspólnego życia... A, i mówimy o Niej Wiernotka, bo chce byc przy Czlowieku cały czas i drepcze za Ludziem dosłownie krok w krok, no chyba, że jest zajęta... Gają... oj zżyły się dziewczyny baaardzo... razem się bawią, razem śpią, razem szaleją ot takie papużki nierozłączki:evil_lol: A teraz czas na fotki z życia Tinulki:multi: ze swoimi Przyjaciólmi... z Korcią... z Nerciem... z Maxiem... z Gajcią... z Killerkiem... [/FONT] Quote
Recommended Posts